Clubul "babelor" FIV-oase 58
Raspunsuri - Pagina 12
elly_me spune:
Alex - doar la prima consultatie se da 50 lei
#350;i apoi de la sedinta la sedinta dai raportul: cum te ai mai simtit, ce te mai doare...
Eu fac de 2 ori pe sapt.
Joi i am spus si eu ca ma doare capul si m a umplut de ace în cap si pe frunte, pe langa cele de pe coloana, maini , picioare, burta
#350;i cele de pe frunte si de la degetele picioarelor dor rauuuuuu de tot
Dar rezist eroic.
Mai sunt 3 tanti care vin în timp ce sunt acolo: doua nu scot nici un sunet cand le pune acele, dar o tanti se vaita fffff rau.
Eu m#259; schimonosesc la acele de la frunte si degete
:))
Asaaaaaaa
Am facut clexanele si puregonul
- la clexane m am în#355;epat de 4 ori. :)))))
dar am reusit în final
- la puregon imediat a intrat acul
Insa mi se pare ca ustura mai rau puregonul decat clexanele
Va doresc noapte buna
Eu m am bagat la somn
V am pupat
Daca am scris cu greseli imi cer scuze, dar scriu de pe tel
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
anaasta spune:
Salutare, fetelor!!!!!!!!!
Ari, tot cu net mobil sunt inca. Am reusit de am aranjat cat de cat lucrurile prin apartament, dar mai am inca de adus si de aranjat. Nu stiu unde vor incapea toate ca nu prea am mobila pe aici inca. Tu cum stai? Cu PK e totul ok. De azi incep stimularea, diseara fac injectiile.
Qiao, si . Imi pare tare rau ca nu a iesit FIV-ul asta ad-hoc....
Daniela, you made my day. De fapt, mama ta made my day! Ar fi bine sa si fiu de 20 si ceva de ani, nu numai sa arat asa... Draga mea, imi pare tare rau ca s-a razgandit tipa cu ovocitele. Eu zic sa incerci sa combini o vacanta in Cehia cu o donare de ovocite. Ar fi si asta o posibilitate.
Sami, eu stau sa ma gandesc daca nu ar trebui dus totul pana la capat acum, ca sa vezi daca steriletul asta face sau nu diferenta in cazul tau. Un ultim efort inainte de a lua o decizie radicala.
Aadina, ma bucur ca decurge totul ok pana acum.
Ady
Smaick, felicitari pentru baietel!
Fetelor care sunt in focuri, bafta multa!
miky82 spune:
Sami suntem pe aceasi lungime de unda si eu de abia astept sa vina sarbatorile de iarna, este anotimpul meu preferat, anul trecut am fost la colindat a fost super mi-am adus aminte de copilarie.
Anaasta multumesc, bafta multa si tie!
Fetele eu sunt cam trista, am fost si astazi la eco si nu sunt vesti deloc bune, foliculii mei sunt in acelasi stadiu, doar doi au mai crescut putin, am unul singur de 14,7 si unul de 12,3mm restul sunt de 10mm, am mai recoltat pentru estradiol si progesteron, ieri estradiolul era 400, inca nu stiu ce voi face in continuare.
Voi cand ati luat medrol pana cand l-ati luat? mie mi-a spus ca il voi lua pana dupa ET cateva zile.
va
samira33 spune:
hello girls
io sunt foarte fericita azi.
mi-am luat blugi,3 jachete,3 camasi,6 perechi de tanga
si o geanta de postas.
si am dat putini bani pe ele
de fapt de asta ma bucur.......am primit prin posta o
carte postala de la Takko-m-am inscris io intr-o zi in baza
lor de date si cica-s membru VIP si ma
informau ca azi implinesc 5 ani de cand sunt in RO si
au reducere de 50% la toate produsele.
nu va imaginati ce balamuc era...bine ca am fost inspirata si
la 9 dimineata am fost acolo ca daca ma duceam pe seara
nu mai gaseam nimic.
mie imi plac hainutele de la ei.
am dat pe tot ce v-am scris mai sus...255 de roni in loc de 510.
wow...ce de fete in focuri avem....hai!!!va tin
pumnii-anna,miky,elly.
va pup...am multa treaba.
ne auzim diseara.
elly_me spune:
Samira .. ma bucur ca esti fericita azi ..
