Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 16
Raspunsuri - Pagina 7
danaang spune:
Bun venit Laura si Luca! scrie repede 10 mesaje ca te putem citi in timp real.
Dana si Giulia se trezeste des noaptea si tot asa dupa 5 min adoarme cu tzatza in gura , dar baiul meu e ca eu nu mai pot sa adorm dupa 5 min uneori si dupa o ora adorm., om scapa noi si de trezitul asta.
Miha curaj si sanatate ca Dumnezeu e sus!
dupa ce am vazut ca fata mea este model...adica prea mare dom'le, mie frica sa nu aiba ceva, dr mea a zis ca mi-e bun si gras laptele de aia fata e saraca asa de mare.
lauritasmile spune:
Multumim pentru primire!
Referitor la metode de somn momentan incercam sa aplica tehnica lui Cathrin Tobun (lull a baby)fara partea cu infasatul ca deja e cam maricel.
Nu se vad insa semne bune. As fi super fericita daca as reusi sa-l conving sa doarma in pat (acum doarme doar pe mine ziua iar noaptea reusesc intr-un final sa-l pun in pat dar cu o tura de supt - deci toate obiceiuril stranse la noi)
SuperMami_1 spune:
Bine ati venit Laura si Luca!
Merci, fetelor.de-abia astept sa treaca!
Dana si la noi tati se comporta la fel
Danaang, si al meu lua bine de tot in greutate (numai peste un kg in primele 3 luni),numai cu lapte de la mine, iar in luna a patra a luat numai 250 grame.Vine o perioada in care vor lua mai putin in greutate.Relax, mami!
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
ronina spune:
Buna fetele!
Chito: ma bucur sa te mai citesc, sper usor usor sa recupereze Edu si sa reusesti sa te relaxezi
Monna: am patit si noi din astea in masina, problema e ca Bianca se trezeste cand o reasez in scoica oricat de rupta e Ai incercat sa-l alaptezi culcat si sa te strecori doar dupa ce adoarme fara sa-l mai reasezi in patut? Eu ziua asa fac, pun o patura facuta sul pe marginea patului sa nu cada si acolo o las.
Happy: am citit bine, se ridica Alexia in picioare?!?
Irina: poate ca bebeii care accepta sa stea pe burtica fac toti asa dar eu la Bianca n-am vazut ca ei nu-i place deloc pe burta. O mai pacaleam cate 1 minut la masaj, dar acum s-a dus si asta ca vad ca de ieri se intoarce singura de pe burta pe spate, m-a lasat ieri masca cu mainile in aer si cu obiectul masajului deplasat
Miha: abia astept sa scape Vladut cu bine de operatie
Lauritasmile: bine ai venit! Te-am adaugat in listuta Daca doresti da-ne si restul de date: ora nasterii, saptamana de sarcina in care erai, cezariana/natural, daca mai are Luca fratiori sau surioare si eventual data nasterii sa stim cand sa-ti uram la multi ani.
Danaang: eu zic ca daca are pe cine semana asa mai inaltuta nu e cazul sa-ti faci griji. Bebeii multi sunt mai bondoci, am citit ca pe cand incep sa mearga consuma calorii si incep sa slabeasca.
Eu azi am incercat nectarina, aveam mari sperante de la ea ca mie imi plac la nebunie, darrrrr... bleah, am nimerit una tare acruta, nici nu m-am mai chinuit cand am vazut cum se stramba.
amy25 spune:
Bine ai venit Lauritasmile si bebe Luca!
Dana i love you sweeetie! Mi-essti draga tare. Cred ca bebeii nostri s-au vorbit. Si al meu vrea tzatza la somn si noaptea dupa ce adoarme in jur de 9.30 se mai trezeste pe la 1-2 , apoi pe laa 4 si apoi 6-7.
Mai nou, ii dau ceai o tura-doua noaptea sa se dezvete de supt la ore indecente. Bea nitel si adoarme. Altfel trebuie sa-l iau in pat la mine si apoi sa-l duc iar, sa nu mai zic ca uneori adorm asa cu el.
Oricum, am vazut ca el nu doarme bine cu noi in pat, si nici noi. Asa ca ... independent dom'le!
Ah! Inca ceva: acu cateva minute a papat pireul in carte am pus si o fasie de carnita de pui blenduita. A fost delicios, papa mai bine cu lingurita ca atunci cand o vede face gura mareee. Greseala a cam fost ca era tare obosit si abia mesteca si se freca la ochi. Deci trebuie atentie.
Pe la 10 a servit prima oara juma de portocala suc. Yamiii!
happylica spune:
ronina, nu se ridica singura in picioare. cand facem exercitii .. ii dau degetele mele (ea sta culcata) si ea se ridica.. dar nu se ridica in fund cum ar trebui.. ci direct in picioare. o sa il pun pe tati sa filmeze .. ca tare mi-e ca voi uita momentele astea..
dana, alexia mea nici macar nu incearca sa se intoarca pe burta. nu e fan burta.. asa k n-are de ce sa o faca (probabil). se intoarce f bine pe ambele parti iar daca ii dau eu un branci.. e imediat pe burta.. dar asa ea din proprie initiativa.. nu. si nici nu-mi fac griji.
amy25 spune:
Ronina mai incearca si el facea la fel, apoi a fost delicios cand a dat de gust. Pune o lingurita rasa de cereale in pireu si mai taie acreala, daca nu incearca piersica mai bine. N-are nici vinisoarele alea nesuferite si e mai dulce. Cauta din alea mai coapte, putin moi. Succes!
Ce am remarcat e ca la diversificare capiezi, dar trebuie sa perseveram. Nu vrea acum, vrea maine, poimaine. Nu o vrea de toate dar trebuie incercat.
happylica spune:
amy.. la mine nu vrea azi.. nu vrea maine.. nu vrea nicicand. azi i-am fier doar morcov
clar nu o sa il manance... dar eu incerc. sunt insistenta. zilnic sper la o minune. incerc intai simplu.. apoi ii pun putin iaurt in el.
daca as incerca fructe amestecate cu legume (fierte) oare ar fi ok?
amy25 spune:
Sa nu uit,
la noi da ceva rezultat metoda de somn, dar sa fie obosit tare. Acum, de exemplu a adormit pe burta, si eu cu mana pe fundul lui zgaltaindu-l usor. Asta e metoda lui tati. Si ii place. Bine doarme la noi in pat ziua, noaptea , cum sting lumina stie ca e la el in patut si nu discutam.
magddalena spune:
hello
sunt zombi,de doua nopti Maya se trezeste pe la 3-4 si se fatzaie,se invarte,maraie pana se trezeste de tot si plange,nu merge nici suzeta nici tzatzi nimic.Dupa ce o dezobisnuisem de biberon noaptea acum ii dau iar si adoarme.Ori si-a schimat apetitul,ori o deranjeaza ceva si nu imi dau seama ce.
Laura si Luca bine ati venit!