Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
bulinuta27 spune:
lalilutza la 10 luni zici sa stea singuri??? esti dulcica foc...rares a facut 6 ani si tot in fiecare seara e munca de lamurire sa doarma la el in camera
carina spune:
Lali fiecare bebe e unic: unii nu vor deloc in pat cu mami, altii trec in patut la 1 an, altii la 3,4,5..... Depinde si cum le prezinti problema cand e cazul .
Faith26 spune:
Sa-l impart si cu voi, ca nu mai pot de ras
„B#259;sescu, Crin #351;i Ponta naufragiaz#259; pe o insul#259; pustie. Afla#355;i pe plaj#259;, Crin se erijeaz#259; în conduc#259;tor al grupului #351;i propune ca fiecare s#259; o ia în alt#259; direc#355;ie ca s#259;-#351;i m#259;reasc#259; #351;ansele de a g#259;si resurse pentru supravie#355;uire. Se despart: Crin merge ce merge prin p#259;dure, caut#259;, ciule#351;te urechile, dar degeaba! Nici urm#259; de ceva comestibil, cât de cât. Într-un final, ajunge într-un lumini#351;, în care B#259;sescu deja î#351;i f#259;cea un gr#259;tar! Fericit, se duce la el #351;i îl îmbr#259;#355;i#351;eaz#259;! ’Bravo, B#259;sescule! M#259;i Traiane, eu întotdeauna te-am admirat. #350;tii s#259; te descurci în orice situa#355;ie, se vede c#259; ai fost marinar. Ce mai, e#351;ti tare! Auzi, între noi fie vorba, mie Ponta #259;sta nu mi-a pl#259;cut niciodat#259;!’ La care B#259;sescu r#259;spunde sec: "Nu-#355;i place, nu m#259;nânci!”.
aerlilian spune:
Offf, Anda, ce frumoase sunt toate in teorie...Practic, insa...Invata-ma tu, cu experienta ta, cum sa-i explic unui copil de nici un an ca mami va pleca la serviciu, ca este extrem de posibil sa lucreze in ture de 24 de ore si sa plece in deplasari, ca va sta cu o femeie pe care mami o va plati iar noaptea, in loc de mirosul mamei va simti cel mult after-shave-ul tatalui? Ma apuca depresia gandindu-ma cat de putin mai e pana atunci...
mihacor spune:
buna fetelor,
va salut cu mare drag si dor...sper ca nu m-ati uitat!
revenim din concediu,abia astept sa recuperez ce am pierdut si sa va admir pozele cu bebei...
noi suntem bine si o sa povestesc prin cate am trecut in concediu,dar vreau sa citesc intai tot ce ati scris...
sunt nerabdatoare!!!
carina spune:
Ileana stiu ca e trist ca vei incepe munca, dar cu ce ii va fi mai bine lui Tudor in patutul lui, decat cu tati cand e mami plecata si cu mami cand ea e acasa? Iar legat de bona, copiii se adapteaza repede dar tot bratele si iubirea mamei le asteapta.
aerlilian spune:
Anda, sa vezi cata "fericire" ma va incerca atunci cand il voi gasi lipit in bratele uneia pe care o voi plati ca sa-l "iubeasca"...N-am stiut ca iubirea de mama e asa "turbata"...Sau poate doar eu ma manifest asa???
Alexa_G spune:
Ileana de ce iti faci tu ganduri negre dinainte?.. Asteapta momentul si traieste atunci sentimentele. Mama e mama chiar daca lipseste si 24 de ore de acasa.... Revederea va fi mai dulce... Si nu cred ca se va atasa chiar atat de rau de femeia platita sa-l ingrijeasca....
Lumina din ochii lui Tudor atunci cand te va revedea dupa o zi de munca va acoperi orice tristete..
Nu te manifesti doar tu asa.... Sunt copii nostri pe care i-am dorit si este normal sa-i iubim "pana la cer si inapoi"..