Sa le poti sanatoasa si sa fii fericita ...
Si sa-ti iei altele cu cateva numere mai largi ... si salopete cu burtica in fata ....
Atunci cand iti cam pierzi speranta , se-ntampla minunea .
Miky- si eu la fiv-ul trecut aveam foliculi de divese marimi .. este cam greu sa ai ~28 foliculi de aceiasi dimensiune ...
Mie mi-a marit doza de puregon si au crescut toti.. am avut dimens de la 18-22 mm ...
Si toti au avut ovocite ...
Asa ca nu te stresa .. poate in functie de estradiolul de azi iti mai mareste doza .
Vor creste si ceilalti ..
Cand faci punctia ?
Ei cresc cam 2 mm/zi din cate stiu eu ..
Oricum eu mi-as dori mai putini si de calitate mai buna...
Eu aseara am inceput stimularea ... insa foliculii deja aveau dimensiuni de la 2mm la 5.5 mm...
Asteapta sa vezi ce iti spune ...
Ana - mult succes la stimulare si embrioni lipiciosi ..
Cati foliculi ai (in cazul in care ai facut eco inainte)...?
Ce schema ai?
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
QiaoBing spune:
ana sunt cu gandul la tine si iti tin pumnii sa ai niste embrionasi frumosi si lipiciosi
eu sunt in greva, nu am chef sa fac nimic. cand ajung acasa ma arunc pe canapea si zac acolo, la servici as face orice, numai ce trebuie nu. ufff. chiar daca sunt nascuta in prima 1 de iarna eu nu vreau iarna, nu vreau sa ma incotosmanesc cu multe haine, sa innot prin troiene. pe mine ma deprima sarbatorile de iarna, de fiecare data abia astept sa treaca, anul trecut nici nu am facut brad. de cand nu mai am nici o ruda e asa de trist craciunul. inainte ne adunam toti, se adunau o gramada de cadouri sub brad, era veselie. acum sunt doar eu cu sotul si o casa goala si trista.
samiruta pe tine te astept sa te vad bocind la telenovele cu cutia de servetele pe burtica cu gemeni marca tayfun. am zis !
aristica spune:
fetele stimulate: pumnii sunt inclestati
samiruto, pai nu mi-ai zis ca de takko e vorba. Eu am primit pe mail ieri reducerea, ca tot vip is la astia (au un magazin aproape de casuta - fosta casuta) si de la ei imi cumpar ciorapii aia in romburi (de la raionul de copii). Deseara ma duc cu mail-ul printat si dau iama in toate cele
qiao pentru mine Craciunul si Pastele sunt sarbatori care vor avea intotdeauna loc in familie: parintii mei, fratele cu sotia, fratii si surorile tatalui meu cu sotii/sotiile si copiii. Este o harmalaie foarte greu de descris. Toata lumea vorbeste, in acelasi timp, despre te-miri-ce. Si tocmai din cauza asta, de revelion, plecam in fiecare an. Poate ca asta ar fi solutia si la voi: sa plecati. dar nu asa, printre nameti, ci prin locuri mai calde.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
elly_me spune:
Qiao- eu am multe rude , dar fiecare cu familia lui ...
Si eu cu sotul suntem singurei ... dar mie imi plac sarbatorile .. imi place la nebunie sa impodobesc bradul ... anul trecul l-am avut albastru.. cu un an inainte - rosu , intr-un an argintiu... anul acesta cred ca-l vreau auriu .. sau mov .. poate roz
Ne cumparam noi cadouri, le impachetam, le punem sub brad , le deschidem , ne pozam, ne bucuram.
Mie imi plac sarbatorile alaturi de sot ...
Mai plecam si in vizite parinti- bunici- frati- nasi .. dar acasa-i cel mai bine.
Cand suntem amandoi acasa ma simt cel mai bine ...
De aceea cred ca Sami este intr-o pasa proasta pt ca Samiroiul nu este acasa sa o ia in brate si sa-i dea forta si sa uite de toate problemele..
Sami .. o sa vina sotul si o sa ne scrii ce i-ai gatit .. ce ti-a adus .. unde va ma duceti ...
Elly
POVESTEA MEA:
- ovare MPC