Bulgarasi de ianuarie februarie 2013, capitolul 22

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Eh Blue, ai plecat cu putine kg innainte, deci nu ai ce probleme sa-ti faci .

Nici eu nu am geaca, am unele mai de iarna de la prima sarcina, dar de toamna nu am nimic si a venit frigul. Am si incercat unele, numai niste uratenii, arat ca o bila .

La prima sarcina purtam la un moment dat geaca de ski . Numai in aia imi intra burta pe 6 luni . De la sot nu ma sanse sa iau nimic, are cu 30 cm mai mult ca mine la inaltime...

lui Tudor si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui majia

Eh Blue, ai plecat cu putine kg innainte, deci nu ai ce probleme sa-ti faci .

Nici eu nu am geaca, am unele mai de iarna de la prima sarcina, dar de toamna nu am nimic si a venit frigul. Am si incercat unele, numai niste uratenii, arat ca o bila .

La prima sarcina purtam la un moment dat geaca de ski . Numai in aia imi intra burta pe 6 luni . De la sot nu ma sanse sa iau nimic, are cu 30 cm mai mult ca mine la inaltime...

lui Tudor si 21+ cu

Ce idee buna cu geaca de ski..si eu care imi faceam probleme ca pe la 7 luni nu o sa ma cu ce a imbraca:)))
Eu nu pot lua nimic de la sot..e sfrijit ca mine (pardon,..cum eram inainte )

22+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

averi cont pe fb si nu ziceti? hmmmm...discriminare.glumeam dar sa ne ziceti si noua cand e babyexpo.poate oi putea si io sa ma urnesc.obosesc zici ca trag la jug desi nu e vb de kg in plus care nu ma deranjeaza asa mult.la mine super ciudatenie ca am pus 9kg dar in primele 4 luni.acu de mai bine de o luna nu am mai pus un gram.
in legatura cu hainele eu nu mi-am luat nimic,dar nimic.doar cateva perechi de chiloti mai mari.am rezistat cu rochiile din dotare majoritatea lungi si lejere.iar pe timp de iarna colantii sunt la putere.nu dau banii pe haine de gravide ca mi se par horror.pe bune.colanti si o bluza flu flu.si pt bebe la fel nimic.o sa ii iau cand il vad la fata totul.am noroc ca nici cu haine nu am nevoie sa merg la spital.unii zic ca poarta ghinion sa iei hainutze ianinte dar nu de asta nu iau.ci doar nu am chef sa umblu si nici nu pot sa ma trambalez prea mult ca am o placenta joasa si nu ma risc.
katy ce tratament ti-a dat pt scurgere? poate ca totusi ar trebui o antibiograma daca e cazul.oricum in sarcina scurgerile devin mai abundente de fel.dar mai bine verifica sa dii sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu am luat sarcina trecuta o geaca de-a sotului, dar e drept ca toata iarna am stat in pat sau in masina, pina la medic si inapoi acasa, deci nici nu a fost nevoie sa ma imbrac prea des :)) sau prea festiv.

Asa e, colantii sunt f practici, o sa-i purtati si dupa nastere (cind o sa avem burtica de prin lunile 6-7), sunt comozi, ieftini...

Singura haina groasa de iarna frumoasa pe care am vazut-o vreodata era un palton trei sferturi foarte cochet si foarte scump, intr-un magazin numit Mathilde. era superb, insa sincer, nu as fi dat atitia bani pe el...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna seara fetelor

o sa pun poze cu camera,,,, dar mai incolo un pic,,, mai am cateva retusuri de facut... cum ar fi scurtatul draperiilor

eu am reusit minunea sa raman la aceeasi marime de haine: 44... numai ca de gravide mi-am luat niste pantaloni de vara, o pereche de pantaloni de stofa si o sa imi mai cumpar o fusta, cred si am zis ca ce o sa imi iau, o sa folosesc in lunile de dupa ce o sa nasc,ca nu o sa intru prea usor in hainele mele vechi ehhh, asta e... vorba voastra, sa fie sanatos, ca se duc kg pentru la iarna, eu am zis ca o sa imi fac un poncho din material gros (gen de palton) pe care o sa il pun peste geaca de iarna... si o sa il folosesc si dupa

cu tensiunea... la mine e o problema stiuta o sa ma duc in curand la cardio la control

dankutza, nici eu nu scap de dureri de cap decat cu somn bine ca nu am avut decat de 2 ori pana acum

23+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

eu am fost putin paranoia zilele trecute, mi-am facut multe ganduri si griji nepotrivite dar na...hormonii si alti factori

legat de ingrasat eu am plecat cu destul de multe kg in sarcina, cu 68 iar acum nu m-am mai cantarit dar sigur am mult mai mult

si eu m-am latit in solduri si nu mai incap in nimic, am un singur trening de la socrela si o pereche de pantaloni trei sferturi...in rest nimic

e drept ca eu nu lucrez si stau numai pe acasa asa ca mi-am propus sa nu dau o caruta de bani pe haine de gravide pt inca 3 luni

imi e foarte greu cu odihna noaptea, e din ce in ce mai greu, ma dor oasele de la bazin si coloana foarte tare

katy eu zic doar sa mergi la medic sa-ti recolteze pt un bacter si au si posibilitatea sa vada daca ai scurgeri de lichid
ai grija de tine

va pup

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

fetelor, voi mai stiti ceva de maggie?

