Democratia in vremuri USL

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Madalina, ti-o fi cazut cu tronc MRU!
Acu' sincer, Crinutu arata mai bine ca MRU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Madalina, ti-o fi cazut cu tronc MRU!
Acu' sincer, Crinutu arata mai bine ca MRU.


bnica se pare ca tie de fapt iti displace MRU ca si asepect.
nu ma mir ca orice informatie denigratoare o accepti asa usor.
In opinia mea nici nu exista termeni de comparatie intre cei doi ca aspect.

si acump ce mai coace USL, asa ca sa nu fie o surpriza pentru
voi mai tarziu cand o sa si intample

"Circula intens pe internet informtia, inca nedezmintita, ca USL intentioneaza sa puna la cale un „mars al democratiei”, cu participarea a peste o suta de mii de oameni, în zilele cand la Bucuresti va avea loc Congresul Partidului Popular European, organizat de PDL #537;i UDMR. E o gluma proasta si o razbunare pentru ca socialistii europeni, pentru a se distanta de PSD, au refuzat sa-si tina congresul în Romania."

citeste aici....

nu stiu cum sa adaug linkul asta fara sa lateasca pagina un kilometru!

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Fraieri sa fie aia 100000 de oameni sa participe la asa mars. Nu au mai reusit de mult sa mobilizeze ma mult de o mie doua si si atunci ii aduceau cu autobuzele de prin tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

o alta retrospectiva asupra referendumului, o paralela a gandirii intre cei care au votat si striga "Votul meu conteaza"

http://www.observatorcultural.ro/Votul-meu-conteaza*articleID_27517-articles_details.html

si replica celor care au decis sa stea acasa si spun votul tau conteaza pana se numara voturile.

"Mai intai: în­tot­dea­una votul cuiva conteaza numai pana cand se numara toate vo­turile, dar dupa aceea, votul celor care au pierdut nu mai conteaza ca expresie a vo­intei generale, ci conteaza doar votul op­tiunii castigatoare. Asa e la toate alegerile. Conteaza, de pilda, in acest sens votul ce­lor care la alegerile generale au votat cu un partid care nu a depasit pragul de 5%? Nu mai conteaza dupa numararea vo­tu­rilor, dar ar fi contat, daca partidul de­pasea pragul. Daca la referendum se de­pasea pragul, votul dvs. conta, iar refuzul meu de a vota – nu."

http://www.revista22.ro/articol.php?id=17861#.UFmgESmOzzE.facebook


Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

In articl scrie ca se estimeaza o frauda de 1.500.000 ( nu spune cine si dupa ce metode face estimarea, si in titlu se face o afirmatie, dupa care afirmatia din titlu este raspandita dupa metoda "bulgarelui de zapada".
Citat:
O estimare a voturilor fraudate, fara sa punem la socoteala dosarele de la parchetele normale, ar indica o cifra de aproximativ 1,5 milioane.


Fraude au fost dar nu de amploarea celei estimate.



Dar tu, Deceneus, dupa ce metode estimezi, de afirmi ca 1500000 este o cifra mare? Zi-ne si noua, te rog...
..

Te rog, punctual daca se poate, chiar ma intereseaza ce o sa spui.

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde


Simplu. Declaratia lui Morar a fost ca "s-a constatat ca în zeci de sectii votul a fost fraudat în proportie de 5 pâna la 15%".

Prima exagerare.
Zeci de sectii din judetele cu prezenta cea mai mare nu sunt un esantion reprezentativ si situatia de acolo nu poate fi generalizata in toata tara.

Numarul decedatilor si a celor din Afganistat este de aproxiamtiv 500.000 decedati, plus 1.800 militari in Afganistan, cumulati reprezinta 6.25% din cei prezenti la vot.
www.finantistii.ro/politic/isteria-referendumului-la-paroxism-usl-sustine-ca-noile-liste-electorale-vor-rasturna-situatia-pdl-acuza-fraude-74471" target="_blank">MAI: Nu radiem pe nimeni din liste, dar trimitem CCR o evaluare a celor care ar trebui radiati
Citat:
"Asta e o situatie foarte clara si rezulta din evidenta informatizata. A fost prezentata si pana acum, sunt in jur de 500.000.", a spus Dusa

Nu se putea fura in toate sectiile de vot, pentru ca PDL-ul a avut reprezentanti in toate comisiile, deci nu putem considera ca s-a votat in numele la toti decedatii si militarii, sau a celor absenti.
A doua exagerare
Jurnalisii au preluat procentul maxim de 15% estimat de D Morar, si l-au extins la intreaga tara si au plusat de la 1,2 mil la 1.5 mil, care reprezinta 18,75% (de 4,5 ori procentul minim).

Daca si cifrele avansate de D Morar sunt exagerate atunci se poate estima ca exagerarea fraudei este ce cel putin 5/1.

...


Unde-i frauda electorala de "proportii"?
Tot acolo unde a fost si lovitura de stat.

