Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Anca si eu recomand aceasi papucei din piele ca si JD.La fel a avut si Oliver
Happylica-tot ce se poate sa apara dintisoru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauritasmile spune:

Buna Fetelor,
Luca s-a nascut prin cezariana dupa 39 de saptamani de sarcina (tratament Clexane-mutatie MTHFR heterozigot) la ora 15.00.
Momentan nu mai are fratiori sau surioare.
Mami s-a nascut pe 20 Dec ( ora necunoscuta pe motiv de Bunica nu mai tine minte )
Sper ca nu am omis nimic.

Citat:
citat din mesajul lui ronina

Buna fetele!

Chito: ma bucur sa te mai citesc, sper usor usor sa recupereze Edu si sa reusesti sa te relaxezi
Monna: am patit si noi din astea in masina, problema e ca Bianca se trezeste cand o reasez in scoica oricat de rupta e Ai incercat sa-l alaptezi culcat si sa te strecori doar dupa ce adoarme fara sa-l mai reasezi in patut? Eu ziua asa fac, pun o patura facuta sul pe marginea patului sa nu cada si acolo o las.
Happy: am citit bine, se ridica Alexia in picioare?!?
Irina: poate ca bebeii care accepta sa stea pe burtica fac toti asa dar eu la Bianca n-am vazut ca ei nu-i place deloc pe burta. O mai pacaleam cate 1 minut la masaj, dar acum s-a dus si asta ca vad ca de ieri se intoarce singura de pe burta pe spate, m-a lasat ieri masca cu mainile in aer si cu obiectul masajului deplasat
Miha: abia astept sa scape Vladut cu bine de operatie
Lauritasmile: bine ai venit! Te-am adaugat in listuta Daca doresti da-ne si restul de date: ora nasterii, saptamana de sarcina in care erai, cezariana/natural, daca mai are Luca fratiori sau surioare si eventual data nasterii sa stim cand sa-ti uram la multi ani.
Danaang: eu zic ca daca are pe cine semana asa mai inaltuta nu e cazul sa-ti faci griji. Bebeii multi sunt mai bondoci, am citit ca pe cand incep sa mearga consuma calorii si incep sa slabeasca.

Eu azi am incercat nectarina, aveam mari sperante de la ea ca mie imi plac la nebunie, darrrrr... bleah, am nimerit una tare acruta, nici nu m-am mai chinuit cand am vazut cum se stramba.

Mamica fericita de Bianca Maria (23.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Off Aredwin,ce sperietura,bine ca totul e ok,cand ma gandesc ca si eu o las pe pat singura dar ea nu se intoarce decat pe burta nu si inapoi,de acum sunt mai precauta.pupici multi Nataliei

cica am inceput si eu sa ii dau ceva de papa,am facut mar copt(mai mult ca aveam cuptorul aprins si eram curioasa daca mananca)si a fost bleahhhhhh,atat ma laudam ca linge tot ca suge strugurele,piersica..marul e bleahh,sper ca doar marul.Oricum nu mai incerc nimic decat dupa ce face 6 luni,adica peste 10 zile si atunci legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Lauritasmile: am facut update la date, poti verifica te rog ca n-am gresit nimic?
Dana: bine ca ai zis de facut ca oile, asa l-am descoperit pe chitz-chitz, e hlizeala totala

Noi ne pregatim sa mergem la summer party-ul organizat de firma sotului, dar nush' cum va fi ca taman acum da sa ne viziteze si ploaia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Amy right back at ya!
E f tare cum mananca iepurasul tau, ma ia cu frisoane cand ma gandesc cat mai avem pana la carnita..

Eu deocamdata i-am dat doar mar, piersica, sau combinatie de cele doua. Cand face nazuri, ii storc cateva picaturi de lapte sa mai dreg busuiocul si vad ca merge. Cel mai mult a papat ieri, vreo 40gr. Avand in vedere ca e a doua saptamana de diversificare eu m-am declarat satisfacuta.

Dar, vai! Azi sa-i dau piure de morcov, pastarnac, dovlecel.. mooooama, ziceai ca-i bag pe gat ardei iuti (desi, cred ca si aia i-ar placea mai mult la cat de condimentat am mancat in sarcina). Nush ce sa fac, abia a luat 2 lingurite. Am gustat si eu din piure si zau ca nu-mi place nici mie.. Voi cum preparati piureul de legume? Ceva hinturi si pt mine?

Laura, bine ai venit!

Pupe la gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dana eu am inceput diversificarea cu legume si i-am dat prima data morcov apoi dupa 5 zile i-am bagat dolvecel (zuchinni), apoi dupa inca 5 zile i-am adaugat pastarnac si dupa inca 5 zile i-am bagat cartof dulce dar i-am dat cortoful numai 3 zile ca mi-a vomitat tare de la el. Azi in loc de cartof i-am adaugat dovlecel galben (squah) si vad ca nu vomita nu nimic. Mie asa mi-a zis pediatra, sa-i las 5 zile pana sa-i bag un aliment nou sa-i dau timp corpului sa reactioneze. Si cantitatea i-am tot marit-o pe zi ce trece asa ca de vreo cateva zile ii dau cam 170-175 gr de pireut si pana acum i-am dat doar combinat cu toate legumele introduse (mai putin in primele 5 zile cand i-am dat doar morcov). Noi am inceput diversificarea din 19 august ca sa-ti faci o idee la cantitate.
Cat de curand vreau sa-i bag iaurtel special pt bebei (numai sa gasesc sa cumpar) si o sa incep sa-i fac supica acum ca papa mai multe legume si pot face combinatii din ele.
La carnita eu cred ca mai astept vreo 2 luni, inainte o sa-i bag fructele. I-am mai tinut eu asa bucati de piersica in gurita si le lingea dar nah... una e cu bucatile si una e cand ii fac pireut. Vom vedea.
Ronina have fun! poate trece ploita pe langa voi

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Dana, si eu am inceput cu fructe (mar deocamdata), deci nu stiu cu legumele, dar am citit pe babyzone parca, o sa mai caut, ca e ok sa condimentezi. Acum nu stiu cu ce, nu ma bag la sfaturi, sigur sare nu, dar probabil din astea mai putin puternice, probabil bine blenduite... habar n-am. O sa ma mai documentez.
Mada, o pupam si noi pe Maya :)
Marci, bine ai revenit! Si mie mi s-a parut ca Bianca arata foarte bine, chiar mi s-a parut grasuta numa' bine. Merci de sfaturi. I-am luat periuta din aia de care mi-ai aratat. Dar n-am gasit-o chiar pe aia, nu mai era pe raft, am luat de la nuk.
Joana, merci de link. Chiar i-am luat o pereche din astia din Germania, ca am gasit la reducere, desi nu stiam sigur ce si cum e ok. Am zis ca sunt buni pt in casa. Deci am nimerit. Pt afara, ca vine iarna, bocancei sunt ok?
Ioana, eu am luat prima data de pe net, apoi am gasit in Germania la dm, dar cred ca gasesti la magazine din astea naturiste/bio, de genul asta. E o cereala bogata in proteine, magneziu, fosfor, are si ceva fier si ar merge perfect cu o leguma/ un fruct bogat in vitamina C, ca sa se absoarba mai bine fierul. De exemplu cu broccoli, cand se poate introduce. In zilele in care i-am dat doar mar, s-a balonat putin, acum e ok. Marul e putin inflamator, iar quinoa antiinflamator (adica e vorba de aciditate/alcalinitate), asa ca s-au combinat foarte bine.
Fetele, multumesc pentru linistire, nu m-am mai dus la dr, ca e ok. Deci nu e un capat de lume, cum gandeam azi dimineata.
Azi am fost la inot si i-a placut mult. A bagat-o si cu capul sub apa. I-am facut abonament si vom merge de 2 ori pe saptamana.

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Anca cat platesti la inot pt fetita? In Sacele mergeti?
am inceput sa mananc si eu quinoa de ceva timp, citisem cat de buna este si cand am simtit ca are un gust usor de arahide am fost tare dezamagita, urasc gustul asta. Insa daca o clatesc bine si o amestec cu mar scortisoara nu mai simt nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Anca, deja cu capul sub apa? Finn a mers la inot la 3 luni si cu capul sub apa dupa vreo 2 luni abia.
Pentru iarna exista asa ceva

http://www.tinysoles.com/molehill-sno-moc-black.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Monna: da, am avut noroc, ne-a ocolit ploaia, a fost ok
Anca: si cum se prepara quinoa, se fierbe inainte sau se foloseste cruda ca semintele? La magazinele naturiste cred ca am sanse sa gasesc.

Mergi la inceput