Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 16

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

am gatit ciorba de perisoare, cateva chiftelute ca aveam mai multa carne decat imi trebuia pt ciorba si mazare.
ma laud: alexia a dormit azi 2 runde a cate 1h 45min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

fetelor bebeii au puseu de crestere si la 5 luni???? simt ca mor , Giulia de la 14.00 tot la san sta...sau e o reactie dupa vaccin????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Dana am citit ce ai scris si mi-am salvat, o sa incerc. Azi de exemplu eram afara si deja era ora de somn si o plimbam in brate, nu mai dura mult si trebuia sa adoarma dar deja ma dureau mainile asa ca am pus-o in carut desi inca era treaza, insa linistita. Si hop ca a inchis ochii si a adormit.
Danaang eu habar nu am ce este puseul de crestere, noi nu am avut episoade din acestea.
Nu stiam de ce va tot adresati Ancai, pt ca eu nu vazusem nici un mesaj de al ei dar se pare ca il ratasem eu.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

Pup pe toata lumea....imi e rusine ca scriu putin dar cu cititul sunt la zi .
Va impartasesc experienta noastra de azi cu diversificarea.... papat 2 lingurite de pireu de mar cu nectarina si 60 ml de suc baut la biberon.Edu tare nu ii place mancarea asta pasata...nu stiu cum sa-l pacalesc... am schimbat consistenta.... am schimbat lingurita...cred ca reflexul limbii nu i-a disparut daca ii dau mai mult de o boaba in gurita pare ca se ineaca.

Am citit ca avem probleme de grup cu cazutul parului.... eu declar ca mai am un pic si chelesc... mi-am tuns frumusete de par lung acum arat ca un scolar de la casa de corectie doar SA SE OPREASCA DIN CAZUT SI SURPRIZA CADE SI ASA SCURT....

Vorbind de depresie ...eu clar sufar de o depresie serioasa...sunt asa ingrijorata de Edu incat deja ma afecteaza...dorm mult visez mult si complicat si ma odihnesc ZERO...sunt zile cand ma trezesc mai obosita decat cand m-am culcat. Daca mi-as putea calma gandurile sunt sigura ca m-as odihni mai bine dar nu pot.... pana nu o sa-l vad pe Edu mergand si vorbind cred ca nu o sa ma pot calma.

Luni mergem la oftalmolog sa mai eliminam o cauza pentru care Edu nu este interesat de jucarii si nu intinde mana dupa ele...poate nu le vede ? Doctorita vine bine recomandata sper sa ne spuna ce si cum...fie are o problema ...fie nu are nici o problema oftalmologica si trebuie identificata alta cauza a acestui dezinteres.

Bilant de 5 luni: 8560g si 70 cm.... sunt momente cand il alint grasa si el rade.

Sa va povestesc cu babysittingul pentru nunta de duminica trecuta la care am fost. A venit sormea si prietena ei( a doua nasa) pe la 14.00 ..Edu dormea si asa a dormit pana la 15.30. Cand ne-am intors acasa ca sa imi schimb pantofi la 17.00( restaurantul era la 2 min cu taxiul asa ca nu am ezitat deloc) cred ca deja le plimbase prin camera de le ametise ( ele la cat il iubesc nu l-au parat deloc dar l-am prins la sormea in brate foarte fericit de isprava lui). A mancat cu mine un biberon si am plecat ...ne-am intors pe la 21.00 ...puteam sa mai stam ...Edu dormea de la 19.30 dar mi-a fost rusine sa abuzez..era duminica seara fetele lucrau a doua zi.

Asa ca imi permit sa dau un sfat fetelor cu multe nunti pe cap... pentru evitarea situatiilor penibile ca cea traita de Cristina K cu soacra ei poate va ganditi sa va intoarceti voi acasa decat sa ii puneti pe ei sa va aduca copilul. Mie mi-a facut foarte bine sa-l vad pe Edu fericit la sormea in brate dupa aia am stat linistita.

Promit sa va spun si maine cum merge diversificarea ...bine sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

multumim fetelor pt urari!
Miha, Ronina , Mirela a fost cam nasoala vremea asa ca am plecat vineri si ne-am intors sambata, n-am mai vizitat nimic, am fost doar pe la prieteni si atat. As fi vrut sa vizitez ceva dar nah... data viitoare, sper
danaang felicitari pt bilant! wow peste 9 kg
Cristina felicitari pt dintisor!!!
J.D. felicitari si voua pt bilant!
Anca pai si tu esti slaba, cum vrei sa fie fata? Cui sa semene?
Dana of of... ce simplu e cand citesti si ce greu e de pus in practica
Amy felicitari si voua pt bilant!
Mirela bravo!!! Sa aveti multe zile ca asta de-acu incolo!
Chito tin pumnii sa fie bine la controlul oftalmologic, felicitari pt bilant!

La capitolul somn vad ca de cand am venit din Chicago iar si-a schimbat programul . Il culc la 10 cel tarziu se trezeste dupa 1-1,5 ore, papa vreo 10 min iar si doarme pana pe la 6-6.30. Duminica si luni a mai dormit pana la 7.30 dupa ce a papat azi a dormit pana la 8.40. wow... ce bine a fost sa dorm si eu pana mai tarziu de 8 . Sunt curioasa ce program o sa aiba de-acum dar tare ma oboseste trezitul asta de noapte la1 ora dupa ce l-am culcat. La noapte am zis ca nu ma mai duc la el, il las in pace sa vad ce-o sa faca...
De adormit la fel ca pana acum, in casa adoarme numai la tzitzi si ziua numai la mine in brate si numai cate maxim 30 min iar afara adoarme in carut, in ergo si in scaunul de masina. Luni la un moment dat se juca pe pat cu taica-su si a adormit cu picioarele in sus si a dormit vreo 30 min dar normal ca s-a trezit apoi intr-un urlet, a trebuit sa iesim in plimbare ca nu-l puteam linisti cu nimic, nush ce-a avut .
Si apropo de scaunul de masina, ca mi-am amintit , cand am venit din Chicago m-a capiat. Nu dormise decat 2 reprize a cate 20 min toata ziua si cand ne-am pornit era fresh, nu voia deloc sa doarma, se juca, se uita pe geam si tot asa. Incepuse sa se frece la ochisori dar fereasca Dumnezeu sa adoarma. Eh... a tinut-o asa pana a obosit de tot si s-a pus pe un urlat de nu mai stiam ce sa-i fac sa-l linistesc. Sotu' conducea pe autostrada ca disperatul ca nu gasea nici un loc unde sa oprim (aici nu ai voie sa tragi pe dreapta cat esti pe autostrada decat daca ai probl tehnice cu masina) asa ca eu il tot luam in brate, se linistea si cand il puneam inapoi in scaun iar incepea cu urlatul. Si a tinut-o asa vreo jumate de ora si-l tot luam si-l puneam inapoi in scaun. Intr-un final l-am pus la san, a supt 2 min si a picat. N-a simtit nici cand l-am pus inapoi in scaun si a dormit pana am ajuns acasa (adica juma' de ora). Cand am ajuns acasa si l-am pus pe pat, a vazut ca e acasa, i s-a luminat fata si a inceput sa chiuie si sa rada .
In rest, diversificarea merge bine deocamdata, vreau sa-i bag iaurtel (mi-a zis o prietena de iaurt organic special pt bebei si vreau sa-i dau sa vad daca papa) si apoi fructele.
Vineri mergem la controlul de 6 luni si iar intepaturi , tura asta ma astept la efecte adverse gen febra si maraiala la greu
Cam atat ca am scris un roman

Pupici la mamici si prichindei

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annadisi spune:

Happy eu sunt fan termos.Seara pun apa calda pt a fi amestecata cu Lp, sau cand sunt in deplasare.la fel voi proceda si cu papica supe piureuri etc.e f practic!cu somnul Alexiei te inteleg,e clar motiv de lauda!bravo!:))

Lady ce baietel cuminte ai tu acolo!noi suntem din categoria alint,mamiceala,bebeluseala inainte de somn,dupa somn...:))

Amy mult spus schema.am gresit eu.pedi zicea ca atunci cand vom face vccinurile nu e nicio problema ca sunt intarziate,atat ca trebuie sa calculeze ea perioadele dintre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annadisi spune:

Dana auzisem de metoda scrisa de tine,nici nu pare dificil de pus in practica,darcu toate astea eu una nu stiu ce sorti de izbanda as avea,ca cedez la pisicuta mea,ma domina...

Miha e adevarat, se mai elimina nicotina cu cat e mai indepartat alaptatul de fumat,ideal ar fi sa mulgi din laptele "cu fum" si sa il arunci.ma rog,ideal ar fi sa nu fumezi,dar eu asa de bine te inteleg
Sa-ti fie de bine!

Mie sper sa imi revina memoria intr-o buna zi,cu siguranta as mai fi spus ceva insa am uitat ce am citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

In seara asta am incercat metoda Danei de somn. Cand am vazut ca i se face somn am dus-o in patut si am pus-o pe burtica. Ma asteptam sa planga, dar nu a plans. Vreo 10 minute s-a invartit tot patutul apoi a inceput sa maraie si apoi sa planga, am aplicat niste manevre de linistire, am pus o in patut, plangea de numa, am pornit cronometrul pe la 15 secunde mai ca imi venea sa cedez, a intrat tati in camera, cand a auzit o plangand, a aprins lumina si cica hai la tati ca nu iti este somn . Dupa o jumatate de ora adoarmea la el in brate pe muzica tiganeasca, fara plans.
Mai incercam metoda cand nu este el acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

hahaha Cristina ce metoda de adormire vrei? e mai fun sa doarma in brate la tati :)))
pe mine nu ma deranjeaza prea tare ca adoarme la san, ma deranjeaza ca dupa ce adoarme si-l pun jos se trezeste . acum testez... i-am dat sa pape si normal ca a adormit, printr-o minune nu s-a trezit cand l-am pus in patutul lui, sa vad cat il tine somnul, mai mult de 30 min nu cred, daca l-o tine si atat...

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaang

fetelor bebeii au puseu de crestere si la 5 luni???? simt ca mor , Giulia de la 14.00 tot la san sta...sau e o reactie dupa vaccin????


da. cica au un puseu pe la 6 luni dar al meu pitic l-a avut pe la 5 luni si 1 saptamana parca de era cat pe ce sa cedez si sa-i dau lp ca ma gandeam ca nu se satura copilul . a fost cel mai lung puseu al lui, pana acum il tinea 1 max 2 zile, acum l-a tinut cateva zile.

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii


Mergi la inceput