Clubul "babelor" FIV-oase 58
Raspunsuri - Pagina 17
elly_me spune:
Eu ma intep de 4 ori
.. de abia a 4a oara reusec ... parca nu intra acul .. se-ntareste pielea pe mine
Dar azi de dim. am reusit sa fac diphereline-ul din prima.. si nu am simtit nk ... wowww
Ana ... eu folosesc 2 seringi ... una de 2ml cu cu ac mare G21/ 23 /24 ... scot cu ea solventul, apoi in pun peste "pastiluta".. amestec putinel si apoi schimb seringa (pun una de insulina- de 1 ml .. aluneca mai usor pistonul) ...
dupa ce o incarc.. schimb acul .. il pun pe cel de insulina ...
Nu ma intep cu acul cu care am intepat plasticul ... asa am vazut pe youtube
Sunt ff multe filmulete cu clexane- menopur/merional- diphereline..
Alex- .. ar tb sa-i dai in judecata pe aia care ti-au dat rezultat prost .. isi bat joc de noi ..
Adriana.. mai ai putinel si vei tine in brate buburuzele ...
sa te gandesti bine la nume .. sa nu ajungi sa nasti si sa ti se "intunece" inspiratia si sa alegi nume la repezeala ..
Daniela - mi-e frica sa infig acul din prima
Nu stiu ce se intampla cu mine .. inainte nu aveam asemenea probleme ... batranetea este de vina ..
Eu ma simt f obosita ... nu stiu ce sa fac sa-mi treaca .. in fiecare zi ma duc undeva ... analize/ acupunctura ...
De la 01.10 imi iau cincediu ... cred ca voi dormi non stop ....
Va puppp. O zi usoara ...
PS .. si eu fac inj tot perpendicular la 90grade. Asa mi s-a spus ... si asa am vazut si pe net ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
aristica spune:
samiruta iti vine sa crezi c-am reusit performanta de-a termina minutele din abonament? E prima data cand vorbesc atat de mult in ultimii doi ani. Dar mi-au ramas multe sms-uri (drept dovada, "limbarnita" deshtelor de aseara ). Maine voi avea iar minute si-am sa-ti povestesc pe indelete peripetiile din magazinul Takko - oricum, fenomenala replica cu bogatana care face reduceri in conceperea copiilor
ana am laudat modemul aseara si, dupa cateva sms-uri, am zis sa intru pe forum. Dar n-am reusit sa deschid nici macar o pagina, caci imi scadea viteza. Uite asa stau si ma gandesc daca ar fi o.k. sa apelez la o retea din aia de cartier...
adriana sa sti ca Albert e preluat de la balanta
elly, miky, alex si ana am sa stau cu sufletul la gura luna asta pentru voi. N-am mai avut de mult pe topic atatea fete care incearca, in acelasi timp. Ar trebui sa mai ajung la biserica descoperita pe cand cautam o alta biserica (iar imi scapa numele), dar am ajuns la un Sf. Ilie...(mai avea un nume) si sa pun o lumanare acolo pentru voi si bebei. De fapt, culmea e ca, in momentul in care cumpar lumanari, tre' sa numar: sami, adriana x2, alex, ana, smaik, alina, iri, coco, qiao, lara, ady x2, alilumi, morareza, alex, lyly, vlad, bogdan, daniela, gabriela, tamys x2, balanta x2, maria, elenusha, rica, miky, elly, velvet...si dupa ce numar, ma gandesc daca am uitat pe cineva si mai cumpar o lumanare "pentru babe" . Va imaginati cum se uita la mine femeia de la lumanari? Ca numar pe degete cate-mi trebuie...
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
miky82 spune:
Si eu tot la 90 de grade tin la gonal, clexane si menopur, dar ieri la cetro mi-a aratat ca la 45 se tine, in prospect am vazut ca se tine si la 90, oricum aseara dupa ce am plans zdarvan a trebuit sa imi fac gonalul si menopurul, eeeeee la menopur am stricat o fiola pt ca nu vroia o bula de aer sa iasa, am plans iar de nervi, am seringa aia proasta de insulina care nu are ac detasabil, la a doua fiola iar nu a vrut sa iasa 2 bule micute de aer care erau spre piston pai am facut-o asa ca nu am riscat sa mai stric alta fiola, si cand am ajuns la bule nu am mai injectat, acum ce o iesi nu stiu ca este importanta fiecare picatura.
