Romgleza ...
Raspunsuri - Pagina 11
gabidaniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Dragelor, am o intrebare. Cum se traduce in romana expresia: scrambled eggs? Daca vreau sa cer asta la restaurant, in RO - cum se cere? Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
omleta
desprecopii spune:
nu nu :) nu e omleta - e ceva foarte diferit. Este acel conglomerat de ou, prajit in unt, pe care il ador
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Dragelor, am o intrebare. Cum se traduce in romana expresia: scrambled eggs? Daca vreau sa cer asta la restaurant, in RO - cum se cere? Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
La noi in Romania (din cite stiu eu ) nu se faceau.
Omleta este cu totul alteceva, o lasi sa se faca ca o clatita ......pe cind la astea amesteci torni lapte (daca vrei) si se amesteca in continu.
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabidaniela
omleta |
Nu. omleta sau scrobul se face su oua batute separat si puse in grasimea fierbine (ulei, unt incinse).
Ceea ce vrea Mirele sunt oua prajite : ouale sunt amestecate in tigaie si temperatura de coacere e ceva mai mica.
Selene_Bunny spune:
Papara?
Si noi facem omleta - papara cu ou, lapte, cascaval, condimente, verdeturi...
Cine vrea, pune si cubulete de sunca...
desprecopii spune:
e ceva care seamana asa
http://howtomakescrambledeggs.org/wp-content/uploads/2011/10/scrambled_eggs.jpg
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook