Pregatiri pentru gradinita..ce ne trebuie?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Black, adica caiet cu foaie velina? sunt mai peste tot... ia mai cauta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Am gasit pana la urma, la alimentara din colt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehehe bune sunt deci alimentarele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

ua,blackgirl bine ca ai gasit...noua nu ni s-a spus nimic pana acum de rechizite.Mi-a zis educatoarea azi ca vom discuta la sedinta,care nush cand o fi :)Am aflat doar ca masa e 10 lei/zi,meniul e ok,desi fitosul meu nush cat mananca acolo.(gustarea i-o da acasa,ca eu il iau la 13,avand in vedere ca abia am prins loc si ca oricum nu-s locuri pt toti sa doarma)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu, dupa o prima zi de gradinita, de-abia am mai luat copilul de acolo, era tot un zambet, nu vroia sa plece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

La noi masa costa 8.5 ron/zi. Eu am ramas impresionata, mancarea chiar este consistenta, desertul de dupa amiaza a constat ieri intr-un pachet de biscuiti si-o banana. Ca nu a mancat Dragos decat painea neagra si a baut doar apa (ceaiul era prea fierbinte), asta-i altceva. Musai sa gasesc o ingrijitoare sa-i dea in gura, e ca un bebelus uneori. Acasa ii dam sa manance micul dejun inainte de plecare si la 15-15.30 ii dam pranzul (unde mananca nu se incurca).

Selene, ma bucur sa aud ca si Dariei ii place la gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

La noi masa costa 15 RON/ zi. Inca nu stiu de optionale si deocamdata nici nu ma intereseaza. Il lasa sa se acomodeze bine si vedem si cu optionalele atunci.

Erau 21 inscrisi pe lista la educatoare, o tipa tinerica si foarte draguta. Sper sa se inteleaga cu piciul.

Am platit in vara 100 de lei - presupun ca pt rechizite. Acum ne-au cerut daca putem (nu cred ca e obligatoriu ca nu se trece pe nici o lista) servetele de hartie, sapun lichid, servetele umede si un medicament uzual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

am fost si noi azi la program normal dupa cum v-am zis
si antonia f bine s-a aadaptat
s-a bagat imediaqt printre copii si printre jucarii
desi la intrarea in clasa urlau doi copii de iti spargeau timpanele
si mai venea inca unul
m-am bucurat ca nu a plans din cauza celorlalti ca ea e f sensibila
la noi erau cam 23-25
da pana acu cred ca suntem maxim 15
din cauza de plansuri si poate unii s-au razgandit si au plecat la program prelungit
in schimb nu a mancat iaurtelul de la ora 10
i l-am dat eu in masina la plecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

noi am revenit dupa o singura zi de cresa cu muci, fluvii de muci. ne-au zis ca putem sa il aducem iar maine, daca sunt DOAR muci. doamne sper sa nu mai fie altceva, febra, tuse.

of. ne-am procopsit. am citit ici colo, inclusiv pe forumuri, am intrebat medic, asistenta, etc, si prognosticul era calm dar sumbru "ah doamna, sunt doar secretii nazale, pai o sa o tineti asa tot anul, adaptarea, alea alea"

tot anul? cu picaturi si batista bebelusului - nu pot sa o folosesc anyways, urla numai cat vede aspiratorul si nu-l pot tine singura....

doamne, sper sa nu...

Grup despre gradinite, crese, bone, scoli pe FB:
https://www.facebook.com/groups/397305800323707/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ina nu te descuraja. E normal, la intrarea in colectivitate, o perioada, pana se imunizeaza sa tot fie cu muci, tuse si alte alea. La unii dureaza mai putin, la altii mai mult, in fct. de rezistenta lui.
Si se intampla asta, indiferent de varsta la care intra prima data in colectivitate.
Dar, chiar dupa prima zi...eu cred ca mucii astia n-au legatura cu cresa...e prea repede.

Mergi la inceput