Japonezii altfel decat ii stim noi

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuka30 spune:

Daca nu mi-as fi cunoscut" potentialul" din Romania as fi crezut ca sunt o zeitate
Intruchiparea perfectului Zana Zanelor si mai stiu eu Ce zeitati cu o frumusete imposibil de descris dupa spusele japonezilor :)))si daca m/as fi luat doar dupa spusele japonezilor si complimentele care mi le-au adresat :))))
Nu zic ca in Romania m-a huiduit cineva pentru uratenia mea sau a lesinat vre-un barbat la vazul frumusetii mele orbitoare. Da adevarat ca orice pustoaica de liceu ,tanara domnisoara si apoi doamna odata ce m-am dezvoltat trebuia sa am si eu admiratorii mei nu ? Si apoi ori imbracamintea ( fusta scurta , buricul gol , pantalonii stramti , pantalonii cu talie joasa , decolteuri
Fuste sau rochite care iti evidentiaza formele , parul vopsit (roscat , negru sau blond ) machiajul , manichiura la toate aceste detalii femeile si fetele sunt atente dar si barbatii sunt atenti la aceste detalii daca le pot admira fie la petrecere fie la locul de munca fie ca esti la piata Sau mai stiu eu unde . Daca ne folosim sau nu de vre-un articol enumerat de mine mai sus noi femeile cu sau fara toate acestea tot avem grija de noi si atunci cand suntem ingrijite pentru fiecare femeie se va gasi un admirator:) Chiar daca nu are sanii Pamelei Anderson posteriorul doamnei Jennifer Lopez sau fata frumoasei Monroe Nici aici in Japonia nu a lesinat nici un barbat la vazul frumusetii mele dar complimentele mI s-Au parut cam exagerate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Vai ce frustrati si complexati pot fi ca natie! niciodata nu mi-am inchipuit ca sint asa de complexati de rasa lor; ba din contra aveam impresia ca se considera deosebiti!
Dar ce nu inteleg este de ce nu accepta adevarul pt ca de fapt ei sint asa cum i-ai descris pitici slabi de-i mina vintu majoritatea si cu capu mare si ochii mici si galbeni. cel putin asa ii vad si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Haideti fetele sa nu exageram si,mai ales,sa nu generalizam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ayumi
Muey,eu nu-i vad frate galbeni.Eu ii vad albi sau foarte bronzati vara(copiii se fac negri de la piscina si alte balaceli).Ele se protejeaza de soare intr-un mare fel.Ah,si cu ocazia asta intreb,fetele ati vazut noua moda de anul asta,burka japoneza!? Eu am ramas MASCA!La piscina mi-a placut ca se imbraca ca mine(multe,nu toate) adica auccostume de baie cu maneci lungi,colanti si fusta/shorts pe deasupra.Deci ma simt in elementul meu.
Da ,sunt complexati dar nu inteleg de ce.Fiecare natie cu trasaturile ei .Mie imi plac ochii lor,si nasurile(nu inteleg de ce le plac nasosii/nasoasele)si au par frumos ,adica femeile.
Ca sa nu mai zic ca noua generatie sau ultimele s-a mai inaltat!Sunt niste lungani si pe aici.
Ce nu au frumos in marea majoritate ,e dantura.Culmea e ca nici copiii mei nu au dinti frumosi(comparind cu aia de lapte,astia de adult is mari,lati si urati)
O fi ceva in aer?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Hannen,multumesc!Nici eu nu ii vad asa;sotul meu este un barbat inalt,care arata foarte bine si care nu este nici complexat ,nici frustrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cred ca femeile sunt mai complexate.Rar am auzit barbati care sa faca remarci despre cum arata ei.In schimb sunt mandri de ei ca natie.Si copiii au sentimentul asta "ce bine ca sunt japonez".Eu il apreciez doar pina simt un aer de superioritate insa nu am facut niciodata vreo remarca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Cred ca femeile sunt mai complexate.Rar am auzit barbati care sa faca remarci despre cum arata ei.In schimb sunt mandri de ei ca natie.Si copiii au sentimentul asta "ce bine ca sunt japonez".Eu il apreciez doar pina simt un aer de superioritate insa nu am facut niciodata vreo remarca.

Subscriu.

Mergi la inceput

da hannen , Ayumi
Nici sotul meu nu est pitic are un picpeste 1,80 si el este cel care se lauda ca are capul mic Asa Mai de European . Nu l am crezut pana nu l am pus da
Probeze o sapca made in Japan si am constatat ca are capul Mai mic decat standardul jaPonez nu ca ar arata capos dar plangandu-se atatia ca Au capul mare am crezut a sotul e unu care face invers
Cam palid era si el inainte de la atata munca acum parca
A Mai prins culoare de cand si a schimbat meseria
De picioare nu stiu daca este complex at dar s a masurat de n ori cu mine ca sa
Faca diferenta si apoi sa constate ca eu am pici

Mergi la inceput

da hannen , Ayumi
Nici sotul meu nu est pitic are un picpeste 1,80 si el este cel care se lauda ca are capul mic Asa Mai de European . Nu l am crezut pana nu l am pus da
Probeze o sapca made in Japan si am constatat ca are capul Mai mic decat standardul jaPonez nu ca ar arata capos dar plangandu-se atatia ca Au capul mare am crezut a sotul e unu care face invers
Cam palid era si el inainte de la atata munca acum parca
A Mai prins culoare de cand si a schimbat meseria
De picioare nu stiu daca este complex at dar s a masurat de n ori cu mine ca sa
Faca diferenta si apoi sa constate ca eu am piciOarele in lungime aproape cat ale lui

Mergi la inceput

si sa va spun si faze Comice pe tema asta
Pana sa inteleg cum sta treaba eu le admiram nasucul miiiiic al japonezelor si ele imi admirau picioarele mele luuungi si nasul meu maaaaare
Pana la urma am rupt tacerea si le am spus
Stiti ce fetele nu mi Mai faceti laude pe tema nasului maaaare a la mine in tara
1 nu am nasul atat de mare(lung) ci este normal
2 la mine un tara sa I spui unei fete care nasul mare nu este o lauda sau un compliment
Ci Mai degraba o jignire la fel si picioarele mele felul un care o spuneti voi mafac sa na gandesc ca ma asemanati cu o barza ori eu nu am picioarele chiar atat de lungi si sunt foarte normale pentru inaltimea mea
Fetele Au inteles si m Au rugat si ele la randul lor sa nu le Mai laud
Nasul miiiic si uite Asa am rezolvat problema
Eu pana sa aud de la japonezi faza cu picioarele scurte sincera sa fiu chiar nu mi trecea prin cap Asa ceva car avea capul mare si picioarele scurte
Asa ca I am rugat si pe cei/cele care imi spun asta
Sa nu mi Mai spuna ca pana la urma chiar Asa I sa I vad

Mergi la inceput