Romgleza ...
Raspunsuri - Pagina 11

gabidaniela spune:
gabidaniela spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui desprecopii Dragelor, am o intrebare. Cum se traduce in romana expresia: scrambled eggs? Daca vreau sa cer asta la restaurant, in RO - cum se cere? Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook | 
omleta

desprecopii spune:
desprecopii spune:
 nu nu :) nu e omleta - e ceva foarte diferit. Este acel conglomerat de ou, prajit in unt, pe care il ador 
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele:  Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook 

ab5174 spune:
ab5174 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui desprecopii Dragelor, am o intrebare. Cum se traduce in romana expresia: scrambled eggs? Daca vreau sa cer asta la restaurant, in RO - cum se cere? Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook | 
La noi in Romania (din cite stiu eu ) nu se faceau.
Omleta este cu totul alteceva, o lasi sa se faca ca o clatita ......pe cind la astea amesteci torni lapte (daca vrei) si se amesteca in continu.

Mik spune:
Mik spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui gabidaniela 
 omleta | 
Nu.
 omleta sau scrobul se face su oua batute separat si puse in grasimea fierbine (ulei, unt incinse).
 omleta sau scrobul se face su oua batute separat si puse in grasimea fierbine (ulei, unt incinse).Ceea ce vrea Mirele sunt oua prajite
 : ouale sunt amestecate in tigaie si temperatura de coacere e ceva mai mica.
 : ouale sunt amestecate in tigaie si temperatura de coacere e ceva mai mica. 

Selene_Bunny spune:
Selene_Bunny spune:
 Papara?
Si noi facem omleta - papara cu ou, lapte, cascaval, condimente, verdeturi...
Cine vrea, pune si cubulete de sunca...

desprecopii spune:
desprecopii spune:
 e ceva care seamana asa
http://howtomakescrambledeggs.org/wp-content/uploads/2011/10/scrambled_eggs.jpg
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele:  Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook