Pregatiri pentru gradinita..ce ne trebuie?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

cred ca-s chioara, nu vad .

eticheta asta unde scrie compozitia bumbac 100% si indicatii despre cum sa fie spalata?

pai si eu unde mai scriu?

Just derpin' around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

cred ca-s chioara, nu vad .

eticheta asta unde scrie compozitia bumbac 100% si indicatii despre cum sa fie spalata?

pai si eu unde mai scriu?

-------------------------------------
Just derpin' around

Nu Ina.

Una speciala pe care scrie "name/school"
Uite aici un exemplu la o haina de iarna :

http://image.dhgate.com/upload/20109/20/ff808081260d51130126260997042e0d/productimg1284198170321.jpg

Multe firme folosesc astfel de etichete pe hainele considerate a fi "scolaresti" sau de copii micuti in gradinita. Chiar si pe tricouri/ pantalonasi am intalnit, uneori imprimate/tiparite direct pe haina, in interior, tocmai ca sa nu zgarie copilul la gat.
Ca firme am gasit asa cu eticheta din materialul tricoului sau imprimate, pe interior, la C&A, H&M, Gap si TCM. Tot la ei am avut etichete din acestea pe haine de toamna/iarna/ costume de ski etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Aici parintii isi comanda in fiecare an etichete cu numele si clasa sau chiar scoala la firme specializate .Comanda se face online ,plata la fel si primesti pachetul in cateva zile. Cred ca se poate face comanda si din romania .

Iti dau o adresa : Name Tags4U.co.uk
Preturile nu sunt marisi ai in jur de 100 de name tags.
Sau cauta pe google LABELS DIRECT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Daca ar fi sa dau si lista de rechizite doar pt semestrul I grupa mica...

Ce ma intriga este ca au cerut lista intreaga de rechizite si consumabile fix in 17 septembrie, este foarte clar specificat la avizier. Incep sa fac si eu inmultiri (28 copii x 3 rezerve sapun lichid = 84 si repet, doar semestrul I) si sa cred ca de fapt unele isi fac stocuri.

In fine, in prima de gradinita il duce sotul si-l lasa direct. Fara flori, fara nimic. De luat il ia bunica-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Daca ar fi sa dau si lista de rechizite doar pt semestrul I grupa mica...

Ce ma intriga este ca au cerut lista intreaga de rechizite si consumabile fix in 17 septembrie, este foarte clar specificat la avizier. Incep sa fac si eu inmultiri (28 copii x 3 rezerve sapun lichid = 84 si repet, doar semestrul I) si sa cred ca de fapt unele isi fac stocuri.

Noi platim 200 lei/copil, fondul clasei, iar edu se ocupa de tot. De ex, in primul an a schimbat mobilierul cu unul potrivit si sigur pentru copii, anul acesta i-au ramas bani sa cheme si un clovn de 1 Iunie.
O si laud cand este cazul.

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

pe ai mei i-am inscris la program scurt pe amandoi,cel mare a fost 2 ani la program lung si mereu accidente,trebuia pijamale,perna ..stiti voi..tot ce trebuie:) de mancat greu,de dormit nu vroia si era mereu probleme din cauza asta , asa ca acum e f bine la program scurt..
nu duc nici un schimb,doar papucei+ceea ce trebuie:hartie,sapun etc
mancare ii dau de acasa un sandvis sau un pachet de biscuiti,i-am cumparat o caserola de asta ptr sandvis,ghiozdanel si gata :D nu mai am grija de altceva ..

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

uitati aici un site pt etichete http://www.etichetexpress.ro/etichete-autoadezive.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

multumesc foarte mult!

Just derpin' around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

pe ai mei i-am inscris la program scurt

Daca imi permiti...

De fapt, nu este program scurt, ci normal, de 4 sau 5 ore, depinde de gradi. "Scurt" ii spun mamicile.

Programul normal este cel fara masa, fara somn si copiii merg cu pachetel de acasa. Si foarte important, fara taxe, doar un fond al clasei.

Programul prelungit este cel cu mic dejun, pranz, somn si gustare, iar copiii stau pana la orele 16-17. Aici insa, se plateste...

DE VANZARE

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

pe ai mei i-am inscris la program scurt

Daca imi permiti...

De fapt, nu este program scurt, ci normal, de 4 sau 5 ore, depinde de gradi. "Scurt" ii spun mamicile.

Programul normal este cel fara masa, fara somn si copiii merg cu pachetel de acasa. Si foarte important, fara taxe, doar un fond al clasei.

Programul prelungit este cel cu mic dejun, pranz, somn si gustare, iar copiii stau pana la orele 16-17. Aici insa, se plateste...

DE VANZARE

raza de soare multumesc de explicatii :)
scurt ,normal ,cum s-o chema..dar stiu ce presupune ambele pentru ca al meu a fost si la prelingit si la normal:)
si eu nu platesc la gradi nici un fond al clasei,cel putin anul trecut nu mi-a cerut nici un ban

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).

Mergi la inceput