Felicitari Dana! Haide Ramo! Hai Stelutz!(30)
Raspunsuri - Pagina 15
stella87 spune:
Buna seara, burtici si mamici!
Noi am iesit la plimbare prin parc, ca poate, poate ma ia si pe mine o contractie dureroasa, dar nimiiiic. Am doar contractii nedureroase. Mi se face burta guguloi tare si nu-mi trece nici daca ma misc, ma tine asa minute in sir. Evident, ficatul meu riposteaza la astfel de incordari si ma jeneaza.. Dar pana acum n-am experimentat dureri asa ca la menstruatie, doar un usor disconfort vaginal. Oricum dupa plimbarica asta m-am ales doar cu o durere de noada si talpi, ceea ce e logic, ca am mers cam o ora jumate incontinuu.
Am pus la avatar o pozica cu burtica, sa vedeti ce inseamna un bebe Matei rotunjor, care se simte cel mai bine la mami in burtica
Apropo, ca tot vorbeam de nitel sport dupa ce nastem, n-ar fi rau sa ne luam sotiorii de maneca sa faca si ei sport cu noi. Am postat ceva pe site despre cate beneficii aduce sportul intr-o relatie.
Va si sper ca burticile sunt bine! Sunt tare curioasa ce bobocel urmeaza sa-si mai faca aparitia
fericita 39+ cu
Intimitate de cuplu
lalu85 spune:
Sandy, eu am luat epidurala dela farmacia Tei si a costat 120lei si este firma Braun.
lalu85 40+ cu
sandy_2008 spune:
cred ca am mai spus=o...urasc reclamale de pe site...dar sa revenim...
multumesc lalu de info
ati auzit de vreo contraindicatie visavi de must? m-a disperat sotul meu ca nu e bine sa beau ca fermenteaza in burtica...
noapte buna
Adriana_77 spune:
Sandy eu am luat trusa de rahi-peridurala (Espocan de la Braun) de la Help Net, fara card e 255 lei. Merita fiecare leu, la terapie intensiva mai era o fata care avusese peridurala (eu eram ca o floricica) , plangeam doar de foame, ea plangea de durere si povestea ca a simtit aproape tot. Eu i-am multumit doctoritei ca m-a sfatuit sa iau trusa asta.
mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)
carinablanca spune:
Seara buna,
ma bucur ca toata lumea e ok. acum am mai citit putin si am vazut ca ne-au scris si mamici de bebelusi. Abia astept sa ma vad si eu cu strumful in brate.
Mie mi-a zis sa continui tratamentul cu Gynipral pana la urmatoarea intalnire care va fi in 19 daca o apuc. Totusi dupa week-endul urmator ma gandesc sa intrerup eu. Corinuka, tie de ce ti-a zis ca trebuie sa reduci treptat? Ca eu nu stiu cum sa intrerup.
O seara buna tuturor!
Mami de fetita cu fundita Maria si 37 + cu http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
lulutza_1980 spune:
salut gagici cu si fara burtici !
astazi , contrar zilei de ieri , am avut "chef" de viata .
dupa o trezire matinala (10 ) am avut chef de plimbari , vorba stelei , poate ne apuca si pe noi o contractie , macar sa stiu sa o recunosc ...dar nimic ...
dupa mai bine de o ora de mers pe jos cu opriri pe la tarabe , am decis ca e mai corect sa mergem spre casa ... am facut mai bine de jumatate de ora doar pe drumul de intoarcere ... mai aveam 5-10 min de mers si deja simteam cum ma scurg ; taraiam picioarele si ma gandeam ca de e o piatra din asfalt mai ridicata decat celelalte ( aici e multa piatra cubica ) risc sa ma adun de pe jos . e prima data cand mi s-a taiat gazul si aveam senzatia de neputinta . groaznic pentru mine care sunt super energica si mai dau inca o ora de plimbare atunci cand simt ca ma culeg de pe jos dupa un munte urcat sau ceva de genul ...
deci cu neputinta in glanda ma scurg spre scara blocului unde locuim ... sotul era pe burta de ras , ca eu si gesticulam si macar ocaream daca nu reuseam sa ma misc cum trebuie ... si uite asa din hilizeala in stare de nervozitate din lipsa energiei , ajungem in fata blocului ...
locuim la etajul doi ; scara e in forma de melc si e lata cat sa treaca sotul linistit fara sa fie nevoit sa mearga pe o parte ; adicalea f stramta .
si nu va spun ca uitandu-ma spre balcon si vazand ca e fffff sus , refuz sa urc scarile si sa mai fac un pas ;
saracu sot voia sa ma duca in brate , dar nu incapea bine nici el unde sa ma agite si pe mine ( care nici elastica nu prea sunt cu burtica asa mare ) ...
si uite asa ii vine ideea geniala sotului sa ma radice de la spate sustinandu-mi sezutul !
era ca intr-un vis devenit realitate !!!
simteam ca plutesc ; nu faceam decat sa ridic picioarele si el imi ducea juma' din greutate ...
si pentru ca a fost un cavaler si nu am simtit practic efort , i-am promis ca maine iesim din nou la o plimbare luuunga ca acu nu mai am teama de scari !!!
nu stiu cat ii surade lui ideea , dar eu am nevoie de miscare - si inchisa in casa pana nasc refuz categoric sa stau ...
bineinteles ca dupa plimbarea cu pricina , am intrat in casa , am dat haine jos de pe mine ca ma luasera toate caldurile , si m-am " intins " la televizor sa-mi trag sufletul ...
am adormit instant in timp ce vorbeam si m-am odihnit vreo doau ore bune .
uite asa imi amuz eu sotul duminica , dupa o zi de plans si de mini depresie !
39 + Teodora
lulutza_1980 spune:
elfica , dupa cum am promis , am pus o poza cu burtica de inceput de 40 de saptamani !
tricoul e f lung , aproape trecut de genunchi , iar cum e dintr-un joc de culori alb-negru , a trebuit sa-mi ridic foalele in cap si sa subliniez marimea burticii prin bata tricoului ...
( sper sa aiba sens ce spun , ca e o ora in care risc sa percutez ma greu )
data viitoare poate voi fi mai inspirata si am sa port ceva ce scoate mai in evidenta marimea burticii !
nu de alta , dar imi raman si mie amintiri !
pup fetele si urez noapte lina tuturor !
39 + Teodora
Chri70 spune:
Scuze ca n-am mai intrat de mult, am trecut prin cateva sperieturi de travaliu prematur, dar uite ca am ajuns in saptamana a 37-a.
Felicitari noilor mamici, ce de bebelusi avem deja la odisee!
Mama ingerasului Sebastian
http://lbdf.lilypie.com/Cekpm4.png
didi-anda spune:
Buna dimineata fetele!
Eu ma tot chinui cu somnul,cu durerile si pastilele de no-spa,dar incerc sa nu abuzez de ele.imi pare rau ca nu putem lua ceva pt nervi
Ieri a plecat sotul spre Germania,dar in Ungaria i-i s-a stricat masina,asa ca,aseara s-a intors inapoi. azi-noapte am avut o durere puternica.am stat sa-mi treaca si m-am linistit. nu dupa mult timp,alta durere puternica..am zis:asta-i! de la urmatoarea trebe sa le cronometrez,poate de-aia nici nu i-o fost dat sotului sa plece,sa fie aici pe cand nasc.am vb cu bebelina mea sa vina daca vrea,ca mami si tati o asteapta. ce sa va zic...in plina euforie asteptam durerile si n-am mai avut parte de niciuna . as fi vrut sa ma ia durerile nasterii,ca de foarte multe ori simt ca nu mai rezist fizic si psihic.. dar daca bubuluina mea nu vrea,asta este....o asteptam...
va pup . sa aveti o zi frumoasa!
Olivette spune:
Buna dimi, dragelor!
Nu nominalizez prea mult ca e mintea scueta si dormita doar 3 ore de 5 nopti. Ce, Elfica, aveai impresia ca dorm mai mult? Da de unde!
Lulutza, m-ai facut sa rad cu urcatul scarilor si sa plang aproape (rasul imi provoaca niste dureri la operatie ) in rest n-am treaba cu operatia. M-am ridicat de a doua zi din pat, m-am plimbat, 0 dureri de cap sau spate. Operatia efectiv nu o simt. Simt in schimb mai sus, muschii burtii de parca am febra musculara. La cate abdomene am bagat la viata mea, duretea asta mi se pare ceva uzual. Daca asta a fost la mine durerea de dupa cezariana de care se tem toti, atunci o aleg cu ochii inchisi fata de durerile menstruale si cele din contractii.
Am lasat in spital 7.5 kg din 16. Mai am destul, dar ce bine e sa vad cantarul ca arata mai putin
Kytanutz, am nascut la Cf2.
Stella, ai un pic puturos acolo in burtica! Si eu in travaliu am avut contractii nedureroase, mi le-au vazut pe monitor. Cele dureroase, nu prea simteam cavse intareste burta, dar ma durea ca la ciclu,si astea am zis eu ca sunt. Intervalul era haotic: 30, 6, 15 minute.
Revin ca s-a trezit!