Felicitari Dana! Haide Ramo! Hai Stelutz!(30)
Raspunsuri - Pagina 9
corinuka_g spune:
'neata fetele!
am facut si noi 36s, daca ajungem la 38 sunt multumita
bob un pupic pentru iris! sper sa treaca colicii...ma bucur ca ai lapte, iar cea mica papa si creste...
andreea asteptam sa vii cu vesti bune de la dr...eu am pus 14 kg, pe picioare de la genunchi in sus si burtica...nu sunt umflata deloc, deci cred c-o sa raman cu destule dupa..
olivette super frumos ai scris despre povestea nasterii...chiar am ras bine la faza: "Si iata ca dorinta mea dintotdeauna se implineste (nastetea ideala: "sa-mi dea una in cap si sa ma trezeasca atunci cand e totul gata")"...ma bucur ca sunteti bine, ce placere s-o privesti pe maya cum doarme ...nu-nteleg cum ai putut fi atat de calma, de calculata, bravo tie! eu cred ca m-apucam de istericale din prima
paula spor la cumparaturi si treburi! trebuiesa fie totul gata..
lulutza contractiile sunt ca niste dureri de burta de ciclu, iradiaza in sale, vin si trec...
gaitica ce emotii! de asta mi frica si mie sa ies din casa singura..chiar acuma am rugat-o pe nasa mea sa mearga sa-mi scoata rezultatele la streptococ, nu ma-ncumet sa merg singura pana acolo..
scuze ca n-am nominalizat pe toata lumea, va pe toate!
noi suntem mai bine azi...a fost mami la noi, am pus niste muraturi, am facut mancare (mai mult mama) si m-a vopsit pe par, sa fiu pregatita..sunt la 1 gynipral/zi, contractii mai mult seara...daviduc crede ca n-a sosit inca ziua lui, asa ca deocamdata sta cuminte si isi asteapta randul..
pupici
_
36+ David Gabriel Multumesc Doamne!
marikaki spune:
Salutare tuturor burticior, mamicilor si boboceilor!
Felicitari Olivia! Ma bucur mult ca tu si Maya sunteti bine. Sa aveti parte de multa sanatate si multa fericire!. Foarte frumoasa povestea voastra. Refacere rapida!
Bob imi pare rau ca dragonita Iris se confrunta cu colici, sper sa fie foarte bun tratamentul si sa dea rezultate bune.
Corinuka_g stiu ca este greu cu contractiile, sper sa se mai amelioreze cat de cat. Eu de cand am intrerupt acel tratament ma simt foarte bine. Nici gand sa nasc prea cuand
Lulutza_1980 te asteptam cu vestea cea mareNoi iti tinem pumnii.
Nu_mai_stiu prin aceeasi poveste trec si eu cu calculatorul meu, cunosc sentimentul. Felicitari pentru schimbarea saptamanii !
Mirabelac, Calin Adrian este o scumpete. Ma bucur pentru ca ai reusit sa scapi de surplusul de Kg. Noi am luat doar 7 kg, dar nu-mi fac probleme, bb sa fie ok.
Mlhaela intersanta faza cu " iarna asta il iarta, dar la anu` il pune deja la taiat lemne :)) (noi avem centrala pe lemne)." Sotul meu a zis ca il trimite direc la munca, ca sa recupereze rapid banii investiti in funduletul lui
Ieri am mers la control la un alt medic. Cel de-al 4-lea in ultima luna Ne-a spus ca bb este ok, dar inca nu este pregatit pentru nastere. Ba chiar, pare a fi in saptamana 36, nicidecum 38. Este in picioare si nici o sansa nu este sa-si mai schimbe pozitia. Deci, cezariana scrie si pe noi.
Va pupam dulce !
38w1d
Raul-Ciprian
Olivette spune:
Pupicei fetelor!
Eu de fel in situatii de criza imi pastrez calmul si fac lucrurile ordonat. Nu vreti sa stiti ce robot am fost pt 3 zile acum vreo 2 ani, incepand cu venit acasa singura si gasit soacra moarta in casa, pana la finalul parastasului. Nu detaliem ca asta e alt topic.
M-am ridicat si eu in sfarsit, mi-au scos sonda. In fund e ok sa stau, in picioare am stat putinel, dar pe wc m-a luat ameteala.
Rezerva nu am luat. Stau in salon normal cu 2 paturi, am si eu cu vine vorbi.
Incerc sa bag putin somn ca nici aseara nu prea am dormit.
Mami de Maya (06.09.2012)
Elfica spune:
Sugestie de eveniment pentru mamele cu copii mai mari sau pentru alte cunostinte cu copii: http: //www. prokid .ro/stiri/cultura/programe_gratuite_de_educatie_creativa_pentru_copii-2709/ Ca sa mearga postarea am pus trei spatii la inceput, va rog sa le stergeti. (e eveniment pentru copii de 23 sau 4-6 ani)
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
34 +
stella87 spune:
Buna, dragi burtici si mamici!
