Bulgarasi de ianuarie februarie 2013, capitolul 22

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Neata fetele,va astept la o cafea cu mult lapte, pana nu incepe harababura la job
Danku, multumesc pentru sfat, o sa tin cont de el si o sa discut si cu medicul....poate e o ideea destul de drastica acum,dar ma mai gandesc si la ce vremuri traim...e destul de greu sa te descurci cu un bebe,daca nu ai un job cat de cat ok si mai ales daca ai rate,daramite cu mai multi....
Ayla21, felicitari pentru baiat,sa fi sanatos si sa va bucurati de el
Referitor la baby Expo, eu pot sa vin doar sambata, dar asta o sa vedem cum se hotaraste la votare; normal ca se va anunta si pe FB si aici
Cine mai doreste sa adere la grupul nostru pe FB este asteptat cu drag; si da, este secret si "securizat"
Pup, o zi cat mai placuta

Carmen 22+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

dragelor, neuronul meu nu numai ca e gravid, dar mai e si in vacanta.. :D. tin minte ca cineva a spus ca a facut o ecografie undeva la un cabinet pe Masina de Paine, fara programare cu luni inainte. Doar ca bineinteles nu mai stiu cine si daca tin minte bine sau nu..stiti unde as putea merge pt o Eco fara programari cu luni inainte?.. nu vreau mare lucru, Morfo am facut in Amsterdam, vreau doar sa-l vad pe bebe si mai ales sa i-l arat si bunicii.. :P

Ralu 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_76
Danku, multumesc pentru sfat, o sa tin cont de el si o sa discut si cu medicul....poate e o ideea destul de drastica acum,dar ma mai gandesc si la ce vremuri traim...e destul de greu sa te descurci cu un bebe,daca nu ai un job cat de cat ok si mai ales daca ai rate,daramite cu mai multi....

Carmen ti-am spus asta pt ca am intalnit in atatia ani de invatamant, copii singuri la parinti, care imi spuneau ca isi doresc mult sa aibe un frate sau o sora dar mama si cu tata nu vor. Ei chiar sufereau. Vroiau sa aibe un partener de joaca si pe cineva cu care sa-si imparta secretele. De asta ti-am sugerat sa nu faci cea ce te gandeai, sa nu regerti mai tarziu. E doar o opinie bazata pe experienta.

... si am inceput saptamana 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

dragelor, neuronul meu nu numai ca e gravid, dar mai e si in vacanta.. :D. tin minte ca cineva a spus ca a facut o ecografie undeva la un cabinet pe Masina de Paine, fara programare cu luni inainte. Doar ca bineinteles nu mai stiu cine si daca tin minte bine sau nu..stiti unde as putea merge pt o Eco fara programari cu luni inainte?.. nu vreau mare lucru, Morfo am facut in Amsterdam, vreau doar sa-l vad pe bebe si mai ales sa i-l arat si bunicii.. :P

Era vorba de Ardna, care apropo pe unde e????
Eu le fac la Columna Medical Center la dr Adela Dinu www.cmed.ro sau la regina maria.
Suna poate reusesti sa faci o programare asa in scurt. Daca nu la ea, mai e inca o dr, Adina si nu mai stiu cum. Din 2 poate reusesti.

... si am inceput saptamana 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Neatza fetele ,

Nu am mai apucat sa scriu aici pt ca de pet el nu mi se incarca deloc : am scris oricum pe fb f putzin …dar NU nu ma mut de aici :

Xtraordinary : da , am incercat apartaul dar din pacate eu am alergie sit b sa iau antihistaminice sa-mi treaca ..restul terapiilor alternative dau roade , dar f putzin

Dankutza : f nashpa ..eu cred ca zbieram la el … din poveshtile voastre eu sunt f norocoasa observ : mi se da locul : shi in metrou f aglomerat tot s-a ridicat cineva sa-mi dea locul ..cred ca eram prea palida sau ceva #61514;

