Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Scuze ca m-am bagat in seama
Am si eu de vanzare un wrap tesut aproape nou, in cutie si cu cd cu instructiuni de utilizare. Este ideal pentru bebe nou nascut;va puteti purta bebelusul în pozitia cea mai calmanta pentru el, la pieptul dumneavoastra, burtica pe burtica,aceasta pozitie fiind foarte indicata bebelusilor cu reflux si colici.
Detalii pe pm.


Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata!
Aever, si Iulia face la fel cand cobor scarile sau cand merg mai repede cu ea in brate. Am coisiderat ca e un reflex normal, cred ca se sperie. La fel se incordeaza cand o dezbrac sa o duc in baie sa o spal, se incordeaza toata.
Onutza, programul Iuliei de treziri peste noapte e asta:12-2-4-5-6-7-8-10, +/- cateva minute.
Deea, Ellysor, felicitari pt botez si ma bucur tare mult ca a iesit asa cum va doreati.
Eu nu sunt intr-o stare excelenta, sunt cam epuizata, Iulia e un copil foarte activ, rareori sta singura, cel mai adesea prefera companie, vrea in brate. Baiatul m-a cam suparat in ultima vreme, ori sunt eu prea irascibila, ori imi testeaza si el rezistenta psihica. Matza am basculat-o la tara, imi venea sa o arunc pe geaM DE LA ET 4.
nu mai pot scrie, caracatita asta mica isi topt scoate sanul din gura si si-l baga la loc. fug pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor, dau o Inka si o cafea taaare pt Virgi, Anitta si fetele cu discoteci de noapte.
Noi am dormit bine(ca de obicei) de la 9 la 7 cu trezire scurta de masa la 4. Acum a mai mancat un pic si baga somn la mine in brate. Aseara iar l-a apucat plansul, in baita si de data asta am vazut mai clar ce se intampla. Se intinde foarte tare cu piciorusele si in momentul ala il apuca plansul. Pare ca-l doare ceva, dar sa fie doar de la colici asa tare? Si nu mai are legatura cu momentul mesei, asta se poate intampla oricand.
Elly m-am gandit la tine aseara, ma intrebam cum mai e Mihnea cu mancatul si luatul in greutate. Apropo, felicitari pentru botez!

Joanna acum mi-am amintit sa te felicit pentru articolul pe care l-ai postat la "Nasterea unei stele". L-am vazut pus pe prima pagina a site-ului la un moment dat si am recunoscut poza lui Cristian. Foarte frumos ai povestit si m-am induiosat cand mi-am amintit cum am trecut noi prin toata povestea de la cele 2 liniute si pana la nastere.

Fetelor, am uitat sa va povestesc ce-am facut noi in weekend. Sambata am fost in Cora, premiera pentru noi 3, desi ne-am mai invartit prin zona si eu cu piticul am mai avut o tentativa odata, dar cam esuata. Acum am fost in formatia completa si Mihai a fost treaz si fascinat de ce vedea in jur. Chiar si-a ales singur o jucarie(desi acasa n-a mai fost asa incantat de ea). N-a mai plans pentru ca erau atatea lucruri interesante la care sa se uite. Duminica am mers intr-o excursie la padure la Comana. L-a pus tati in Manduca si am pornit pe o carare asa aiurea prin padure. Piticul mai mult a dormit, dar a si apucat sa vada ceva cat de cat. La intoarcere am oprit la o terasa si a fost foarte cuminte. A fost pasionat de masa din lemn lacuit si de stergarul rosu in stil popular care orna masa. A ras la ele, a vorbit cu ele, a fost foarte bucuros. Insa pe drum spre casa in masina ne-a facut un concert...N-am reusit sa-l calmez nicicum mai ales ca nu prea era de mers cu el in brate...Pe ansamblu a fost o iesire reusita, eu cel putin incep sa ma simt din ce in ce mai normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza!
Unde sunteti sa aruncati cu vreo cateva cafele pe mine:))))
Dec discoteca a continuat, s-a trezit la 2 a supt, totul in regula. Apoi la 5 m-a trezit de tremurat si scancit, da in ce hal tremura cu spasme saracul, i-am luat febra avea 38,2 si i-am dat 1ml paracetamol si in 5 minute i-a crescut febra la 39,2. I-am pus comprese reci pe manute si in jumatate de ora i-a scazut la 38,8 si apoi a urcat iar la 39,1. Nu va spun ca el casca ochii mari la tv si radea la noi. Am intrat in panica cand am vazut ca febra e tot peste 39 si am sunat-o pe dr care mi-a spus sa ii pun supozitor cu nurofen de care evident ca nu aveam in casa si sa-l bag in cada cu apa cu 1 grad mai rece decat temperatura lui. Dar l-am trimis pe sot si a luat supozitoare, cu primul n-am avut succes ca a facut kk imediat si am pus altul. A mai supt un pic si acum doarme, vad ca e mai rece la frunte si manute.
Of of mai mai asa albesc eu.
Sper sa nu mai sara azi cu febra de 38,5.
Ce m-a speriat e viteza cu care ii creste si faptul ca nu a vrut sa suga, m-am muls si i-am dat din bibe 50 ml si abia mai tarziu a acceptat tzatza.
Ma duc sa ma asez in pat langa el sa incerc sa mai atipesc cate putin.
Anitta si Eric e treaz toata ziua si agitat si vrea numai in brate is eu is la capatul puterilor, tot sper ca o sa creasca si o sa mai doarma ziua si o sa se mai joace si singurel ca is cocosata rau si cu casa cu fundul in sus.
Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuna! profit ca doarme bebelina si intru si eu putin pe forum...
Elena, nu folosesc inalbitor, ci Vanish care distruge 99% din bacterii, nici ala nu e indicat??? Si folosesc si detergent lichid pt copii la hainute.


