Felicitari Dana! Haide Ramo! Hai Stelutz!(30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna seara dragi surate,

Cum mai sunteti voi? Un sincer La multi ani!gajicilor care si-au serbat astazi ziua onomastica sau cine stie, chiar de nastere!

Astazi sunt si eu pe fuga, de azi dimineata nu am stat. Am fost la biserica apoi au venit pe rand 3 prietene cu care am tot palavragit pana adineauri. Evident fiecare a papat coliva, pandispan, orez cu lapte si struguri de tara parfumati. Altfel nu se putea!

Olivette, sper ca o astfel de conexiune sa o am si eu cu bebe

Lalu poti incerca cu comprese calde inainte de alaptat, reci dupa, urmat de un masaj al sanilor (cu putin ulei de masline eventual), masezi sanul de la baza de mamelon. Alaturi de bebe la san te va ajuta f tare. E normal sa creasca putin temperatura datorita sanilor plini de laptic si galmelor formate

Astazi in biserica, pe la sfarsitul slujbei, simt un firicel de apa pe picior Inima o ia razna, ca in rest eram calma. Judec intr-o fractiune de secunda, zic acu-i-acu! Mai simt un firicel,pe celalalt picior. Asa e, macar sunt in biserica, eventual il si boteaza daca nasc aici, apar si la stirile de la ora 5 Am respirat adanc si m-am uitat pe picior, era doar transpiratie

Ultima prietena, care are si ea bebe, mi-a zis ca mi s-a lasat burtica, deloc incurajator intr-un fel, macar pana sambata cand vine si dl pinguin sa stea la caldurica

Va pupacesc cu drag si ma bucur ca sunteti bine!

Ma tot gandesc la Adinuta, sper sa fie bine!
Paula, ce-ti mai face maseloiu?

36+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Acum am si eu putin mai mult timp, prima data am intrat pe fuga. Lalu, cum te mai simti, tot cu frisoane? Febra ai? Am fost azi la Polizu si am aflat ca de luni maternitatea intra o luna de zile in pauza, asa ca Filantropia scrie pe mine, ca intre astea doua vroiam, acolo se dau copii repede langa mame si scap de o grija. Acum mai trebuie sa conving un medic sa imi faca ceza la cald si gata. Sper sa si reusesc!

Despre colici, fiecare copil are leacul lui, nu inseamna ca ce se potriveste unuia, i se potriveste si celuilalt. La mine a functionat foarte bine Infacolul. Le luati si voi pe rand si vedeti cum scapati, Doamne ajuta sa le treaca repede!

Despre sani si alaptat stiu ca sunt diverse teorii, unii spun sa pui copilul la fiecare masa la ambii sani. Eu am fost invatata sa nu fac asa, sa ii dau la fiecare masa din acelasi san, tocmai pentru a trece peste laptele apos si mai putin hranitor si a il manca si pe cel bogat in substante nutritive. Asa voi face si acum. Cat despre dureri si contractii ale uterului, mi-a spus mie un consultant in lactatie ca la al doilea copil contractiile uterului in timpul suptului vor fi mult mai dureroase decat prima data (eu prima data nu am avut niciun disconfort cat sugea copilul, de fapt nici in rest, nu ma durea deloc uterul, nu se contracta nici dupa Ergomet). De data aceasta voi vedea cum va fi.

Urez si eu la multi ani si sper ca ati avut petrecere frumoasa, dragi Marii sau sotii de Mariani! Anne Mary, daca ne citesti, iti urez la multi ani! Mariana, si tie, si asteptam vesti de la tine si de la bebelin! De altcineva nu imi mai amintesc acum, scuze!

Stella, abia asteptam vesti de la tine, parca tu esti urmatoarea! Sa vedem cat iti va fi pusa rabdarea la incercare! Nu iti face griji ca nu te opresc la spital daca nu e cazul, de sa ajungi sa platesti nopti in plus. Si daca incepe nasterea, dar mai dureaza destul, te trimit acasa si in functie de cum vad ca evolueaza, iti spun cand sa revii.

Ma duc un pic la bucatarie, sa fac niste icre la robot si revin apoi.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

astazi cu siguranta a fost cea mai ciudata zi din toata sarcina ...
or fi emotiile pentru ce va sa vina ; hormonii ; nu stiu - cert e ca am fost ciudata tareeeee !!!

sper ca voi ati avut o zi deosebita !

pe maine !!! cu speranta ca va fi super trecatoare starea asta de neliniste de dorinta de plans continuu !!!

38 + Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Lulutza, frumoasa pisica, dar mai frumoasa era burtica ta. Mai lasane-o cat o mai ai, fa o poza acum, pe ultima suta de metri si pune-o sa te vedem. Pupici multi, sa treaca starea de plans si irascibilitate. Mai e putin si Teodora iti va lumina chipul si iti va insenina toate zilele!

