Clubul "babelor" FIV-oase 58

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Eu sunt melancolica...in general, imi place toamna, dar inceputul scolii ma duce cu gandul la altele.
Si imi place si iarna, dar nu cea extrema ca anul trecut...are si parti triste, si unele vesele.
Problema mea e ca incerc sa fiu prezenta in viata mea, sa traiesc asa cum e, cu bune, cu rele...simt cum trece pe langa mine si ma traieste ea pe mine, nu eu pe ea.
Problemele sunt pe mai multe planuri, nu doar cele legate de copil...practic sunt nemultumita de tot ce e in jur, mai putin de sotul meu. Ma straduiesc din rasputeri sa ma bucur de tot ce am, de el, de familie (chiar daca nu ne intelegem cum as vrea, nu suntem atat de apropiati pe cat mi-as dori, dar nu din cauza mea).
Ma simt ca un hamster care alearga intr-o rotita, fara sa ajunga nicaieri.

Ma duc sa fac ceva terapie ascultand Metallica, ma ajuta!

Ana, Miky, Elly, trimitem energie sa creasca bine foliculii! La lupta fetelor!
Qiao, Sami, Velvet!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ari - nu mai stiu nk .. ti-a venit ? mai ai putinel
Luna viit cand iti va veni pleci sa te "dotezi" ...

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Alex ... cred ca in fiecare familie se gaseste cate o "oaie neagra" din cauza careia familia nu este fericita 100% ...
Eu am o familie frumoasa ... parintii si fratii sunt super ok ...
Dar mai sunt unii mai invidiosi care de suparare ca familia lor este intr-un continuu scandal ..mai baga zazanie si pe la ceilalti ... dar asta este ...

Eu merg pe principiu- traiesc cu sotul meu si trebuie sa ma inteleg cu el, iar pe ceilalti ii respect.
Nu vreau sa am discutii cu nimeni ...
Socrul & soacra ma iubesc , parintii ma adora ...

Sper ca sotul ma iubeste si ma adora ... o sa-l intreb cand ajung acasa ...

Elly

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Elly, nu e vorba chiar de oi negre, doar ca suntem diferiti. E vorba de parinti, eu as vrea sa fim mai apropiati, ei sunt ceva mai reci...nu stiu, asa sunt ei...e ciudat, in general e invers, parintii sunt mai bagaciosi, si copiii mai independenti.
De sarbatori, de zilele de nastere, mi-e greu ca trebuie sa trag de ei sa serbam, altfel, ar trece totul doar cu mancarea specifica si cam atat. Stiu ca nu ii pot schimba si nici nu incerc, dar incerc si eu sa fiu cat mai apropiata posibil. Banuiesc ca pare foarte ciudat e scriu, dar asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Elly, nu am facut eco inainte decat una in Z19 sub AC pentru a vedea daca sunt chisturi sau nu. Aveam 3 foliculi mai maricei si unul mai mic pe dreptul si unul pe stangul. Nu stiu cum va fi luna asta, voi vedea. Schema o am doar pentru primele 6 zile. In primele 5 am cate 2 pastile de clostilbegyt, in Z1 am 150 IU Gonal F si 3 amp Merional. Z2 e pauza de injectii. Z3 am 150 IU Gonal F si 3 amp Merional. In Z4 e pauza de injectii. In Z5 si 6 am 150 IU Gonal F si 2 amp Merional. In a 7-a zi merg la eco si in functie de ce vede imi da dozele.

Qiao, la ce an ai avut, e normal sa te simti epuizata si sa nu ai chef de nimic.

Eu ador atmosfera din preajma sarbatorilor de iarna, faptul ca peste tot auzi colinde, forfota oamenilor care cauta cadouri etc. Insa cel mai mult si cel mai mult imi place sa vad cand ninge. Sau sa ma trezesc dimineata si sa fie totul acoperit de zapada. Sa ma dau cu sania, pe derdelus, sa ies la plimbare etc... Imi place sa mergem la parinti si sa ducem si sa primim cadouri de Craciun etc... Dar cred ca poate fi si trist cand te simti singur pe lume. Qiao, poate va ganditi si mergeti in Maramures de Craciun. E tare frumos acolo, sunt regiuni in care sa mai pastreaza traditiile, iar la Cavnic puteti schia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

feteee....bau.
cred ca sunt saltareata asa ca maine dimi imi vine Samiroiu
acasaaaaaaaaaaaaa.....

aristico,am avut senztia ca ti-am zis ca despre Takko era vorba.

alex,mie nu mi se pare ciudat ce ai scris...daca ai ajuns sa gandesti si sa simti asa....cu siguranta ai motivele tale.

elly,foliculii cresc 1mm in 24 de ore.
ideal este sa fie toti de dimensiuni aproximativ egale.
la punctie, un foli de 15 nu va fi ever ca unu de 20.
la punctia aia cu 28 de foliculi...cati embrioni ai avut???

qiao,dap....mi-am cam pierdut speranta in ceea ce ma priveste.
nici macar nu mai pot sa ma visez in postura de gravida.
ce e mai rau este ca nu ma mai pot vizualiza nici macar in postura de mama.
si va rog din suflet sa nu ma luati cu tema gandirii pozitive care face minuni...care face Fiv-urile sa reuseasca ...nu sunt multe persoane mai optimiste decat mine prin constructie...dar...cand iei numa' pumnii in gura de la viata de-ti curge sangele prin toate orificiile....mi se pare cam stupid sa te mai gandesti ca...las' ca ii nimeresc si eu una vietii de o intorc pe dos.

Mergi la inceput

Sami, m-ai facut sa rad in hohote...dupa ultima sarcina pierduta, cand toti imi ziceau ca data viitoare va fi mai bine, sigur va fi, ca nu se poate altfel, o prietena care are copil si care nu s-a zbatut deloc sa il aiba (a ramas usor, desi avea ciclu de 40-45 de zile, fara stimulari, fara nimic, are un sentiment de vinovatie fata de mine, dar desigur ca ea nu are nicio vina), asadar prietena mea mi-a zis: "Mai Alex, isi cam bate joc de tine viata asta nenorocita!" si apoi am convenit ca statistic, n-are cum sa mearga asa prost tot timpul...replica ei mi-a facut tare bine!
I hate trendul "gandire pozitiva" si "nimic nu e imposibil", dar cred ca psihicul sapa rani adanci in fizic si apar unele probleme. Cred ca ne putem regla cumva, prin gand, energie, acupunctura, etc, ne putem ajuta corpul sa raspunda mai bine la tratamente, dar sigur ca nu asa reuseste fiv-ul.
Pup! Dispar putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

[quote]citat din mesajul lui anaasta

Salutare, fetelor!!!!!!!!!

Daniela, you made my day. De fapt, mama ta made my day! Ar fi bine sa si fiu de 20 si ceva de ani, nu numai sa arat asa... Draga mea, imi pare tare rau ca s-a razgandit tipa cu ovocitele. Eu zic sa incerci sa combini o vacanta in Cehia cu o donare de ovocite. Ar fi si asta o posibilitate.

Ana,daca ai sti de cand ma gandesc la asta ,daca-i mai spun sotului ca-l mai duc si prin Cehia,cred ca-si ia campii .
Foarte interesant protocolul tau cu 0 zi injectii si una pauza,eu nu am mai vazut,multa,multa bafta
Aristica sint cateva clinici aici care au donatoare,dar trebuie sa astepti pe o lista si mi-ar veni randul peste 2-3 ani,ori eu nu mai am timp.Apropo,si eu i-mi fac unghiile cu oja neagra,din aia care crapa si tot t.l(pe astea chiar am vrut sa le rezolv,dar mi-am revenit si astept pana dupa ce termin cu alaptatul )
pup fetele si tin pumnii stransi

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Sami .. eu nu am avut 28 foliculi .. Miky are acum .. parca asa am adunat ..

Eu am avut 18 foliculi dintre care: 18 ovocite (4 nu au rezistat)si am avut 14 embrioni...
Au fost multi si prosti ..
Acum am 24 foliculi in Z1 de stimulare ... si mai multi ...
Sper sa nu fie tot la fel de prosti

Desi cred ca sper degeaba ...
Nu stiu de ce .. dar nu cred ca vor fi calitativi .... ce-o fi o fi ...
Sper sa reziste macar 2-3 .. sa facem cu blasto....

Sami- daca foliculii cresc 1mm/zi si se face stimulare din Z1/2 pana in Z 10/11 si in Z12/13 punctie ...
foliculii cum ajung la 20 mm daca in 10 zile ei cresc cate 1mm/24h?
Eu tot timpul am crezut ca daca in Z11-12 foliculii au ~20mm ... ei cresc cu ~2mm/zi.. (am facut calcul babeste )...

Sau ei cresc in Z1 mai mult??

Alex
- nici parintii nostri nu sunt prea petrecareti ... noua ne place sa iesim ... ei nu prea vor sa iasa cu noi ...
.. sa ne plimbam .. ei nu prea vor sa plece de acasa ...
Lor le place sa petreaca acasa in familie
Asa ca plecam singurei ... si ne propunem sa nu fim ca ei

Ana- wow ce protocol .. tot tacamul: supita, fripturica si desert ...
Sigur vei avea productie buna ..

Elly

POVESTEA MEA:
- ovare MPC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

nu, elly, mai am inca doua cicluri, minim, ca-s cam dereglata...m-ai omorat cu calculul ala babesc: pai nu mai calculezi ca ei nu cresc de la 0 mm si ca faci pregnyl cu 36 ore inainte de punctie
daniela ii poti spune sotului ca Cehia e o tara frumoasa
(unde mai pui ca la embrio donati nici nu trebuie sa-l iei pe sot cu tine)
alex complet la sentiment cu "gandirea pozitiva", dar nici cu cea "negativa" nu-s de acord. Mie-mi place "deraderea" si "zeflemeaua" ca altfel mi-e teama sa nu apuc pe un drum care se va sfarsi c-o dunga rosie pe C.I.
samiruta n-ai mentionat numele magazinului, dar nu-i bai: data viitoare vin cu ciorapii cu pricina (sper ca n-au cumparat mamele de fete toti ciorapii pentru fiicele care incep scoala)
ana si eu sunt tot cu un modem, dar se misca binisor

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput