Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
miki1979 spune:
azi sunt cam happy..
nepotica mea a inceput sa se ridice si sa paseasca..e o mare realizare pt ea, Doamne Ajuta sa o tina tot asa
stiti melodia asta ?
http://www.youtube.com/watch?v=-68pgITtPTw
vlad dimineata mi-a cantat asa din senin tot cantecelul..si era asa haios, ca isi schimba vocea la fiecare zi a saptamanii..am ras cu lacrimi..iar la final, la duminica - mami, dar n-am voie inghetata ca am tupituri
tare scumpi sunt, numai pot de dragul lor
mandreeac spune:
Ziua buna dragele mele!La multi ani pt ieri ca am fost asa obosita ca nu am apucat sa intru!
Maduta da sa stii ca multa lume ne spune ca seamana Naty cu Rares!Mare fericire pe capul nostru!
Simo multumim din suflet mami! Ma bucur ca ne- ai scris! Zi- mi te rog cpapa Arsni ca si Rares iar are probleme cu constipatia.Ce alimente contin multe fibre?
Strumphy creste sufletul in mine cand te citesc si imi spui ca Rares imi seamna! Intr- adevar are figura mea cand eram mica!
Somleac regret ca nu esti in Bucuresti,jur! Ar fi fost superb sa facem intalniri cu piticii cand vor mai creste,ca aveti idei geniale de petrecere a timpului Jos palaria
Cami tinem pumnii pt maini! Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav.
mandreeac spune:
Miki felicitari din toata inima!Cat are nepotica ta acum? Dumnezeu va face minuni cu ea.
Delia pupici
lparpala spune:
Hello!
Intru si eu scurt ca trebuie sa fug sa fac papa pentru pitica (oricum mai mult pentru ea gatesc, mai rar pentru noi , lenea mare).
Diana are in continuare mai multe treziri pe noapte si de fiecare data cu urlete si obligativitatea de a sta langa ea pana cand adoarme din nou Nu stiu cum sa scap de obiceiul asta al ei. ma gandesc cu groaza ca atunci cand va veni bebe va trebui sa ma trezesc pentru amandoi si sper sa nu ii apuce pe amandoi in acelasi timp.
M-am uitat si pe la dinti dar nu mi s-a parut ca ar fi ceva gata sa iasa.
Voi puneti cereale in lapte copiilor? Ma gandisem sa ii pun si eu in bibi de seara niste cereale poate se trezeste mai putin, dar nu stiu cum se procedeaza. Eu ii dau in contunuare lapte praf. Fac laptele ca de obicei si adaug cereale sau trebuie sa scot ceva masuri din laptele praf?
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 32+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
cami_antonia spune:
fetele
multam de incurajari
azi sunt happy deoarece mi-am inscris fata cea mare la gradiiiiiiiiii cu program normal.... adica scurtttttttttttt
deci de azi intr-o saptamana mergem la gradiiiiiiii
yupiiiiiiiiiiiiiiii
si maine deocamdata facem analizele la sange
analiza de colon se programeaza
asa mi s-a explicat azi
somleac astept de mai bine de 1 an sa nu mai apara sangerari
si mi s-a luat deja
s-au indesit episoadele
desi eu o controlez cat pot cu mancarea
ailed_dota spune:
cami, felicitari! ai fata mare
lidia, ii pui 2-3 cupe de cereale in laptele care il dai tu de obicei, e posibil sa nu se mai scoale asa des dupa ce-i dai lp cu cereale..eu ti-as recomanda 7 cereale de la hipp sau miluppa sau 8 cereale de la Nestle, ca nu au zahar adaugat si sunt complexe
ina.click spune:
eu puneam cereale in lapte dar cred ca renunt, citisem ca nu mai ajuta la absorbtia calciului din lapte sau ceva de genul.
Just derpin' around
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click eu puneam cereale in lapte dar cred ca renunt, citisem ca nu mai ajuta la absorbtia calciului din lapte sau ceva de genul. ------------------------------------- Just derpin' around |
e adevarat daca cerealele= gris de grau, daca sunt cereale integrale numai e adevarat
ailed_dota spune:
fetele ce parere aveti de asta?http://bucatariacaseinoastre.blogspot.com/2012/02/tort-cu-inimioare.html sa nu veniti cu