Romgleza ...
Raspunsuri - Pagina 25
Marina spune:
mie imi place expresia cu da-mi un link. Cum ati exprima asta in dulcele grai romanesc? Da-mi o adresa, da-mi o legatura.....?
Letitia1 spune:
Citat: |
Marina:mie imi place expresia cu da-mi un link. Cum ati exprima asta in dulcele grai romanesc? Da-mi o adresa, da-mi o legatura.....? |
da-mi o veriga?
viviana spune:
Ascultati bine aici:
Link este in dictionar.
Link - linkuri
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Mai gasim si chat, cheesburger, casting, cash, eject, a printa, celular (telefon).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Marina spune:
cash-numerar, a printa - a imprima , chat daca zici ca chatuim putem zice ca discutam , sau ca barfim:D , restul deja nu imi mai vin usor pe limba in dulcele grai
casting - selectie
ca ai zis de cheesburger , cea mai tembela traducere a unui englezism in limba nationala mi s-a parut spaniolescul perro caliente pentru hotdog. Cum ar fi sa-ti iei un caine fierbinte de la ikea?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui viviana celular (telefon). |
Asta-i romanesc suta la suta. Celula e celula, nimic altceva.
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui Marina era la un talk show? Marina |
era la stiri, se vb de niste utilaje vechi la care nu se mai facuse "meintenantza" de cativa ani.
michelle