Aristica esti minunata, cum te gandesti tu la noi, Dumnezeu te va rasplati inzecit pentru gestul tau.
Eu nu am mai fost demult la biserica, sper sa ajung si eu vineri, asa ca va rog imi trimiteti pe PM numele de botez ca sa pot da acatist.
QiaoBing spune:
neata girls !
ieri nu am mai apucat sa intru si vad ca ati vorbit o gramada, o sa incerc sa recuperez. m-am mobilizat si eu aseara sa gatesc ceva, nu am apucat sa fac decat o supa crema picanta de morcovi cu linte (am gasit reteta pe un fluturas la plafar) si m-a pocnit minunata mea durere de cap de m-a scos pe linia moarta. cand a ajuns sotul acasa ma dadeam cu el de pereti. am luat pana la urma un saridon pt ca nu reuseam sa mai stapanesc durerea care devenise de nesuportat. pur si simplu imi venea sa imi scot creierul mic cu furculita sa vad ce are de ma doare in halul ala. si cu saridon a trecut greu. am adormit cu un bidon cu apa calda in brate - incepusem sa am firsoane sub pilota de vara si sotul a gasit "solutia". nu m-a mai durut de mult asa de violent capul, asa ca iar m-a apucat disperarea si ma intreb daca sunt ok la neuron de ma incapatanez sa ramana insarcinata
ufff, trebuie sa fac o situatie, am inceput-o in forta luni si pe urma am lalait-o, acum am realizat ca azi e joi Trebuie sa fac ceva sa imi revina cheful.
fetele
MeAlex spune:
Neata fetelor!
Elly, s-ar putea sa fie contaminare de laborator, imi spunea o aspiranta ca se intampla (des) si ca nu e vina lor. Acum, eu stiu cum se lucreaza, cum se insamanteaza mediile de cultura si se pun la cald, am facut un stagiu de practica si am facut chiar eu asta, daca lucrezi corect, nu ai cum sa contaminezi...decat daca iti cade din mana o cutiuta cu mediu sau mai stiu eu...ca banuiesc ca nu se contamineaza din aer...
A propos, in stagiul asta, faceam si teste de sarcina din sange si ma minunam ca foarte multe erau pozitive, era un laborator mic, dintr-un orasel minuscul si initial nu intelegeam de unde atatea persoane care sa faca teste...apoi mi-a explicat patroana ca ei colaboreaza cu o clinica de fertilizare si eu faceam testele fetelor cu fiv . Asa drag imi era de rezultatele pozitive.
Pup Ari! Sincer, cand ajung la biserica iau cam acelasi numar de lumanari mereu si ma gandesc la toti si toate pentru care ma rog.
Qiao, vine we, nu incepe sa vina cheful cand te gandesti?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
samira33 spune:
neataa girls.
eu cand merg la biserica mereu aprind o lumanare si pentru voi si spun "pentru fetele mele de pe DC"....nu va nominalizez ca sigur uit pe cineva insa asa va am in minte pe toate,sigur.
aristico,vreau sa-ti spun de ceva vreme si tot uit....de fapt vreau sa-mi fac mea culpa ca am ras fe tine cand m-ai intrebat de Biserica Mihai Voda si ti-am zis ca nu exista.
in realitate chiar exista si are o Icoana a Maicii Domnului,facatoare d eminuni la care merg sa se roage femeile care isi doresc un copil-presupun ca de asta o cautai.
stiu unde este...vrei sa mergem intr-o zi???
va pup....fug la treaba.
aristica spune:
daaaaa, mergem! m-am uitat pe harta si-am vazut c-am mers gresit: de la metrou am trecut Dambovita, dar trebuia sa cobor pe cursul ei pana la str. Sapientiei.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
adrianaady spune:
Buna ziua fete dragi
Elly te rog eu fugi la un endocrinolog si ia tratament pt tiroida cit mai curand, da? Nu prea se baga dr D in alte specialitati .
Nu imi fac griji pt numele bebeilor, am multe fete dragi f saritoare
Aristica stiu mie imi place si Eric