Olivette, pupici si tie si te asteptam sa ne mai povestesti informatii la cald. Daca nici noaptea asta nu dormi decat 2-3 ore, te papam fripta! Bine, daca ai motive intemeiate, e una, dar ca nu ai somn??? Baga somn cat poti, ca sigur vor fi si momente in care nu vei putea sa faci nani din alte motive independente de vointa ta.

Carinablanca: Tu, ceva noutati? Vrei sa bati recordul la perioada trecuta de la pierderea dopului pana la nastere?

RamonaCapot: Cu tine cum stau lucrurile? Totul e bine, curent, apa calda sau mai amanam majoretele?

Kytana: Noapte buna si linistita si pingu mic care sa il astepte pe pingu mare, ca mai e putin!

Pe maine, dragelor! Pupici de noapte buna pentru toata lumea!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

Elfica ai dreptate . acum e prea tarziu si am deja pijamalele - dar maine am sa merg la plimbare si-mi voi convinge sotul sa imi faca o poza cu burtica ... chiar nu am mai facut in ultima luna si acum vad ca s-a dublat !!!
nu ma asteptam sa se mareasca atat de mult in timp asa de scurt ...
eu pusesm poza cu pisica doar pentru a sublinia cat de asteptata e domnisorica mea! doarme zilnic in scoica ; bineinteles ca atunci cand va fi de fixat in masina va fi fost curatata deja de par si alte alea !!!
am mancat pepene ; nu m-am putut abtine si sigur noaptea asta vom face cu randul la buda !

macar acum sa incerc sa atipesc !
noapte buna gagici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici & mamici & bebici !
Mai citim si noi un picut pe fuga, cand doarme beib mica si mami e mai odihnita. De 2 zile declaram ca ne e mai bine cu colicii. Am inceput o schema cu o masa + Colief, apoi masa, apoi masa + Bonnisan, apoi masa, apoi masa + Colief si tot asa. Vad ca suntem mai ok, fata se agita, se frichine, mai si urla (pana acum n-a plans cu lacrimi deloc), dar n-o mai tine in recitaluri cate 4-5 ore/noapte.
Tati ne ajuta mult, la bucatarie, la spalat rufe, la baia fetei. Uneori o mai da si el in bara (acum 2 seri nu s-a odihnit deloc peste zi si mi-a fost cheaun noaptea, cand am vrut sa i-o las o ora sa dorm si eu, m-a trezit sa am tot eu grija de ea, ca pe el l-a facut fata varza )
Vizitele in casa le-am taiat de tot de acum cateva zile, ieri am iesit la prima noastra vizita pe afara, am stat vreo 15 min cu totul, am impins cu schimbul la carut, tare fuduli, deh Am primit deja invitatii la joaca, dar le-am amanat pentru cand Miss va putea macar sa-si tina ochii deschisi 5 minute consecutiv . Oricum, e treaza mai mult timp, sta si se zgaieste la mami, face toate grimasele posibile : "fluiera", rade, e "dezgustata", se sperie de zgomote, un intreg pachet de mutrite

Lalu, subscriu si eu la sfaturile fetelor : goleste sanii. Eu nu-i golesc dupa fiecare masa (asa cum se cere), dar la a doua e musai sa mulg cu pompita manuala. Am avut si eu frisoane vreo 3 zile, in prima zi chiar si cu febra, a fost tare naspa, simteam ca ma criogenez instant. Am avut si ragade, dar au trecut. Acum raman doar cu usturime la sanul drept dupa alaptat, cred ca mi-l apuca ea cumva mai altfel, e un usor disconfort. La un moment dat ma si gadila (cumva neplacut chiar), cand e pe final de supt, imi vine s-o scot de la tzitzi, dar stiu ca daca fac asta, nu mai apuca sfarcul si adoarme.

Stela, ai flacau de fusta ma-sii, nu se da plecat de langa tine, hihi! Cand te citesc ma gandesc mereu ca eu poate nici n-as fi nascut pana acum, daca nu era Miss Imbulzeala asa repezita.

