Bulgarasi de ianuarie februarie 2013, capitolul 22
Raspunsuri - Pagina 7
Blue_sea spune:
Neata fetele!
Am fost aseara in Afi. Cei de la C&A au desfintat sectia de maternity , dar mi-am luat de la Wikiki. O pereche de blugi skinny f comozi si una de pantaloni din colectia de vara (dar cu ceva ciorapi mai grosi merg si mai la toamna (marimi: 40, respectiv 42 ).
Nu am rezista si mi-am luat si 2 bluzite dragute.
Mie nu imi plac hainele de gravi de la magazinele de specialitate. Parca sunt de babushka.
21+
vikisor spune:
neata fetelor eu azi ma tratez cu niste lapte cald cu o idee de cafeluta in el doar de gust
referitor la haine, eu mi-am gasit la lc waikiki si la h&m chestii mai moderne si acum mor ca am vazut la h&m pe site niste pantaloni de stofa skinny care merg cu camasi si bluze mai lungute eu nu pot sa merg cu colanti la munca imi trebuie tinuta office dar ieri am mers cu colanti si rochie si nu a zis nimeni nimic oricum... aveam balerini si sosetele negre in picioare si se vedea ca un dress mat unitar dar si mai incolo o sa adopt aceeasi metoda... ca am vreo 2 rochite tricotate pe care le pot purta
23+ cu printesa
Mys spune:
Hello gravidutelor
Mie imi e mai usor sa scriu pe FB pt ca merge muuuuuuuult mai rpd fata de forum, dar tot bag ochiul si p-aici, din pacate mai multe dintre fete cred ca fac ca si mine, si p-aici bate vantul
Ayway, eu sunt super happy pe de-o parte pt ca am fost cu fi-meu la eco si e bine, asteptam cotrolul din octombrie, pe de alta parte a racit, are muci de nu poate dormi noaptea, nu prea mai are pofta de mancare...
Bebelia e ok, cand mai agitata, cand mai potolita, astept sa fac morfo saptamana viitoare s-o mai vad si eu la fata :D
De ingrasat m-am ingrasat si eu, am pb cu imbracatul - adica NU am haine pt dimensiunile actuale si nici nu gasesc lucruri dragute pt gravide care sa poata fi purtate si ulterior, oricum o sa imi iau iste colanti si eu si o pereche de jeans mai mare ca s aintru in ea, cu bluze, plovere mai largi gata, m-am aranjat. Am o geaca mai mare pt iarna, sau una de munte, sau dk nu mai incap merg cu geaca desfacuta si pun un fular ceva peste :))
Hai ca m-am intins si eu destul, ca niciodata :))
Vb mai tz, dau o fuga in Obor sa iau metraje pt lenjerii, hainute, etc
lui Matei (15.12.2010) si 21+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
Katy82 spune:
Fetele mi-a dat tratament dr. Ovule lomexin 2 la interval de 3 zile si sa ma spal o singura data cu tantum rosa. A zis ca nu e de la bebe, deci nu era lichid amniotic cum m-am temut eu. Sper sa treaca si sa vina bebe cu bine.
15+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
Katy82 spune:
Si eu ma duc sambata sa-mi caut blugi de graviduta.
Sper sa gasesc ca deja nu ma mai incap ceilalti decat daca ma deschei la nasture.
15+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
dankutza spune:
Sa va spun ce mi s-a intamplat azi.
M-am urcat in tramvai si am simtit ca mi se face rau. Simteam ca imi scade tensiunea, incepusem sa nu mai aud bine, sa mi se incetoseze privirea, sa nu mai am aer. Eram cu o colega de servici si i-am spus ca simt ca mi se face rau si cred ca urmeaza sa lesin. Am pus mana pe umarul barbatului care statea in fata mea pe scaun (binenteles ca era f relaxat ca statea o gravida langa el) si l-am rugat de 2 ori sa se ridice sa-mi dea scaunul ,ca mi-e rau si ca simt ca o sa cad din picioare in curand. ce a facut? M-A IGNORAT!
Nu mi-a venit sa cred! Ma vedea ca sunt alba la fata si transpirata toata, plus ca ma chinuiam sa respir. Asa imi venea sa=i bag un limbaj a la BUG Mafia, dar m-am gandit ca o sa ma loveasca. Colega a rugat-o pe d-na din spatele lui sa-mi dea scaunul ca mi-e rau si mai sunt si gravida si d-na s-a ridicat imediat. Incet incet mi-am revenit si mi-am cerut scuze fata de d-na ca nu am obiceiul sa fac asa ceva, dar imi era frica ca o sa cad si o sa ma lovesc la burta. Peste 2 statii s-a ridicat cineva si a avut si d-na scaun din nou.
Cat pot fi de scarbe unii oameni!!!! Iti spune femeia ca e rau si o ignori. Si ce daca e gravida. Au unii o nesimtire in ei, de nu-ti vine sa crezi...
La sarcina trecuta, am primit locul doar de 3 ori in toata gravizenia: de 2 ori de la femei si o data de la un baiat tanar. In rest, barbatii sunt niste mari nesimtiti....