Citat:
www.mediafax.ro/social/frauda-la-referendumul-din-29-iulie-55-660-de-persoane-au-votat-de-mai-multe-ori-numarul-total-al-voturilor-multiple-a-fost-de-118-881-10125047" target="_blank">RAUDA LA REFERENDUMUL din 29 iulie: 55.660 de persoane au votat de mai multe ori. Numarul total al voturilor multiple a fost de 118.881
"Din verificarile realizate pe listele permanente si suplimentare a fost identificat un numar total de 55.660 cazuri de înregistrari multiple (CNP-uri regasite atât pe listele permanente cât si pe listele suplimentare), numarul total de înregistrari afectate fiind de 118.881 (înregistrari ce contin între 1 pâna la 18 corespondente între listele de vot permanente si listele de vot suplimentare)", precizeaza Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), într-un comunicat dat publicitatii miercuri.

Conform sursei citate, din totalul de 55.660 de cazuri de înregistrari multiple un numar de 1.082 de înregistrari au avut CNP-uri invalide (cheia unica de control nu s-a putut valida sau lungimea CNP-ului era diferita de 13 cifre), pentru aceste 1.082 de înregistrari verificarea încrucisata s-a realizat dupa seria si nr. CI/BI.


Eu am estimat frauda la 1/5 din cifra de 1.5 mil adica la 300.000 si vad ca votul multiplu acopera, cu estimarea CNPurilor eronate ca voturi multiple, abia 118.000 de voturile fraudate.
Desi se spune ca votul multiplu este de 118.000, nu se precizeaza daca in 118.000 sunt si cele 56.660 voturi unice din listele permanete. Pe de alta parte totatul votantilor pe liste suplimentare, este de 1,3 mil, si atunci de unde 1,5 mil voturi fraudate?
D Morar stia din start ca nu au cum sa fie 1,5 mil voturi multiple, daca toate voturile de pe liste suplientare erau de 1.340.631.

Am spus eu ca PSD-ul nu practica votul multiplu in masa, ca asta-i o medotda PDL-ista.
Daca ar cauta voturile de la prezidentiale din 2009 cu siguranta ar gasi mai multe voturi multiple.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

eu astept raportul DNA ca sa trag o concluzie.
Nu situ cine e Autoritatea Electorala Permanenta. plus ca, chiar daca cifrele ar fi adevarate , e adevarul spus pe jumatate, sunt doar voturile multiple dar mai sunt multe alte metode de furat, cum ar fi urna mobila, mortii, oameni care sunt plecati in strainatate etc.
iar te grabesti deceneus, ca raportul fu pe placul tau, fara insa sa gandesti mai departe, si in stilul-ti caracteristic aruncasi iar pisica moarta in tabara PDL.
eu ma intreb cum s-a furat la locale, cand furau pentru ei nu pentru altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

"Gustul amar al guvernarii" un articol dedicat lui deceneus

http://www.contributors.ro/fara-categorie/gustul-amar-al-guvernarii/


"Din templul Antenelor se aud vuiete de nemultumire si vrajba, n-ar fi exclus sa se lase cu sange, in ciuda lantului cu care sunt legati cei doi, Ponta si Antonescu. Lanturile prostiei, arogantei si minciunilor."

si sa va mai reamintesc cum i-a descris A Plesu pe ponta si crin

Victor Ponta este un om „blocat în ultimele faze ale pubert#259;#355;ii", Crin Antonescu "nulitate volubil#259;"

ma unge la suflet, de ce sa mint

si sa luam aminte ce spunea A Plesu tot atunci " Eu am impresia c#259;, de multe ori, nu guvernan#355;ii impun Antenei 3 o agend#259;, ci Antena 3 impune o agend#259; guvern#259;rii, o agend#259; pe care deciden#355;ii se tem s#259; o încalce..." hmm...

mai multe aici
http://www.adevarul.ro/cultura/Andrei_Plesu-Victor_Ponta-Crin_Antonescu-Dan_Sova-ICR-Patapievici-Plesu_Revista_22_0_767923512.html




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

Fraieri sa fie aia 100000 de oameni sa participe la asa mars. Nu au mai reusit de mult sa mobilizeze ma mult de o mie doua si si atunci ii aduceau cu autobuzele de prin tara.Marina
Pana la urma USL nu organizeaza niciun mars...organizeza doar o mega lansare a candidatilor fix in ziua in care soseste PPE
http://www.gandul.info/politica/demonstratie-de-forta-a-usl-in-ziua-in-care-popularii-europeni-vin-la-bucuresti-spectacol-grandios-pe-national-arena-pentru-lansarea-candidatilor-la-parlamentare-exclusiv-10153897

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13341966-detinutii-pedepsiti-inchisoarea-pana-6-ani-inclusiv-putea-gratiati-proiect-lege-depus-madalin-voicu-nicolae-paun.htmAsta e chiar bomboana pe coliva...oare USL vrea cu adevarat sa castige alegerile parlamentare sau au realizat ca viata e grea la guvernare?!...eu tot nu-mi dau seama cum pot sa-si traga singuri atatea suturi in dos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13341966-detinutii-pedepsiti-inchisoarea-pana-6-ani-inclusiv-putea-gratiati-proiect-lege-depus-madalin-voicu-nicolae-paun.htm

Asta e chiar bomboana pe coliva...oare USL vrea cu adevarat sa castige alegerile parlamentare sau au realizat ca viata e grea la guvernare?!...eu tot nu-mi dau seama cum pot sa-si traga singuri atatea suturi in dos






eu cred ca Nastase ii preseaza puternic. vrea sa faca sarbatorile acasa.

Mergi la inceput