Kytanut, hai ca-mi dadusi palpitatii cu firicelele tale. Sper sa vina pinguinii sincron sau macar pingu mic sa-l astepte pe tati sa aterizeze, ca deh, ce comitet de primire e ala, fara Daddy care sa transpire si sa uite cum il cheama cand i-o pune asistenta pinguinul in brate?!! Apropo, deci treaba e asa: tu cred ca nasti la parter (eu acolo am facut ceza), iti lasa reprezentantul afara si pe bb il ia o trupa de le neonato imediat si-l duc la etajul 2. Cand am nascut eu, C a ramas "cu mine" , sa vada cum ies din operatie si fratele meu s-a dus dupa trupa Neo, sa vada unde duc checuletul. Dupa ce au terminat cu mine, s-a dus si tati dupa beib, a sunat la usa la Neo (e sonerie), a venit o asistenta, i-a zis niste lucruri dragute ($) si i-au adus-o pe beib la usa s-o vada si s-o tina in brate putin. Si acum un pont important pentru tati & vizitatori. La intrarea in maternitate (etajul 2, cum iesi din lift in dreapta), imediat dupa prima usa e un automat de "costumatie" medicala (halat, botosi) / 5 lei pachetul, pe care cred ca toti sunt obligati sa le poarte cand vin la bebeluci. Ca sa poti ajunge la Neonato, trebuie sa treci de o doamna asistenta, un spirit aprig, un cerber dar care poate fi imblanzita cu vorba buna. C i s-a bagat pe sub piele tare frumusel si astfel, a avut trecere mai lesnicioasa. Deh, vorba dulce mult aduce!!

uhh, scartaie cineva, nu dau nume, merg la gargareala !

Pupici ! Tinem pumnii urmatoarelor bulici la start !

Mami de dragonita Iris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineata fete dragi Va invit la un ceiut de tei cu multa lamaie

Desi am dormit neintoarsa, inca imi este somn Voi cum rezistati cu somnicul?

Elfica, sper sa gasesti un doctor fix asa cum iti doresti! Este destul de greu la noi, desi nu ar trebui sa fie, asa ca iti tin pumnii!

Stelutz, cum te simti? Vreun semn, ceva? Maine ajungi la doftor si afli ce si cum! Iti doresc de pe acum sa te intorci cu vesti bune si sa iti spuna ca bebe va veni cat se poate de curand

Lulutza, of, ce s-a intamplat de a fost o zi ciudata? Sper ca ai dormit bine si ca astazi lucrurile vor fi prezentate intr-o lumina noua Cum a fost dupa pepenele de aseara?

Olivette, ai ajuns acasica? Eu nu mai stiu, unde ai nascut tu? Nu de alta dar suna bine cat de mult te-au ascultat asistentele

Ar trebui sa modific prima pagina, imi cer scuze Simonix, Adriana, ca nu am facut-o pana acum

Zilele astea am fost f dezamagita de orice tratament pentru candidoza sau ce-o fi caci deja nu mai stiu ce sa fac. Vineri am plans de durere/arsuri/prurit la nivelul doamnei. Am folosit ceai de musetel (extern evident, intern nici nu ma gandesc ) clotrimazol, crema de galbenele, chiloteii fierbi, fara detergent sau balsam, am stat si precum Eva si nimic! Abia aseara cand am folosit apa cu bicarbonat m-a lasat instant senzatia oribila. Ajunsesem sa nu mai pot merge
Credeti-ma ca nu mai stiu ce sa fac. Saptamana asta, pe miercuri ajung la doctorita sa o intreb ce mi se intampla Aveti idee cat de des se poate utiliza apa fiarta cu bicarbonat? Stiu ca nu prea des, pentru ca ar usca pielea...
Si tot aseara am mai inceput o cura cu canesten gyn Tre sa dea ceva roade caci deja ma duc pe copca...

Va pup si abia astept sa mai aud vesti de la voi!

36+ cu
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neata burtici, mamici si bobocei!

Noi suntem bine, fara niciun semn ca bebe Matei ar vrea sa scoata capul la lumina Am doar contractii nedureroase, adica mi se intareste burtica, presupun ca sunt contractii. Le am si ziua si noaptea. Mai nasol e ca ma doare acolo in dreapta, si coastele si ficatul, ce-o mai fi p-acolo Ma trezesc de durere si tre sa schimb pozitia. Si ziua tre sa ma misc, ca daca stau juma de ora pe scaun ma apuca disconfortul.

Azi-noapte am dormit nesperat de bine. M-am pus in pat la 10 juma, eram tare obosita si abia la 3 juma am mers la baie. Dupa am adormit imediat si m-am trezit la 8 jumate Eu de obicei ma culc pe la 12 si la 2 noaptea toaleta scrie pe mine. Deci azi ma simt asa usoara si fresh. De mult nu m-am mai simtit asa

Bobisor, asa-i, si eu ma gandesc ca ai nascut de cateva zile, iar eu tooot astept dupa buburuzul meu, dar asa-i cu fetitele, sunt mai independente si vor repede afara din burtica. Ma bucur ca ati gasit o schema buna de masa, iar colocii nu va mnai supara asa tare

Elfica, in mod suprinzator, am trecut peste anxietatea aia de genul "eu de ce nu mai nasc o data" Acum ma gandesc ca mai pot sta bine mersi si o sapt. M-am mai calmat. Doar imi doresc ca travaliul sa debuteze in timp util, sa nu ma preseseze nimeni cu vreo inducere Legat de mersul la spital si travaliul fals voi intreba maine la maternitate, ca merg si la medic. Ca sa stiu sigur cum e cu costurile. Oricum, pe mine ma atrage ideea de a sta cat mai mult acasa in timpul travaliului, pt ca in spital sigur voi fi mai incordata, iar lucrurile vor avansa mai greu. Ii voi cere parerea doctoritei mele. Oricum, stau la 5 min de maternitate, deci am un confort psihologic

Legat de nastere la Filantropia, eu am facut cursurile prenatale acolo si sunt foarte dornici de gravidute care sa nasca la ei. Deci nu cred sa fie probleme in gasirea unui medic care sa-ti respecte dorinta unei cezariene la cald.

