Strugurasi de Sept-Oct 2011 *68* LMA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

La multi ani Amalia !

Succes prichindeilor care au inceput azi scoala sau gradinita !

Lena tu ce frisca ai folosit la tortul ala ? imi recomanzi ceva anume ?
intrebai zilele trecute de parmezan , eu i am facut ieri conopida gratinata la cuptor cu parmezan , smantana , ou
a iesit un deliciuu , a mancat si el , dar mai mult eu cu taica su :D

eu sambata am facut magiun de prune (fara zahar)

stie cineva ceva de Hayat ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Salutare fetelor!

La multi ani tuturor strugurasilor care au implinit un anisor!! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Nana, ce frumos ca a fost asa bine la petrecerea lui Inez! Nici nu putea fi altfel cu asa fetita draguta

Lena, eu nu mai folosesc lavabile de mult dar acum cu iritatia am folosit si s-au vazut rezultate... nu stiu daca de la crema sau de la suctece dar nici nu prea conteza important e ca i-a trecut Am vazut pozele de la nunta, foarte frumoase!!!

Fetelor multumesc pt raspunsurile legate de iritatie, am comandat crema de la weleda si maine imi vine, momentan suntem ok cu iritatia dar tot am comandat-o pt ca vreau s-o am in casa. Eu l-am dat cu bepanthen si cema petrini.

Sunt tare mandra de Danny, sta tot mai mult in picioare singur e asa simpatic.. sta in picioruse si bate si palme

Noi la petreceri ne-am distrat foarte frumos, a primit asa de multe cadouri, foarte multe jucarii dar si hainite. A primit si o bratata cu numele lui

Merg sa-i fac papa.

Meniu azi:
mere+pere+ biscuiti
dovlecel+morcov+cartof dulce+telina+sfecla+muschiulet de manzat
branzica+iaurt+mango

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Andreea, bravo ca ai reusit sa fii tare pe pozitii si sa negociezi astfel incat sa ai si tu de castigat! spor la cautat nou job si la scoala se soferi! eu acum conduc si sunt asa de mandra bine inca sunt la inceput dar imp e ca am inceput sa conduc.

Jade, ce super! magiunul e preferatul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Bujo, wow, prin cate ai trecut si tu, dar daca operatia si recuperarea au fost ok atunci e bine

bravooo Radu..vedeti voi fetele cum e cand alearga in tota casa si prinde orice intr-o secunda de nu mai ai timp de nimik...

LA MULTI ANI AMALIA

succes prichindeilor care merg la scoala

astazi am de gatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

ZUBI ce gatesti??? Am una bucata soacra toata saptamana la mine si eu sunt bucataru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor

Vreau sa urez si eu un sincer La Multi Ani, strugurasilor care au implinit un anisor
Sa cresteti mari si sanatosi!

Iar am fost la tara.Am obosit dar nu avem ce face.abia astept sa se puna zapada sa mergem mai rar.Ce rautacioasa sunt.

Am fost si suparata din cauza Anastasiei.De marti dimineata si pana ieri mi-a refuzat mancarea.De fapt ea deschidea gurita dar nu putea sa inghita si o scotea afara.A stat numai la san.Daca mai am lapte nici nu stiu.... ea nu vrea niciun fel de lapte ... doar san.
Are gingiile sus, jos,umflate.Chiar sa-i dea toti premolarii odata?Doua zile i-am dat si ibalgin.

Azi a papat o nectarina cu 4 biscuiti.Sper sa-si revina.

Jade, Anastasia cand o schimb de caca, pune mana la fundulet si apoi o baga in gura este mai rau.
Vineri a mancat ruj.Mancare nu a vrut dar rujul a fost bun.

Nanna,i-am luat si eu anastasiei mingea magica dar nici nu se uita la ea.Ea prefera niste jucarii de la pufuletii cu surprize.Mor cand o vad

Andreea t, Zubi mult succes va doresc.

Mikka, cu cine o lasi pe Maria, cand esti la scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

La multi ani Amalia !!!!!
Kora ce facusi mamico la nunta..........te-am tot asteptat duminica .
Jade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

salutare, fete dragi!

azi am inceput scoala...am venit acasa sa cu bratele pline de flori, nici nu ma mai vedeam de buchete, s-au bucurat capritele mele de-a 12a ca m-am intors la ele, azi mi-am dat seama ca si mie mi-a fost dor de ele, de scoala, mi-a placut mult...

am lasat-o pe Mariuca cu bona, adica vecina, nu a plans cand am plecat, ba chiar mi-a facut si pa pa cu manuta...eu am rezistat pana in statie dupa care m-a busit plansul, si dai si plangi in autobuz, se uita lumea la mine lung. e dureros sa stiu ca s-a incheiat astazi o etapa importanta, minunata pentru mine, de azi inainte nu voi mai fi non-stop cu puiul meu mic si e tare greu...

la intoarcere dormea dar s-a trezit cand am intrat in camerea, mi-a spus vecina ca a fost foarte cuminte, nu a plans deloc, s-au jucat...numai ca nu a vrut sa manance, sper sa se obisnuiasca sa manance de la ea fiindca altfel va fi greu. a fost putin suparata cand m-am intors , era foarte serioasa, nu a vorbit deloc (ea vorbeste toata ziua pe limba ei, nu-i tace gura, azi a fost neobisnuit de tacuta)

ma consolez cu faptul ca am orarul destul de ok pana acum, plec la 9 dimi din casa, am timp sa mai stau 2 ore cu pitica fiindca ea se trezeste la 7. la 14.00 cel tarziu sunt acasa, am o zi ore dupa amiaza si imi ramane dimineata cu ea, am 3 sapt vacanta de iarna, 2 sapt vacanta de primavara si 2 luni jumate vacanta de vara ...

Mergi la inceput

LA multi ani, Amalia!!!!

Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa, viata sa iti aduca multe bucurii!!

Mergi la inceput

Acum am citit din urma
va multumesc fetelor pt urari, ca si eu am inceput scoala

Urez si eu mult succes la scoala sau gradinita fratiorilor si surioarelor de strugurasi!

Rach pe Maria am lasat-o cu vecina (am scris mai sus), va sta 3 zile cu ea si 2 cu sotul cand voi fi la scoala...

Cine stie cand are Razvan de Hayat a-2 a operatie programata? Cine mai are vesti de la ea?

Mergi la inceput