Bulgarasi de ianuarie februarie 2013, capitolul 22

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Felicitari fetelor cu morfologii reusite si cu rezultate bune la controale de rutina. Pup, sanatate multa!

14+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Pisigri, eu am incercat sa gasesc o piscina mai acatarii. M-am interesat despre sistemele de desinfectie si filtrare. Pare ok. Acum, la piscinele publice, problema mai mare e cantitatea de clor care poate sa fie prea mare si nociva, decat eventuali crocozauri. Zic eu.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele, intrebare. Eu beau dimineata cate un ness mic, mai slab - adica jumatate de pliculet. Il afecteaza pe bebe? Nu suport cafeaua la gust si am tensiunea f. mica, ma doare capul fara ness.

15+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Katy, eu beam cafea (o cescuta), dar cu 2-3 luni inainte de a ramane gravi m-am lasat de tot. Acum de vreo 1 luna am inceput sa beau din nou dimineata, dar mai mult de 2-3 guri nu pot.
Nu stiu ce sa-ti zic de ness. Cel mai bine intreab-o pe dr ta.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Katy gasesti aici niste info http://forum. 7p . ro/ cafeaua.aspx?g=posts&t=911 dar fara pauze! puup

22+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

eu cu piscinele nu ma impac deloc.am avut abonament 1an si nu am intrat nici macar odata.maia les in perioada asta ma lipsesc complet ca nu ai de unde sti ce si cum pe acolo prin apa.la mare atat apa.
tips cu proteus( scuze nu retin numele) -stiu ca asta se ia mai mult din mediu intraspitalicesc.ai suferit vreo interventie? mai stiu ca e greu de scapat nu vreau sa te sperii.nu stiu cat si cum afecteaza bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

cafea ... off ...eu ash bea dar la tensiunea mea ... mi-e teama desi nu mi s-a interzis ..acum nu cred ca putzin ness mai ales daca ai tensiunea mica ar dauna ..sa nu bei in cantitatzi industriale sau in combinatzii kamikaze gen cafea si coca cola :)

shi eu mi-ash dori sa merg la o piscinutza ceva ..dar mie imi e teama nu ca au ceva de acolo..dar de obice racesc f usor jos shi ... ma abtzin

debia ashtept targul sa vad daca vne RM cu vreo oferta ceva pana sa semnez contractul cu ei ... cam pana pe 25 sept -ar tb sa semnez sa prin reducerea pana in 25 sapt

pe mine m-a terminat rinita alergica ..m-a disperat ..maine am programare la gineco shi il intreb ce pot face desi stiu raspunsul : nimic ..nu iei nimik ... :) ..imi pun spray cu apa de mare dar degeaba ..inainte aveam dar luam un aerius , un paracetamol sinus shi imi trecea ..picaturi cu cortizon ..acum ..nimik ...

oricum la ce mostenire genetica legata de alergii am : mama , tata , fratele ..cred ca shi bebe o sa fie sensibilos la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Dankutza, multumesc pentru parere. Sincer si eu am ajuns la aceeasi concluzie. Pentru bebe e un chin, pentru mine nici nu mai zic. Asa pot sa ma si programez si sa trec peste eveniment fara ca a doua oara sa imi mai fie frica de a face copii. Am avut o sarcina grea. Cred ca daca nu eram insarcinata si sa ma doara toate alea si sa vars pana imi pierd respiratia si pana ma ia cu lesin in baie as fi zis ca am vreo boala incurabila aflata in ultimul stadiu. Ca sa nu mai spun de cate ori am ajuns in urgenta... Ma gandesc ca mi-as dori sa inchei sarcina cu bine, ca un eveniment frumos, sa nu ma mai chinui si sa nu chinui nici prichindelul asta mic si fara vina ca mama lui e o sensibiloasa.

Mena eu ti-am scris parerea. Eu zic sa mai citesti si sa mai asculti niste pareri inainte de a lua decizia pe care o consideri cea mai buna pentru tine si bebelusul tau.

... si am inceput saptamana 18

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Intreb si aici a mai primit cineva invitatie la fabrica Danone??

Simi dupa cum am spus in PM, ne vedem maine cu Dienutze. Asa ca 3 fulgusori vor merge la Danone, impreuna cu mamicile lor.

Pentru fetele care intreaba care e treaba cu Danone, mamicile copiilor pana in 3 ani, au primit o invitatie de la DC pentru o vizita la fabrica Danone. Dureaza vreo 2 ore si include un tur al fabricii, animatie pt copii, etc.

Si eu am fost influentata in trecut sa nu dau Danonino, dar cand ai un copil nemancacios, care i se pune pata pe lapte cu saptamanile, dar nici mancarea calda sau asa zisa hrana rece nu vrea sa manance, am ajuns la concluzia ca si o coaja de paine daca papa, e o victorie. Asa ca in momnetele de greva absoluta si consumatoare de nervii mamei, ii dau cate 2 danonino/zi, ca sa fiu sigura ca are ceva in burtica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Apropo de analize, nicaieri nu mai sunt fonduri

Deja???? Pai suntem la inceputul lunii. AI incercat la matei basarab? Cand s-a dus co-autorul sa-si faca niste analize, i-au zis ca nu au fonduri, dar ii fac cu 50% reducere. Ma rog, tot a fost ceva. Si avea hartie de la dr.

Mergi la inceput