23+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Fetelor eu nu am dureri de cap sau de nimic altceva. Mi se mai intampla sa dau la ratuste dimineata, ce-i drept destul de rar. Cand merg multisor, adica sa zic... de la Romana la Victoriei pe jos, de lene sa mai astept autobuzele prin statie, ma doare f tare partea dreapta.
Am facut 2 ture de Cora Pantelimon si ma culegi de pe jos, mai ales daca trebuie sa grabesc pasul. Nu-mi explic durerea de partea dreapta., habar n-am. daca am 1 singur minut de respiro, daca ma opresc pt 1 minut, imi revin complet!! Si iar dupa 500m ma apuca durerile... si tot asa. Sunt deja 2-3 zile de cand trec prin chestiile astea. Dar nu ma supar, ca a crescut burtoiul, deci si bebe... nu-i problema. Sper joi sa-mi amintesc chestia asta si sa-i spun la dr. :D

Blue, ai luat f putin in greutate pana acum, adica aveai putin, ai luat putin ... inca esti slaba, doar burtica e de tine!
Eu am plecat de la 55kg dar sunt mai mica de inaltime decat tine :D

Katy, nu stiu ce sa-ti spun!! Aiurea rau, trebuia sa il intrebi pe dr. daca nu era mai bine sa faci o analiza la secretie! Incearca sa il suni, sa vezi ce raspuns primesti...

Lorena, nu-ti fa griji cu kg in plus. :) pe mine ma dispera hainele, in rest nu mi-ar pasa de kile. Dar efectiv nu gasesc cu ce sa ma imbrac. Si nu-mi gasesc niste blugi de gravi pe plac. Toate perechile zici ca-s pentru bunica... nimic dragut/modern. Dar abia maine ajung in AFI, azi am fost numai pe la cateva magazine prin Pantelimon. Maine va iau sfaturile de bune si ma procopsesc cu cateva perechi de colanti lejeri, sper sa gasesc ceva largut!
In schimb mi se pare aiurea ca nu te poti odihni. Eu am avut o saptaman foarte grea si nu ma odihneam de griji, dar in rest.. nu ma dor oasele noaptea sau sa am alte probleme de genul asta. Ahh si sper sa nu am curand nici arsurile si nici insomniile din timpul sarcinii. Pff... poate-oi scapa macar de astea!

Viki, eu nu stiu nimic de Maggie, si in repetate randuri intreaba fetele de ea si pe FB ... dar niciun raspuns. Cred ca este putin suparata, trece prin momente grele. Noi ne gandim in continuare la ea si poate va trece peste aceasta perioada.. Ii uram numai bine si multa putere!!

Eu tocmai m-am asezat frumos in pat, azi am avut treaba, am umblat destul de mult. Si in plus, am gatit pe seara.

Am facut o ciorbica de perisoare, mamaaa, o nebunie mi-a iesit! Foarte modesta sunt, nu?
Si niste piftelute cum nu am mai mancat de la mama de acasa! :D Niste minunatii... nu stiu de unde atata inspiratie azi, cred ca m-a ajutat ploduletul :))
Da si sa nu uit desertul (la care n-am contribuit, recunosc ca l-a facut sotul!!), 2 litri de lapte cu cacao neagra. Pff, deja avem vreo 3-4 seri cand facem cate 1 l de laptic cu cacao, dar azi a zis sotiorul ca vrea si el sa se sature calumea, sa bea in nestire :))) si l-am lasat sa-si faca ce cantitate vrea el.

V-am pupat ca m-am intins o gramada la povesti :D

cu nazdravan (Edward) => 23+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

am fost eu prin afi.nu gasesti haine de gravide ok.toate sunt batranicioase.eu as opta pt bluze de la oameni "normali" ceva gen babydoll si colanti.in rest nu ma inspira nimic.hainele de gravide par triste opus perioadei asteia din viata unei femei.colanti mi-a cumparat o prietena de la kiabi f.misto,un material foarte fin.
elena-esti tare sa faci atatea feluri de mancare intr-o singura zi.eu deabia reusesc sa fac un singur fel si ala in etape.obosesc in draci.noroc ca am ajutor ca nu stiu ce m-as face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Da da, adopt ideea cu bluzite largi si colanti. Chiar intentionez sa achizitionez ceva perechi. Ideea e ca mai am o pereche care ma deranjeaza la burta, parca sta aiurea bata, ma strange. Deci trebuie musai sa ii probez inainte, ca sa nu ma incomodeze ca sunt sensibiloasa rau.
Eii, am obosit si eu , nu te gandi ca nu... mai ales ca azi am mai avut si alte treburi. Pe la final ma dureau calcaiele... daca mai aveam 10 minute de treaba nu mai rezistam. Dar in rest, alte inconveniente nu am ... nu ma plang. Luni ma duc acasa la ai mei si intentionez sa ma apuc de zacusti, salate, tocane si muraturi pentru iarna. N-am prea multa experienta la capitolul asta dar ma ajuta sotiorul si sper sa facem treaba buna impreuna :))

cu nazdravan (Edward) => 23+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput