Bulgarasi de ianuarie februarie 2013, capitolul 22

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Sora-mea a baut cafea pe perioada sarcinii. Pur si simplu nu s-a putit lasa. Insa a baut-o cu mult lapte. Fi-su este fan cafea. Cere cafea si el, si ii puna maica-sa un stopr de cafea, asa de gustibus si restul lapte. Daca ii prinde cana, bea de stinge. Deh, a baut din cand era o celula.

... si am inceput saptamana 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Voi ce luati cand va doare capul?
M-a durut capul acum cateva zile, de am crezut ca mor. Nu am luat nimic. Am mancat mancare obisnuita. Nu a trecut. Am mancat dulciuri. Nu a trecut. Am baut multa apa. Nu a trecut. Am luat un no=spa. Nu a trecut. M-am culcat si de dimineata eram ok.

... si am inceput saptamana 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Scuze ca m-am bagat in seama
Am si eu de vanzare un wrap tesut aproape nou, in cutie si cu cd cu instructiuni de utilizare. Este ideal pentru bebe nou nascut;va puteti purta bebelusul în pozitia cea mai calmanta pentru el, la pieptul dumneavoastra, burtica pe burtica,aceasta pozitie fiind foarte indicata bebelusilor cu reflux si colici.
Detalii pe pm.

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

BUNA FETELE! Sa aveti o zi frumoasa!

15+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor,
ce faceti? eu v-am tot citit, dar nu am scris am o perioada mai ocupata la munca
in weekend am fost pana la urma la ikea si mi-am luat draperii pentru camera printesei ( modelul asta pe alb http://www.ikea .com/ro/ro/catalog/products/70160250/#/50160251 ), i-a montat sotul patutul si am asezat mobila prin camera in asa fel incat sa prinda conturul dorit si acum stam ca doi tantalai si admiram patutul... ce frumos se vede!!!
pe mine in schimb m-a prins oboseala rau de tot azi de dimineata m-am trezit mai obosita decat m-am culcat cumplit exact ca in perioadele in care am episoade de extrasistole adevarul e ca am avut ieri toata ziua tensiunea mare si nici acum tot asa e

23+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Pe mine m apuca disperarea: din vreo 5 perechi de pantaloni de gravi ma mai incap doar 2, iar una cred ca maxim pt 1-2 saptamani
Azi la cantarul oficial aveam 63,3 kg. Dar nu kg sunt problema ci faptul ca m-am latit in solduri (si dr a sesizat la ultima echo).

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Fetelor, trisam grav, dar grav de tot!!
Ne-am mutat pe FB , ce sa mai... scriem pe aici din an in pasti.
Eu astept eco de joi ca mor de dorul plodului meu. Si tot atunci intreb dr. daca nu-mi da si mie de facut analize pt trim. 2 ca am vazut pe la voi... cam toate ati facut. Mie nu mi-a zis nimic... si am implinit 24 sapt. Ultima oara m-am vazut cu dr. acum vreo 3 saptamani... Vom vedea.

Fetelor, sa scrieti si aici despre intalnirea care v-ati propus-o la Baby-Expo. Eu nu voi fi in buc si-mi pare atat de rau... dar sigur mai punem noi de-o intalneala de burtici. ;)

Tre sa schimb si saptamana (24)... Si azi vorbeam cu fetele pe FB ca-mi doresc sa nasc pana de craciun, sa fiu acasa cu bebe meu in seara de ajun, sa-si desfaca singurel cadoul de sub brad. Ahh ce mult mi-as dori. :) Dar sa-i fie lui bine, asta conteaza! Ca mofturile mele... mai pot astepta un an. :)

Sanatate la burtici si bebei, eco frumoase, poze frumoase, bebei cuminti si ascultatori, sa va arate ce au intre picioare ... asta va doresc eu!

Saptamana frumoasa!

cu nazdravan (Edward) => 23+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Blue, nici mie nu-mi mai vin pantalonii... dar eu nu am nicio pereche de pantaloni de gravi. Am niste blugi cu bata elastica si ma mai ajut de ei. in rest numai rochite port. Dar cat mai pot sa le iau pe mine?? Ca vine toamna... tre sa dau o fuga pe la Afi, sa vad ce gasesc la C&A sa-mi cumpar niste pantaloni pana plec in concediu ...
cu kilele stau si eu prost. Am luat 5-6 kg maxim. Dar problema mare la mine e ca imi curg suncile pe la spate. Adica nush, s-au pus foarte prost! exact pe coapse, solduri ... f aiurea. Lumea-mi zice ca nu m-am ingrasat deloc, dar eu ma vad in oglinda ce sunci am pus, ei nu observa ca ma ajuta rochitele... dar nu mai pot sa ascund mult timp, cand incep sa port bluze se va observa... dar ce sa fac, asta e!

Le dam noi jos ulterior, sper!! :D Fiti optimiste! LAsam sotii acasa cu bebeii si noi ne dam intalnire pe la sala de antrenament!

cu nazdravan (Edward) => 23+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Dankutza, cred ca cel mai bine vb cu dr ta. Eu una nu am avut dureri mari si pe alea pe care le-am avut au fost din cauza de oboseala.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Astazi am avut o secretie f. f. abundenta. Desi mi-am pus tampon zilnic, mi-a curs atata lichid apos ca m-am udat pe pantaloni. M-am speriat rau si am ajuns la dr. meu. Mi-a facut o eco si a zis ca bebe e bine si are f. mult lichid amniotic in jur si sa nu-mi fac griji. M-a pus si pe masa si cu valvele s-a uitat si a vazut secretia f. abundenta. Mi-a dat tratament. Ce m-a intigat a fost ca nu a trimis probele la laborator. Vi se pare normal? Sa stau linistita si sa iau tratamentul fara sa stiu de fapt ce am cu adevarat? Eu am zis sa ma duc, din proprie initiativa si sa fac o cultura de col, mi se pare cel mai bine. Voi ce ziceti?

15+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput