Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *444*
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Luni la 14. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vom fi pe baricade!!!!

Scoatem si majoretele de la naftalina!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela Marisa,
16+IULIA va invinge CANCERUL!
Monnvas spune:
Sarumana.
Ma scoase Novus la apel (nu ca n-as fi povestit si telefonic cu dansa 

), al'fel n-aveam de gand sa va mai cauzez... agitatie...
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Sarumana. Ma scoase Novus la apel (nu ca n-as fi povestit si telefonic cu dansa ![]() ![]() ), al'fel n-aveam de gand sa va mai cauzez... agitatie...CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- IULIA va invinge CANCERUL Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Luni la 14 deci

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
simonapro spune:
Bu-hu-hu!
La ce ore am ajuns sa bantui ![]()
Urez si eu cu putina intarziere la multi ani sarbatoritilor de nume si lui Keutu Jr 
Monn: mult succes, sunt sigura ca o sa fie f bine!
Chato: vacanta placuta!
Eu am primit o oferta de colaborare, de la un club de joaca important, cu preturi putini mai mici cei drept, dar nu m-am asteptat sa vina asa de repede si zilele astea am intrat in priza cu pregatirile. Am emotii ca Monn, trebuie sa-mi dau jos lenjeria ![]()
Noapte buna!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
bebe_shtrumf spune:
sa-nteleg ca dau cafeaua?![]()
neata poftiti la 

bafta Monnvas luni, incepi sapt doctorita
sa ne dai reteteeeeeeeee![]()
eu fierb in paralel si 2 oua, poate o conving pe mandra mea sa le guste, macar galbenusul, si ma delectez cu strugurasi reci.
Bafta si tie Simo cu business-ul, tot inainte
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 
+ 12
IULIA va invinge CANCERUL !!
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Luni la 14 deci ![]() ![]() ![]() |
Daaaaa!!! Voia sa treaca asa, pe burta!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela Marisa,
Monnvas spune:
Ntzzz, ce ma trageti de urechi!
Hai la cafea. Mie deja imi tremura stomacul. Cre' ca nici la nunta nu eram asa emotionata.
Io dau cafea neagra si amara ca viatza de bugetar![]()
denisamada spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf sa-nteleg ca dau cafeaua? neata poftiti la ![]() ![]() bafta Monnvas luni, incepi sapt doctorita sa ne dai reteteeeeeeeeeeu fierb in paralel si 2 oua, poate o conving pe mandra mea sa le guste, macar galbenusul, si ma delectez cu strugurasi reci. |
Cafea!? Eu, eu!!!
2 oua???? Wow! Adela mananca doar albusul (rar se atinge de galbenus)... S-au facut strugurii la Tgv, sa-l trimit si eu pe Harap-Alb in gradina ursului?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela Marisa,