Citeam eu pe internet si am gasit cateva chestii...despre toxicitatea biberoanelor...cica trebuie sa cautam produse BPA free...acum eu folosesc biberoane Nuk din sticla, suzeta nu vrea Sabry...Dar tetina e din latex...
Voi ce folositi???
Cica si Avent si Chicco..sunt toxice...
Care tetina e mai buna? Latex sau silicon??
Oricum o alaptez, dar ii mai dau ceai sau ii las laptic atunci cand plec undeva...Nici nu mai stim ce e bun si ce e rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

am uitat ca spun ca pana acum am folosit de silicon, de vreo 2 sapt ne-am mutat la latex.

Aaaa...f frumosi bebeii nostri, am vazut pozele pe picassa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Neata fetelor
Ne-am linistit si noi dupa un weekend prelungit in care am sarbatorit-o pe Mariuca, pe verisoara ei si pe nasul. Am primit si am oferit cadouri tare frumoase. Imi place asa tare sa cumpar hainute de bebe!
Deea, felicitari pt botez. Intr-adevar merita banutii hair stilista ta. Esti f frumusica in poza de pe Facebook. Si noi si nasii am vorbit cu preotul sa nu o scufunde de tot in cristelnita si tot asa a facut.
Elena, ce ai mai patit si tu! Eu inca nu am impartasit buiburuza. Ea e f razgaiata si nu ma incumet sa astept la biserica. O sa vedem noi cum reusim si asta.
Aever, fetita mea se manifesta altfel. Cand se sperie isi intinde mainile si sta asa cu ochii mari nemiscata si incordata.
Roxana_nt, m-ai speriat tare cand ai zis ca puiul tau nu mai respira. Ce bine ca nu a patit nimic!
Virgi, cate mai trageti si voi! Pup pe printesa ta si ii urez insanatosire rapida. De unde ai comandat tu vaccinul? Si eu vreau sa i-l fac joi, dar nu l-am gasit.
Ellyshor, felicitari micutului crestin. Ai fost f frumoasa la botez. Cat conteaza sa fii slaba! La mine un pas inainte si doi inapoi. Intr-o saptamana am dat jos 1 kg si in saptamana urmatoare am pus la loc 2.
Mirina5, noi folosim Avent, sper sa fie O.K. Am incercat si NUK, dar nu a vrut ca avea tetina ortodontica.
Va las ca s-a trezit bebita si oricum e a doua oara cand scriu mesajul ca mi s-a blocat laptop-ul si l-am pierdut pe primul.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

ziua buna fetilii
elly, am vazut pozele, ati fost niste frumosi. Iar tu arati super, parca nici nu ai nascut. Spune repede cum ai scapat de burta !?

si daca tot am intrat pe picasa am pus si eu un album, cu poze de la graviduta la prezent. Sa recuperez, nu asa :)))

bebe luca e bine, dar acum nu ma mai lasa sa scriu, asa ca revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Ne-am intors si noi duminica de la Galati (Elena am stat la un apartament a vila Belvedere) dar a durat ceva pana am reusit sa citesc tot ceea ce ati scris.Noroc cu Bianca ca apuc si eu sa mai vad tara. In ultimul week-end din septembrie vom merge la Vaslui si de abia astept pentru ca nu am fost niciodata. Mirela o sa ne vedem?Mai este cineva oare de prin Vaslui?
Acesta a fost rezultatul http://www.opiniabuzau.ro/index.php/monden/16268-bianca-manolescu-premiul-ii-la-ceata-lui-pitigoi-galerie-foto
Corina si noi eram cu suptul degetelui, nu am scapat complet dar a mai rarit-o de cand am inceput sa il scot si sa-i indes suzeta.
Elly, Deea sa va traiasca micutii crestini si sa va bucurati de ei. Am vazut pozele, se pare ca numai bebei frumusei avem pe aici(si parintii sunt foarte draguti ca altfel nu ar avea cu cine sa semene micutii...)
Joannavoi incepeti diversificarea cand incepem noi clasa 0!!! Am niste emotii...maine ne-au chemat la sedinta si om vedea ce o mai fi. Te rog tare mult sa ne tii la curent cum merge diversificarea ca sa fim si noi pregatie cele cu bebei mai mici.
Mirelafoarte bine ca te-ai hotarat sa mergi la medic! Succes si asteptam vesti bune!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Dragelor,

noi de azi am inceput piureul de morcovel, mai apos asa.
Ce sa va spun? Facea niste mochite:))))).....nu prea pricepea ce i se intampla.
A papat un pic....sa zic 1 lingurita.
Continuam si maine, sa vedem dc ne place sau nu.

Voiam sa mai aman diversificarea dar mananca laptic din ce in ce mai prost si cred eu ca si asta e o cauza. Poate simte nevoia de hrana variata.
Sa vedem cum evoluam.

Va multumiiiim mult pt aprecieri!
Citesc si eu din urma si revin!

Mergi la inceput