Clubul "babelor" FIV-oase 58

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Sami- ai dreptate .. asta este si daca-i beta negativ .. nu o fi capat de tara...
Nu voi fi nici prima .. nici ultima ..
Si tb sa fiu cu picioarele pe pamant .. nu sa visez ...si sa pic in butoi ...

Eu doar sper ca va fi ok .. si daca va fi beta <1.2 ... asta este ...
Sunt pregatita ...

PArca m-as panica mai mult cu un beta mare ... Ce toatanta sunt .. si ce prostii spunn...
Am luat-o razna

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

elly_me iubita starea asta de suspans ne timpeste de nici nu mai stim ce zicem

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

matusico, mutanta draga parca in partea cealalata ai zis ca PAI-ul ti-e homo, nu hetero. frumos buchet, n-am ce zice. Nu imi place F II ala, daca de celelalte unii dr mai stramba din nas ca sunt mofturi, pe ala il stiu si iau in serios. Clexanel scrie pe burtica sau bratul/piciorul tau. daca nu poti sa ti le faci singura, il pui pe sotul din dotare, ca tot il ai acum cu acte in regula si nu se mai poate sustrage
eu citesc pe sarite, pana scriu ceva uit ce am vrut ... oi avea PMS ? Oricum, poate acum ca l-am parat, vine. Vorbisem mai devreme cu sotul la tel si il param lui, la care el imizice ca poate e mai bine s arepet totusi beta in alta parte. pai bine, barbate, eu te sun sa imi descarc piticul si sa stau cuminet si tui ce imi faci ?!? si am fost cuminte, da banii de beta m-am dus in Afi si mi-am luat de papa la pranz rata crocanta cu taitei e orez si ceva sos cu legume.
hai ca mi-am adus aminte ceva, elly pot sa ma mut la tine, daca ai atata loc ? il aduc si pe Gugu ...
Alex, mariuca surorile mele, voi cum sunteti ?!? nici nu mai stiu daca v-am imbratisat in ultimele zile.
incepe sa mi se ridice pacla de pe creieras, taman acum cand s-a terminat programul bine ca am de lucru acasa, de vreo 3 luni sunt cenzor la bloc si am tona de hartii de verificat.
gata, fug la pasarime
toate fetele, tzatzeless sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ooofffff....elly....nu-i capatat de tara nici un beta negativ...doar poate fi un capat de drum
mai multe bete negative..cu siguranta pot fi un capat de drum...ca te poti satura sa tot bati la o usa care se incapataneaza sa ramana inchisa.
esti foarte tare daca poti vizualiza un beta mare....eu nu pot in ceea ce ma priveste.

offf....chiar ca trebuie sa tac...vorba amaliei...stresul ma face sa vorbesc aiurea.
tu fii fata cuminte si ramai ZEN...nu te uita in gura mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

sami,am facut o ciorbica de legume,pulpe la cuptor in vin,cartofi si clatite americane

Mergi la inceput

Samiruto hai sa iti spun cum am petrecut eu ieri ca daca nu faceam asta nu ma vedeam bine m am dus la finut si el dormea si lasase vorba dragutul la tati sa il trezeasca nasa cind vine aveam comanda sa duc carioci si colta chinder si am gasit un cd cu cintecele frumoase cu iepurasu nazdravan deci cum ajung in casa ne salutam cu parinti finutului schimbam una doua vorbe si imi spune tati nasa dute si trezestel pe finut ca asa a zis si ma duc in dormitor la el si dormea asa de frumos pe burtica era rosu in obrajori il masez usor pe spate si deschide ochi si cind ma vede imi trage un zimbet kar pina la urechi nasa ai venit!!!da puiule am venit imbratisari pupici doamne ce frumos a fost ne am tavalit pe jos am construit cu lego am dansat si ne am iubit ia fugi tu Samiruto pe la unu din finuti tai si incarca baterile si ai iesi din butoiul ala dal incolo

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

QiaoBing

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Qiao

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Samira, am tot citit si aici si pe alte site-uri. Eu am inteles asa:
Intralipidul este un imunomodulator si doza mare de proteine face sa se inverseze balanta Th1-Th2 in favoarea lui Th2 (observandu-se ca femeile cu esecuri de implantare sau pierderi repetate de sarcina au balanta in favoarea lui Th1). O fata de pe forum, Stuart spunea ca o perfuzie de Intralipid creste nivelul colesterolului cam cat ar creste 3 hamburgeri (asa i-au spus medicii). Apoi, Strohmer a spus ca nu risc nimic.
Perfuzia o voi face la Polisano, mi-o va face o asistenta si voi fi sub supraveghere medicala.
Tot o fata de pe forum care lucreaza in spital, la terapie intensiva, mi-a spus ca ei nu monitorizeaza bolnavii carora li se pun perfuzii.
Cresterea grasimilor in corp apare dupa 5 perfuzii consecutive si ele scad dupa intreruperea tratamentului.
Imi este frica in schimb de o doza mare de Prednison, sa zicem de 20 mg, pentru ca Prednisonul scade nivelul imunitar, nu il face sa lucreze corect ca Intralipidul, abia asta mi se pare riscant, pentru ca permite infectiilor, si nu numai sa dea navala sau sa iasa la iveala. Si imi mai e frica de faptul ca poate Prednisonul va permite ca al meu corp sa accepte un embrion bolnav, care in mod normal, ar fi respins.

Problema mea e ca nu gasesc un medic care sa fie interesat de problema mea. In general, se baga la fiv si cam atat...daca ramai natural si pierzi, esti o specie ciudata...Acum imi bat capul cu ADN fragmentation si alte minuni...mi-e sa nu ratez alte cauze, din pacate, trebuie sa ma descurc singura.

P.S.: Am primit o comanda de tradus, un brevet si trag tare sa recuperez ca zilele trecute m-am luat cu altele.

Qiao, pup!

Pentru indrumari legate de injectat cu Clexane, gasiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173616&whichpage=1
Haideti, ca nu ustura chiar asa...fata de Progesteron si alte injectii uleioase e nimica toata.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

velvet,bun,bun

amalia....iubita...nu ma intarata sa-mi dau drumul la gura.
pot sa-ti spun doar ca eu am trecut de faza in care imi facea bine o joaca si un timp petrecut cu un copil...altul decat al meu.
e minunat daca la tine functioneaza....iti doresc din suflet sa nu ajungi sa cunosti starea in care simti ca jucandu-te cu copiii altora...de fapt furi niste frimituri de fericire,de rai...care nu-ti ajung decat pana la intoarcerea acasa....o casa goala.........

alex,nu la supravegherea medicala pe timpul perfuziei ma refeream.
aia e floare la ureche.
ma refeream la supravegherea terapiei....la analizele care se fac intre administrari....in functie de rezultatele la acele analize se stabileste urmatoarea/rele administrari.
nu se face un nr fix de perfuzii...variaza...de la o persoana la alta....in fct de analize.
desigur...fetele care au facut de capul lor asta....au facut-o chiar de capul lor si pe riscul lor evident...poate la ele asta a insemnat reusita...eu nu am fost dispusa sa risc.
pare usor si la-ndemana...dar nu e chiar asa.
iti doresc sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

Mergi la inceput