Romgleza ...
Raspunsuri - Pagina 23
buflea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mik
nu mey, era o figura de stil. Tu esti prietena mea. Am zis ! Si eu cred la fel despre felurile de mincare. Baiatul cel mare imi cere "zacusca" si "mamaliga". |
Bine prietena mea ... totusi am intrat pe linkul ala de la "intinsura" si fara sa stiu ce inseamna sesizez ca am avut dreptate, adica zeama aia din apa, unt branza si smantana trebuie sa fie ceva foarte bun, foarte gras si care ingrasha.
Mik spune:
Nu, buflea, e si mai nasol decit ati!. Ai citit in diagonala. In reteta nu e nici un pic de apa, numai unt-brinza-smintina. Nu avem nici o scapare, auzi la ea, apa !
ab5174 spune:
Mai sint in Romaneste, si chiar vechi - trening si adidasi (chiar daca sint marca Puma or Nike)
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ab5174 Mai sint in Romaneste, si chiar vechi - trening si adidasi (chiar daca sint marca Puma or Nike) |
Si xerox (chiar daca-i Canon sau HP).
Fie vorba intre noi, de pulover nu se mai plange nimeni ca-i romglez.
cruis spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Si xerox (chiar daca-i Canon sau HP). Fie vorba intre noi, de pulover nu se mai plange nimeni ca-i romglez. |
rimel, pampers, frigider :D
ramiris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cruis rimel, pampers, frigider :D |
Frigider? Pentru ca vine de la "fridge" banuiesc. Altfel e deja "naturalizat", nu-l mai considera nimeni englezism.
Mie imi suna mai bine decat racitor.
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Frigider? Pentru ca vine de la "fridge" banuiesc. Altfel e deja "naturalizat", nu-l mai considera nimeni englezism. Mie imi suna mai bine decat racitor. |
Ntz, Frigidaire e o marca americana de electrocasnice. Si nu fac numai frigidere.
ramiris spune:
Ntz, Frigidaire e o marca americana de electrocasnice. Si nu fac numai frigidere. Mik. |
Habar n-aveam :). Noroc cu subiectul asta ca mai aflu si eu noutati. Un fel de-a spune noutati, ca eu de frigider il stiu de cand eram copil si... e ceva vreme de-atunci :).
natalia_nica spune:
Ntz, Frigidaire e o marca americana de electrocasnice. Si nu fac numai frigidere. Mik. |
No, asta e absolut nou pt mine Thanks! (ca sa fiu in trend )