Intreba cineva de dentist , cum stam cu dantura : : ((((((( eu inainte cu 2 saptamani sa raman gravida , mi-am terminat de pus o lucrare ..shi tocmai in scosesem o masea de minte ..luasem antibiotice o gramada … am crezut ca odata pusa lucrarea va fio k : dar nu .. nu pot niic sa mananc pe partea aia ca ma doare gingia , el a zis ca se vindeca intr-o sapt doua … shi am ramas insarcinata shi nu m-am mai dus : pt ca mai tb sa-mi faca o anestesie sa imi mai pileasca shi sa.mi mai faca un shantzuletz in gigie sa se fixeze mai bine shi nu m-am dus ..acum mancand doar pe o parte incede sa ma doara o masea ..plombata ..dar care oricum imi zisese ca art b sa scoata plomba veche shi nervul shi sa faca una noua …deci ..nu m-am mai dus oricum ca in primele 3 luni nu ai voie sa facin nimik la stomato ..dupa ai mai avea voie pana in ultimul trim … eu ma rog sa ma lase jena asta la masea shi o sa ma duc cand imi va putea face anestezii shi de toate ..sper sa fie ok pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

tweety, eu cred ca ar tb sa te duci la dentist, infectiile dentare stiu ca sunt parsive si le-am citit enumerate printre cauzele de avorturi tardive/nasteri premature...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen_76

Neata fetele,va astept la o cafea cu mult lapte, pana nu incepe harababura la job
Ayla21, felicitari pentru baiat,sa fi sanatos si sa va bucurati de el
Referitor la baby Expo, eu pot sa vin doar sambata, dar asta o sa vedem cum se hotaraste la votare; normal ca se va anunta si pe FB si aici
Cine mai doreste sa adere la grupul nostru pe FB este asteptat cu drag; si da, este secret si "securizat"
Pup, o zi cat mai placuta
carmen scuze de intrebare tu esti pe fb cu poza de la nunta si lucrezi cu andreea m.?

Carmen 22+ cu UM 24-04-2012; DPN 24-01-2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

apropos de legat trompe ,am o prietena in germania care din nu stiu ce considerente ...ceva legat ca nu reusea sa isi gaseasca jumatatea sau ass ceva....a hotarat sa isi lege trompele .la nici 1an si-a gasit un barbat cu care s-a si casatorit si sunt deja de cativa ani buni impreuna sanatosi si fericiti.acum regreta amarnic,asa ca e bine sa te gamdesti bine cand vrei sa faci un lucru ireversibil.si eu dc ma intrebi acu nu as mai face al doilea copil,neam insa...nu se stie cum o sa simt peste ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua burtici!

Eu m-am trezit pe la 7 ,iar pana la ora asta m-am epilat, am facut curatenie sus la etaj , am mancat si am copt si 4 vinete.....e clar ca imi prieste trezitul de dimineata

Pisigri si noi incepem luni gradi, si ma trec toate apele cand ma gandesc!!Am lasat-o 1 ora la locul de joaca de la Danone , si cica a cerut telefon sa ma sune.Tu i-ai facut analizele, sau le facem sapt viitoare??Am vazut la stirile antenei cum ca platesc bietii parinti pt analize..etc....deci unii au facut dinnainte

Eu am refacut urina, urocultura si antibiograma si nu a mai iesit nimic ANORMAL.Adik acum 1 luna aveam proteus mirabilis acum nu mai este nimic.Doctorul meu zice ca cel mai sigur a fost o greseala de laborator data trecuta.

Fata mea ne-a catalogat aseara : tati este mininat , mami este cumintica foc!!....
O intreb:
- da de unde ai scos-o mami p-asta cu "cumintica foc",
si-mi raspunde:
-"de la cantecel mami"

Azi dimineata, ma duc la wc , vad ca nu mai am hartie , si fug la baia cealalta.Fata ma vede ca fug, ai zic ca acolo nu mai aveam hartie , la care ea imi raspunde:
- nare nimic mami, te stergi cu prosopul
- ma mami, cu prosopul ne stergem de apa , nu de pipi

Acestea fiind spuse , sa ne reintoarcem la treaba

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 14+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Simina, fata a facut exsudat faringian, ex coprologic si coproparazitologic si coprocultura. Eu trebuia sa fac RX pulmonara si analiza pt sifilis, tati la fel; eu nu am facut rx si analiza o aveam din trimestrul I, tati le-a facut.
Pe bani, desigur...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 25+

Mergi la inceput