Felicitari Dana! Haide Ramo! Hai Stelutz!(30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna mamici si burtici,

Am intrat sa va spun ca suntem ok cu bebe la purtator. Elfica se pare ca voi bate recordul intradevar d ela pierderea dopului. Daca nu il vedeam asa de mare m-as fi gandit ca nici nu l-am pierdut ci doar mi-am inchipuit, dar sigur a fost dopul. MArti voi avea 2 saptamani de cand l-am pierdut .

Vineri am fost la control si dr a zis ca bebe e bine. Greutatea e 2,700 kg. Destul de micut, dar se pare ca eu fac copii mici avand in vedere ca si sora-sa a avut 2,900 kg la aproape 39 de saptamani cand am nascut-o.

Acum am si niste emotii legate de nastere, mai ales ca dr mi-a zis ca week-endul urmator daca nasc voi naste cu cine e de garda ca ea nu e. Asa ca ma rog de bebe sa iasa mai repede sau mai tarziu. Deci oricand inainte de 15 sau dupa 16 septembrie.

Va pup si revin eu pe seara ca acum merg sa dau papa la printesica mea.

Pupici

Mami de fetita cu fundita Maria si 37 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Am vorbit cu Adinuta, acum este bine, dar tot in spital, Bogdanel este un papacios si spera ca maine sa le dea drumul acasa. Au fost ceva probleme cu cezariana, dar ea s-a recuperat repejor iar frumuselul ei a trebuit sa stea un pic la incubator apoi a facut fototerapie pentru icter.
Este foarte fericita si ne ureaza tuturor nastere usoara si ne pupa

Paula, ce ma bucur ca maseloiu te-a lasat. Ioi aproape ati terminat cu aranjamentele pentru guguloi, mai aveti sa vina si el

Stelutz, eu stiu ce sa zic, abia astept sa o vad, la ultima intalnire mi-a zis de canesten (ovule + crema) apoi daca a avut ditamai concediul... Vad totusi ca de ieri, de cand cu apa cu bicarbonat parca sunt alt om, ma simt excelent!

Didi, cat de groaznic trebuie sa fie Nu imi pot imagina prin ce treci, dar sper ca usor usor sa poti trece peste. Ai incercat exercitii pentru eliminarea durerii de mijloc? Pentru inghinal... acolo e chiar greu, nu prea ai ce face, Curaj, inca putin si scapam de toate durerile si neajunsurile

Imi pun si eu o farfurie de ciorbita si sa vad ce mai fac, astazi nu planuiesc nicio iesire, dar cum nu se stie niciodata Va pupic, pofta buna si o duminica cat mai linistita alaturi de tatici, burtici si bebici

36+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Bobulet, cand am citit ce ai scris parca ne-am vazut pe noi si eu am facut o schema pt colici asemanatoare cu a ta si unul din produse este tot colief dar la al doilea eu folosesc infacol..bb mai are crampe si mai face uneori grimase de durere dar nu asa rau ca la inceput. Sper cu timpul sa-si revina. Noua ne-a facut pediatra programul de masa din 3 in 3 ore iar dupa 12 noaptea pana la 6 dimineata nu papa deloc...zice pediatra ca este singurul moment cand stomacelul lor se poate odihni.
Faza este ca bb suge cam 10 min daca suge si atunci si apoi adoarme si nu mai pot sa-l trezesc nici gadilat nici pupat nici daca il ridic pe umar...si nu stiu daca se satura, daca papa cat trebuie...si in felul asta nu imi goleste nici mie sanii si nu stiu ce sa fac sa-l fac sa suga mai mult. Mie imi este frica sa ma mulg cu pompa pt ca am citit pe undeva ca de la muls se poate opri lactatia...asa este?

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lalu, eu nu am citit niciodata de asa ceva - cu lactatia si pompa.Eu stiu ca singura problema este ca sanul produce cat se cere....sanul este stimulat de bb si atunci produce cat cere bb. Problema cu pompa este ca ea la randul ei stimuleaza sanul, care produce pentru bb si pentru pompa deci productia creste....se creaza cumva un cerc vicios si daca renunti la pompa se poate sa ai probleme pentru ca sanul produce mai mult decat consuma bb si deci bagi iar pompa sa scapi de tensiune si tot asa....
Faptul ca bb doarme si e linistit e o dovada clar ca ii ajunge cat mananca. Chiar daca mananca 10 minute....

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Multumesc Tzitziri o sa bag pompa in functiune. Va rog mai spuneti mi daca pot pastra laptele la frigider si congelator si cat timp in frigider si cat in congelator si cum pot sa l incalzesc cand il scot.

lalu85 40+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

Multumesc Tzitziri o sa bag pompa in functiune. Va rog mai spuneti mi daca pot pastra laptele la frigider si congelator si cat timp in frigider si cat in congelator si cum pot sa l incalzesc cand il scot.

lalu85 40+ cu

http://kellymom.com/bf/pumpingmoms/milkstorage/milkstorage/

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Salutare dragelor,

Noi am ajuns ieri acasa. A durat ceva pana a venit pediatra (alta decat a noastra) si ne-a consultat, apoi i-a luat sange din calcai si din cap (ca acolo sunt venele mai pronuntate, am asteptat rezultatele si pt ca au fost bune ni s-a semnat externarea

Revin

Mami de Maya Cristina (06.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna Olivette,
Bine ati ajuns acasa. Cand ai timp sa ne tii la curent cum te descurci, ca eu deja am emotii si pt mersul la spital si dupa......... De ce au luat sange din calcai si cap, asa se procedeaza de fapt cu toti copiii, ca eu nu am mai auzit pana acum?

36+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,
Kytana eu am avut probleme cu candida inainte de a ramane insarcinata,ceaiul de pelin imi mai calma discomfortul iar medicul mi-a dat sa fac spalaturi cu pliculete tantum rosa , canesten ovule si crema.Intreaba daca poti folosi extern pt spalaturi ceaiul sau pliculetele de tantum rosa.
Olivette bine ati venit acasa.

Robert Andrei (15.03.2007)36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Salutare,

Olivette, imi place calumul tau...frumoasa poveste...traiasca netul pe telefon!
carinablanca, merci de detalii. dr mea spera sa ajung la 37 - 38 de s...sper sa fie bine, indiferent ce greutate va avea...

elfica, multumesc pentru link, chiar m-am inscris.

fetele care v-ati cumparat trusa de rahi - periduralaa,de unde ati luat? la ce preturi? si de la ce firma?

va pup
noapte buna

Mergi la inceput