Romgleza ...
Raspunsuri - Pagina 16
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ch_dana Dana_vio, si-ai gasit "fajl-ul" pana la urma ? Eu am incercat "sportul" asta cu un ERP in araba...noroc ca tineam minte meniul in engleza, ca altfel... Dana & Amelia (21.06.2011) |
Parca in romaneste insemna: si totusi nu.
Alexandra Maria
14.12.2007
lili_mar spune:
citat din mesajul lui ina.click stiti meniul de la restaurantul La Gil? E pe bune. Pt mine in top favorites e Penne Arabiatta tradus Saudi feathers. Hiihaaa! edit: iata-l aici http://www.slideshare.net/guestdc0bd91/meniu-funny-in-engleza-la-gil |
asta este mortal, am ras cu lacrimi. e pe bune?
=====================================================================
Lala_D spune:
Si daca il traduceau cu google translate tot le iesea mai bine decat varianta aceea de meniu.
E...nici nu imi gasesc cuvintele, sincer,...wow ...
ddana spune:
Putina geografie in ton cu subiectul:
Adunatii Copaceni - Gathered Tree People
Afumati - Neversober
Baicoi - Youball
Buhusi - Boo
Buzau - Really Fat Lip
Calarasi - Silly-dressed Folks on Horses
Ciorogarla - Nigger-River
Constanta - The Steadiness
Dor Marunt - Miniature Melancholy
Husi - Shoo
Navodari - Networkers
Onesti - The Sincere
Pitesti - Youdohide
Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community
Slatina - Slut Tina
Slobozia - A Very Wrong Local Tradition
Targu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar
Urlati - Gimmie Some Noise
Voluntari - Town of Unpaid Assistants
Bihor -Be Whore
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Aqai
Asa. Si? |
In romana, clasa-clase are alt inteles, atat.
viviana spune:
Selene in romaneste clasa are ca sinonim si ora (de curs).
Multi profesori spun ca intra la clasa, adica la ore
Plus ca e trecut si in dictionarul de sinonime.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Deceneus spune:
citat din mesajul lui viviana Selene in romaneste clasa are ca sinonim si ora (de curs). Multi profesori spun ca intra la clasa, adica la ore Plus ca e trecut si in dictionarul de sinonime. -------------------------------------------------------------------------------------------------- Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Cand spune ca intra in clasa, chiar intra intr-o sala de clasa unde-si tine ora de curs.
Nu prea-i uzual sinonimul clasa cu ora de curs.
Sinonime sunt lectia si ora de curs.
Duap Dex clasa are seminficatie: -> sala de clasa, elevi din aceeasi promotie care tin cursuri impreuna, numarul de ani de scoala parcursi, si vad ca si elevii unui profesor de la arte, si (Frantuzism) ora de curs.
4. Unitate organizatorica de baza în sistemul învatamântului, compusa dintr-un numar de elevi care au aceeasi vârsta, o pregatire scolara egala si învata împreuna în cursul unui an pe baza aceleiasi programe de învatamânt. ¦ Unitate organizatorica într-un institut de arta, cuprinzând pe toti elevii unui profesor, indiferent în ce an de studii se afla. ¦ Sala în care se tin cursurile pentru asemenea grupuri de elevi. ¦ (Frantuzism) Timpul în care se tine o lectie; ora de curs |
viviana spune:
Mei, eu asa stiu.
Si nu am scris intra in clasa ci la clasa.
Si fii-mea a fost la clasa de chitara a profului X.
Si y a studiat la clasa de balet a lui z.
Bunaoara nu o sa intreb pe fii-mea ce clase are ci ce ore. Si nu o sa specific ore de curs ca se prinde la ce m-am referit.
Dar, nu despre asta era vorba asa ca am sa inchei aici.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui ddana Putina geografie in ton cu subiectul: Baicoi - Youball Buhusi - Boo Husi - Shoo Slatina - Slut Tina Urlati - Gimmie Some Noise Bihor -Be Whore |
DE VANZARE
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Eleni spune:
Eu la Baicoi tradus am ras cu muci (cum se exprima elegant colegii mei mai tineri din birou). Si tot de la ei citire, Baicoi nici macar nu e cool, ca sa fie cool ar trebui sa fie Baicoae... cica asta e ultimul trend in exprimari "tovarasesti".