Clubul "babelor" FIV-oase 58
Raspunsuri - Pagina 16
daniela74 spune:
Elly incearca sa le faci fix la 90 de grade si din prima,fara frica,eu tinteam locul,inchideam ochii si infingeam acul,serios..aveam vanatai doar cand imi era frica.BAFTA
c`est la vie,pas le paradis
anaasta spune:
Multumesc, fetelor!
Daniela, ai un PM.
Eu tocmai ce am facut injectiile, sper ca am procedat ok. Nu m-au durut, usturta sau altele de genul. Oh, sigur ca nu am reusit sa infig eu acul. A trebuit sa imi las sotul sa o faca, iar eu am apasat doar pe piston. Foarte proaste seringi am nimerit pentru Merional si cu acul cam mic. Cred ca o picatura a ramas in sticluta si nu reuseam sa o iau nicicum. Trebuie sa imi iau ace mai lungi sau poate asa e prima data, poimaine poate imi mai dezvolt un pic tehnica.
adrianaady spune:
Samira imi place Albert pt baietelul Aristicai , nu pt al meu, ca imi venise cu alde Ilie Nume de fetite pt moment nu am preferinte; nu am stabilit nimic ;inca sunt zile cand mi-e frica si de umbra mea ; astept sa ma loveasca realitatea prin ianuarie asa
samira33 spune:
la 90 de grade tineti voi acul la injectii??adeka perpendicular pe burta???
io l-am tinut la 45.
ana,cele mai faine ace sunt alea de insulina-seringa de 1ml cu ac detasabil neaparat ca mai sunt si alea turnate tot de 1ml dar care au acul mai naspa.
samira33 spune:
adriano,io cre'ca te alinti.
sunt sigura ca ai deja nume da nu vrei sa le spui.
las' ca stau cuminte si astept.
MeAlex spune:
Si eu tin tot la 45 pentru Clexane, nu au fost probleme.
Ce ziceti, sa repet analiza la Centrul Medical Matei Basarab? am facut rar analize la ei si doar de sange. In general am facut la Synevo si Medlife. Dar acum trebuie sa vad care din ele are dreptate. Oricum trebuie sa mai astept, teoretic maine ar trebui sa apara menstruatia, e a 4-a zi de la oprirea Duphastonului.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)