Va vine sa credeti ca eu tocmai am luat micul dejun? Va servesc cu niste cacao cu lapte, daca poftiti De cateva zile am renuntat si la dramul de cafea pe care-l beam, ca parca nu-mi facea asa bine. Eram cam agitata oricum M-am trezit la 10 jumate azi, dupa un somn cam chinuit. Bebe m-a lovit asa tare ca m-am trezit de durere Sunt ferm convinsa ca nu mai are loc p-acolo... Din pacate, n-ajung la medic azi, ca doctorita nu se simte ok si am reprogramat pt luni dimi... Asa ca mai astept.
Elfica, Doamne ajuta sa ai dreptate! Sper din tot sufletul ca nasterea sa decurga exact asa cum intuiesti
Fetelor, sa stiti ca m-am uitat la o emisiune despre nasterile din SUA, joi de la 10 seara pe tlc. Au prezentat cateva nasteri naturale chiar ok. Nu tipa nimeni ca-n filme Totul parea ca decurge firesc, asta m-a mai incurajat Iar bucuria acelor femei cand iesea bebele si il tineau la piept... de nedescris! Evident ca am lacrimat de mama, mama
Anamaria, sa stii ca si eu nasc la privat si am aceeasi teama, ca poate ma duc acolo cu fals travaliu si pplatesc in plus. Eu n-as vrea sa mi se induca nasterea, as vrea sa ma duc sigur cand stiu ca voi si naste. Doctorita mi-a zis ca daca se rupe apa sau am contractii din 10 in 10 min, ce dureaza cam 20 de sec fiecare, e cazul sa vin la maternitate, ca voi naste sigur. Cand merg luni, o mai intreb de simptomele sigure de travaliu.
Kytanutz, nu da nimeni cu pietre, eu una am aceleasi nemultumiri vizavi de rotunjimile mele... Ma crezi ca si pe brate daca strang nitel pielea se vede strat de celulita? Eu care aveam doua bete in loc de maini... si da, ma dau cu crema anticelulitica pe brate si chiar am vazut ca are efect, lasa pielea mai ferma. De picioare si fund nu cred ca mai are sens sa-ti povestesc :))) Dar ai vazut Mirabela ce repede a dat jos din kg, e multa retentie de apa, de aici si nesuferita celulita... Dar las ca devenim noi mamici frumoase cat de curand Apropo, nu esti singura care se gandeste la activitati sportive. Eu la alexandria am o bicicleta eliptica si ma intreb la cat timp dupa nastere o voi putea folosi
Olivia, ce mi-a mers la inima povestea nasterii Am inceput cu hohote de ras, cand povesteai de sot si evident ca la final am lacrimat Ma bucur mult ca toate s-au rezolvat si ca ai laptic sa-i dai bebelinei. Te felicit pt insistenta cu care ceri sa ti-o aduca pt alaptat!
Lulutza, si eu ma intreb ce-o fi cu Anidaz, dar si cu Gabi, Mari, sper sa ne dea fetele un semn cand au timp
fericita 39+ cu
Intimitate de cuplu
corinuka_g spune:
marikaki daca bebe nu e-ntors, mai bine cezariana...dar cum adica e de 36s? e mai micut?
adina cred ca-i bine, a postat recent la ea pe fb...
olivia ti-am vazut comoara!!!!
stella si eu ma uit pe TLC in fiecare joi seara...si lacrimez de fiecare data...ma uit si sambata si duminica dimineata la 9, e "vine barza", la fel de super...
_
36+ David Gabriel Multumesc Doamne!
marikaki spune:
Corinuka_g eu stiu ca majoritatea medicilor calculeaza inceputul sarcinii din prima zi a ultimei menstruatii. Acest doctor nu a tinut cont de acest amanunt, ci a mers pe masuratori.
Tot ce conteaza este ca bb sa fie ok, si sa vina atunci cand este pregatit. Noi il asteptam
Pupici dulci!
38w1d
Raul-Ciprian
mlhaela spune:
Marikaki, exact aceeasi intrebare ca si corina vroiam sa ti-o pun. Eu una stiu ca totusi trebuie sa te iei dupa ultima menstruatie si nu dupa masuratori, pentru ca bebele poate fi mai mititel si din cauza ca parintii sunt mai mititei. La noi bebele a avut tot timpul femurul mai mare decat varsta lui, dar cavitatea abdominala si craniul parca mai e relevant la stabilirea greutatii mai mic decat varsta lui. La o medie da o zi +/- decat varsta lui. Noi am dedus ca e mai inaltut pentru ca noi amandoi suntem inalti.
Olivia, si eu ti-am vazut printesa pe facebook, e superba. Si ce frumos statea ea acolo pe mami... :).
Pupici la toate.
marikaki spune:
Mlhaela - initial, eu saptamana aceasta ar fi tb sa merg la un eco sa aflu daca bb s-a intors. Doar pentru acest lucru, am zis ca nu mai merg la privat unde dau de obicei 50 de euro si am apelat sa merg la spital, unde am dat 5 euro si mi s-a spus de 5 euro Doctorul a masurat doar BPD = diametru biparietal (de la o tampla la cealalta), nimic altceva.
Si legat de capitolul inaltime, cred ca stam destul de bine
sotul 1,90 si eu 1,72.
Pupici dulci!
38w1d
Raul-Ciprian