... si am inceput saptamana 18
dankutza spune:
Fetelor, va rog scrieti si aici nu numai pe FB. Nu am FB la servici si acasa, nu prind eu calculator neam. Adica il prind, doar ca am voie sa ma uit doar la Mickey, Gummy Bear, Alba ca Zapada, Goofy....
Legat de durerile de cap, nu am in fiecare zi. Sa zic ca m-a durut capul in sarcina, cam de 4 ori pana acum. O data pe luna. Dar eu sunt obisnuita sa iau repede ceva si acum, stau pe uscat.
As vrea si eu sa stiu ce face Maggie. Sper ca totul e bine. Trebuie sa fie bine. Ne dorim sa fie bine. Cred ca va intra sa vorbeasca cu noi cand o sa poata.
Haine de gravidute gasiti la Baby expo. Mai e un pic si o sa gasiti mai multe standuri cu hainute pt mamici. Eu am facut cealalta sarcina in 2 perechi de pantaloni. Una dintre ele, pantalon de stofa cu banda din aia, tipic de gravida si a doua cu o salopeta de reiat maro roscat de imi zicea sotul ca sunt Yoggie Bear. Cand am vazut ca ma strang, m-am dus la o croitoreasa batrana, mi-a taiat din lungimea pantalonului, oricum era f lung, si mi-a bagat niste triunghiulete lateral sa-mi de largime. O sa le caut sa vad daca imi vin. Sper s anu fiu nevoita sa mai cumpar altii.
mai intru mai tarziu, ca nu mai tin minte ce vreau sa spun...
... si am inceput saptamana 18
ELEnNa_12 spune:
Foarte urat ce ai patit dankutza! Mai ales ca l-ai RUGAT!
Pfff, io ii dadeam 2 peste ceafa! Pe bune! Nu mi s-a intamplat sa patesc chestii de genul si eu nu prea ma asez in autobuze/tranvaie/metrou ... de obicei merg putin si nu ma pun jos pt 2 statii. Dar NU eram gravida. De cand sunt gravi, adica de cand am burticuta, nu am mai folosit niciodata mijloacele de transport in comun dar din octombrie sunt nevoita sa schimb 2 tranvaie si sa iau si metroul ca nu ma mai potrivesc cu jumatatea la program si ne-am mai si mutat la dracu'n praznic! Asa-mi trebe!
Dar sa iti spun ce a patit o matusa de-a mea in Iasi, intr-un mijloc de transport. Gravida in ultima luna, cu burtoiul cat Casa Poporului i s-a facut rau, sau efectiv voia sa stea jos ca o dureau picioarele. Era un pustan si l-a intrebat daca nu vrea sa ii ofere locul pentru ca ea este gravida si nu poate sta mult timp in picioare. Si ce credeti ca a primit ca drept raspuns?!
"Dar ce, te-am lasat io gravida?!"
Normal ca pe aia au luat-o transpiratiile dupa replica asta, nu mai putea de nervi si crede ca intamplarea asta i-a declansat nasterea, ca in noaptea aia a nascut :)))
Mi-am propus sa fiu tare si sa rabd in picioare cate 40min sau chiar o ora prin tranvaie si metrou. Ca n-am alta solutie. Mi-e clar ca locul nu ni-l va oferi nimeni.
Acum stau si ma gandesc daca eu am dat locul vreunei gravide. Dar efectiv nu-mi amintesc sa fi vazut una!! De vazut am vazut prin metrou dar statea jos deja... o sa fiu mai atenta de acum la burticile femeilor. :D
cu nazdravan (Edward) => 24+ , DPN 30.12.2012
majia spune:
Dankutza, ce nesimtiti sunt unii oameni. Sa stii ca in general eu primesc locul in mijloace de transport. Primeam si cand eram cu baiatul mic in brate. Oricum, in mod normal sunt locuri speciale prevazute pt noi .
Elena, sa stii ca si eu am inceput sa dau locul mai mult dupa prima sarcina. Innainte nu observam neaparat gravidele. Si oricum, dupa o sarcina intelegi mai bine ca sunt persoane carora chiar le e foarte greu sa stea in picioare; gen gravide, batrani...
Mys, ma bucur enorma ca v-a iesit ecografia bine... Asta e important, raceala o sa treaca...
Eu mi-am gasit cateva haine de gravida dragutze. Conteaza mult sa poti pune ceva dragutz pe tine, iti schimba imediat moralul. De asta nu vreau sa neglijez capitolul asta si sa ma imbrac cu ce-o pica.
lui Tudor si 21+ cu
Blue_sea spune:
Dankutza, ! Niste nesimtiti! Ce bine ca nu trebuie sa merg cu tranvaie! Stii ce as face: m-as duce in fata unde sunt locurile "rezervate" si i-as intreba: "Sunteti gravid, aveti copil in brate sau sunteti batran? Aaa! Nu?! Va rog sa va ridicati!" Ma rog, nu stiu, probabil ca exista si riscul sa ti-o iei, dar am vazut ca daca ai gura mare mai sare si lumea din jur. Sa stii ca m-am aprins f tare de la povestea ta!
Elena, care e traseul tau. Poate te culeg de pe drum.
Eu sa stiti ca stau si pe Fb si pe forum. Nu plec de aici nici batuta!!m
21+