Mirabela, intr-adevar, medicul e cel mai important... restul sunt adiacente... Sa stii ca o rezerva de o persoana la Filantropia, mititica, dar cu tv, ac, baie, te duce undeva la 400 pe noapte, e vb de cea mai "luxoasa". Deci sunt niste preturi asa umflate de nu se poate 50 de lei pe noapte mi se pare ok in comparatie, dar ce zici tu ca nici macar usa nu se inchidea ca lumea, e bataie de joc intr-adevar

Lulutza, eh, starile astea eu zic ca sunt normale, iar lipsa somnului le poate agrava. Si eu ieri am lacrimat asa fara motiv, pur si simplu imi venea sa plang In momentul in care vom fi cu bebe acasa, ne vom acomoda cu toate schimbarile si vom fi mult mai linistite

Kytanutz, hehe, sa vezi ce emotii am si eu de la ovulele astea, ca mi s-a accentuat secretia si e si mai gelatinoasa, mereu am impresia ca pierd din dop Legat de infectie, medicul nu ti-a prescris un tratament cu antibiotic? Altfel nu scapi, doar poti incerca sa ameliorezi simptomele, dar daca vrei sa nasti natural tre sa elimini bacteriile. Eu folosesc ovulele Polyginax fara sa am infectie, doar pt curatarea zonei, dar stiu ca au antibiotic si sunt prescrise in tratarea infectiilor vaginale. Vezi ce-ti zice medicul

Proaspetele mamici, ce bine ca veniti cu asa multe detalii si sfaturi despre alaptat. Imi formez si eu o parere, ca ma simt asa pe dinafara, sper sa ma adaptez din mers

fericita 39+ cu

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Fetelor,mie imi estte din ce in ce mai greu . am cateodata niste dureri de bazin de abea pot sa umblu .am si dureri la inghinal ,ca si cum as fi facut pauza de o perioada lunga si acuma am facut o noapte intreaga .azi-noapte a fost cea mai lunga noapte si mai dureroasa de pana acuma.. sa nu va spun ca pana la 7 si ceva dimineata,n-am mai putut de dureri.n-am putut sa stau in pat,m-am dus pe canapea,pe fotoliu,iar in pat si tot asa m-am plimbat toata noaptea. n-am putut sa stau nici in fund,nici pe spate,nici pe stanga,nici pe dreapta. groaznic. am ajuns sa iau 3 pastile si dimineata m-au mai lasat durerile,dar tot nu m-am putut odihni,pt ca merg non-stop la baie . sunt un pachet de nervi..
Fetele care folosesc pompa si tin laptele la frigider sau congelator, vreau sa va intreb in ce sticlute il puneti?in cele de bebe?inseamna ca aveti un intreg arsenal de sticlute? va intreb,pt ca eu,deocamdata am luat doar 2 sticlute. sper din suflet sa am si eu lapte si sa pot sa-i fac si o rezerva lu bubulina mea,in cazul in care plec putin de-acasa si ei i-i foame
va si sa aveti o duminica placuta!
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neata fetele

Mai inainte ne-am trezit si noi si am papat lapte cu Nesquik si pita cu ou,ce bun a fost

Am spalat ieri hainutele prichindelului,in sfarsit
I-am cumparat o cadita asa de frumoasa,mai trebuie buretelul ala ce se pune in interiorul caditei.Saltea nu am gasit pe gustul nostru,o sa luam din Baia-Mare sau de pe net.Am asamblat patutul,l-am ajutat si eu putin pe tati.Mi-am mai luat o camasa de noapte,chiloti de babuta si sutien de alaptat.Mai trebuie sa luam chestii de la farmacie si gata bagajul

Kytanutzimi pare tare rau ca ai probleme cu mancarimile,imi dau seama ce groaznic poate sa fie,sper sa-ti treaca cat de repede
Nu ma mai doare .urva de masea

Bobisor ai o frumusete de fetita,m-am si topit cand ti-am vazut poza de la avatar
Ma bucur ca merge tratamentul anticolici

Multumim fetelor pt sfaturile despre alaptat

pe toata lumea
Sa aveti o duminica frumoasa si relaxanta

Paulafericita sapt37 cu Roland

Mergi la inceput