Clubul "babelor" FIV-oase 58

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

eu tot tzatze-less, Doamneee, ce formulareee si samiruto, azi am unghiile negre la maini, mici-mici si la picioare nude, de zici ca sadismul e in floare si mi le-am smuls din carne - deci daca ne-am intalni azi, nu te-ai uita la mine? Ti-a venit? Iar? pai d-aia erai tu cu toane, dar in 2 zile iti revii complet

matusico ai si tu 3 mutatii hetero, deci vei primi, cel mai probabil, clexane de 0,4 fie de la punctia donatoarei, fie de la transferul pinguinilor. Hai ca nu-i dracu' asa de negru, vei fi bine. Iar cu NK-ul care e mai mic, eu zic ca-i bine

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

elly_meustura doare trebuiesc facute da imi este asa frica cum sa bag acul in burtica mea sngura nu stiu sper sa ma ajute DD si sa gasesc curajul sa le fac ca de facut tot trebuiesc facute nu scapam firar ea sa fie de moda

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Ari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

amalia,hai ca nu-i un capat de tara desi ai un buchet "frumusel" de mutatii.
cu Clexane se rezolva.

despre problemele de imunitate...ohoooo...se poate vorbi mult.
noi,in Romania doar atat putem sa facem,din pacate...sa vorbim.
in Atena este o clinica ce diagnosticheaza si trateaza problemele de imunitate vis-a-vis de implantare.

alex...ca tot veni vorba despre tratamentul bolilor autoimune si despre metodele existente de tratament.
am vazut ca te tenteaza terapia Intralipid.
si pe mine ma cuprinsese nebunia asta cu Intralipidul anul trecut....aveam senzatia ca am citit,inteles tot ce se poate despre problema in cauza.
imi rezervasem la farmacie Intralipidul...aranjasem si cu asistenta care urma sa vina sa-mi faca perfuzia acasa...stiam cum trebuie facuta dilutia...stiam la ce interval de timp sa-mi administrez perfuziile si totusi....nu mi-am dus la capat planul.
de ce????...nu stiu...pur si simplu mi-am ascultat instinctul care imi spunea ca ma joc cu focul....ca nu e in regula sa-mi administrez Intralipid fara supraveghere de specialitate....fara sa-mi interpreteze cineva avizat valorile analizelor dintre perfuzii.
sistemul imunitar este,cred,cel mai sensibil lucru pe care il "avem"...cel mai usor de dezechilibrat si cel mai greu de reechilibrat.
asa ca am considerat ca e mai safe sa nu ma aventurez prea mult pe ceva ce nu stapanesc si pe care niciun medic din Romania-si mare parte din Europa nu stapaneste.
proobabil ca daca ai citit primele capitole ale acestui topic ai regasit acolo disctii ample legate de Intralipid,IVIG etc dintre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Sami .. dar ce harnica esti ...
Ma gandeam si eu sa ma apuc sa spal perdelele ... dar ma mai gandesc ...
Poate plec in weekend de acasa si vine mama sa mi le spele ... asa se intampla de obicei ..
Nu-mi place sa le dau jos si sa le pun ...

Eu am facut duminica putina ordine ... dar sincer nu prea am ce sa aranjez .. pt ca am ff mult spatiu gool ...

Am doar un dormitor in care am multe dulapuri .. sifoniere.. bare de haine ... acolo depozitez de toate , dar sunt aranjate ...

si in rest lejer...

La bucatarie nu prea stau si cratitele lucesc ...dar, daca voi avea bbei le voi face de toate ... caci pt mine si al meu nu prea se merita sa gatesc zilnic ..
Daca fac mancare .. mancam doar 1 data si restul aruncam .. risipa ..

Asa ca astept sa-mi maresc familia si voi deveni o adevarata bucatareasa ..
caci ma pricep in ale bucatarelii, dar timpul ma omoara ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

eu de la 2 stau in bucatarie ma omoara spatele asta!

Mergi la inceput

aristico...poate tie iti "sade" bine cu negru...mie nu.

elly...io nu inteleg de ce ti-a zis sa opresti inainte de transfer...nu vad logica.

in rest...da,ustura nitel....da,se fac si vanatai...si ce???
asta e problema????
nope....beta ala negativ si nenorocit e problema.

...ma scuzati....mai bine tac....ca se pare ca nu-s capabila sa incurajez pe cineva
de fapt...nu-s in stare sa ma incurajez nici pe mine...habar n-am ce sa-mi spun mie ca sa ies din butoiul in care ma balacesc de vreme...dar altcuiva???!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Ari&Samiruto cu DD inainte ce o fi o fi sper ca bunul Dumnezeu sa ma jute sa trec peste asta

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Amaliaro- o sa te descurci ... acul este mic .. nici nu simti ... o mica ciupitura ...

Da-i pe net si o sa vezi pe youtube cum se fac ... sigur exista vreun filmulet .. eu inca nu m-am uitat .. incerc sa ma descurc fara ...
Am o vaga idee cum se face .. asa ca eu sper ca ma voi descurca ...

Faceam un calcul cate intepaturi in colacel voi avea la final .. pana la beta .. eu sper ca si dupa beta

~ 24 diphereline
~ 13 puregon .. sper sa nu-mi mai dea si gonal .. ( nu vreau sa mai fac hiperstimulare)
~ 25 Clexane 0.4 ...

si daca raman insarcinata
inca 300 fi clexane ... ce bine ar fi

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

velvet,ce faci bun acolo???

io n-am mai intrat in bucatarie de Miercurea trecuta....si pana Joi nu intru in scopuri de culinareala...ca daca sunt fara sotz acasa....pentru mine o rezolv imediat cu mancarea.....salate,fructe si gata.
tocmai de asta am inceput cu bucataria....ca sa am timp sa desfac aragazul,cuptorul,hota si sa curat tot bine.

Mergi la inceput