Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
MaryM85 spune:
BUNA SEARA! STRUMPHY multumesc!
ina.click spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
e adevarat daca cerealele= gris de grau, daca sunt cereale integrale numai e adevarat mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
nu stiam, utila info. pai si astea Nestle, Milupa, etc d exemplu, or fi integrale sau gris cu arome?
Just derpin' around
lparpala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota fetele ce parere aveti de asta?http://bucatariacaseinoastre.blogspot.com/2012/02/tort-cu-inimioare.html sa nu veniti cu |
Multumesc pentru raspunsuri! Cred ca o sa incerc si varianta asta, dar de saptamana viitoare .
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 32+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
MaryM85 spune:
INA eu am luat sapt trecuta cereale integrale de la topfer sunt de secara alba fara indulcitori si fara lapte, de preferabil daca le pui in lapte sa fie fara lapte, si pui o cupa doua in laptele gata preparat.
ailed_dota spune:
ina , lparpala la milupa, hipp si nestle sunt unele se cheama 7 cereale sau 8 cereale au 7/ 8 feluri de fainuri, nu au zahar adaugat si nici arome si cand le deschizi arata ca o faina de graham ff fina, nici eu n-am vrut sa-i dau gris sau altele... am si eu pitici.... gris ii fac rarut..ce daca nu e grasa , nu o vreau pufoasa.
ailed_dota spune:
lparpala eu am facut azi briose cu nuca caramelizata de pe acelasi blog cu tortul... a fost bataie pe ele... a mancat si barbata-miu
catank spune:
Salutare dragi mamici!
Un gind cald va transmit din Moldova mea draga...v-as fi transmis mai devreme daca as fi stiut ca prind net ''moca'' ...Am comp la mine dar abia ieri l-am deschis intr-o mare lene....vrand sa stau aceste zile departe de el...si cind colo imi apare ca sunt conectata la net...
Nu am citit din urma, insa ma gandesc la voi tare mult....
Din fericire mai stau aici, mi-am prelungit sederea...partea proasta este ca nu mai ajung la intalnirea cu strumphy...rau imi pare..
Surioara a suferit o interventie med. si e nevoie de recuperare...
Cert este ca in data de 28 sept ajung in bucuresti...cam tarziu dar...bine ca suntem bine...si noi si voi.
Va pup apasat de la mic la mare ...
ailed_dota spune:
Neatza! O cafea si http://bucatariacaseinoastre.blogspot.com/2011/07/briose-cu-nuci-caramelizate-miere-si.html
Somleac spune:
Neatza fluturasi,
Delia multu de cafea si briose.
Cami felicitari pentru gradi. Acomodare usoara. Te inteleg , atunci cu colonoscopia.
Strumph , am banuit eu ca e cumnatul tau, dar ce fete mari are.
Miki stai linistatita ca si pe el il tot reciclez si nu-mi iese intotdeauna. La primii doi copii , n-a fost tata aproape deloc. Bine ca si lucra la multinationala si venea acasa doar sa lase hainele murdare. Dar nici dorinta nu avea.
Felicitari pentru reusitele nepotelei tale. Si pentru cantecelul lui Vlad
Mary si nu tranteste canitele sa le sparga? Sau sunt de plastic?
Sambata face finul nostru 40 ani. Dati-mi va rog idee de ceva cadou haios, cadoul cadou l-am luat deja , dar mai vroiam ceva sa ne amuzam.
Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!