Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
lalitzuza spune:
La multi ani Geaninna,sanatate , iubire si multa fericire !!!
La multi ani tuturor celor care serbeaza onomastica de Sf, Marie-sanatate si tot ce va doriti.Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi.
Aerlilian=Parisul stie de iubirea ce i-o porti, i-am spus asta din ziua cand am ajuns mi-a spus sa iti transmit ca te asteapta cu bratele deschise oricand doresti , numai ca de data asta sa il iei si pe micutul T cu tine
Ica - cam asa am gandit si eu tinuta de toamna-iarna-si eu sunt ptr salopeta matlasata sau blugi dublati decat combinezon. Asa imbracat in "straturi "il pot imbraca /dezbraca in functie de unde si cat suntem plecati.
Mihaela creste printesa si sigur ajungeti si voi pe aici...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
La multi ani, Gianina, iti doresc sanatate si multa, multa fericire alaturi de toti cei dragi tie si mai ales alaturi de minunea ta!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza onomastica azi, in special bulgaraselor Flavia Maria, Patricia Maria, Maria Elena, Bianca Maria si Maria Elisa precum si surioarelor de bulgarasi Sara Maria si Marie Rebecca (sper sa nu se supere mami, caci am impresia ca la catolici nu se serbeaza...Lady, spune-mi te rog daca ma insel) si, bineinteles Mariucai mele.
SI nu in ultimul rand, la multe lunite, Mihai, Andrei Bogdan, Bianca Maria si Catinca Stefania!
Fug sa schimb un pampers puturos rau...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
dari_nanau spune:
La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza onomastica!!
Lali, bineinteles ca facem o intalnire si cu tine dupa ce te intorci pe meleagurile noastre. Vladut e bine, papa f bine momentan pireul de legume, in combinatia morcov, patrunjel/pastarnac, dovlecel, ardei. Si bineinteles, in completare tzitzi. Incercam sa ne obisnuim cu laptele praf, dar fara prea mult succes. Humana a papat 30ml azi, cu greu(multumim Luiza , o sa ii iau o cutie si perseveram). Sper sa se obisnuiasca luna asta, ca de luna viitoare incep serviciul. Sa ne mai pui poze cu Andrei.
Luiza, suna bine ideea intalnirii la o praji in 29 nov, sa aniversam 1 an de cand ne-am cunoscut. Dar pana atunci ne mai vedem. Voi cum sunteti? Ati ajuns la bunici? Distractie placuta si pofta buna lui Vladut, sa pape iar bine!! Cu siguranta o sa-i priasca schimbarea de aer.
Fetele, a fost fain la intalnire. Am fi stat mai mult dc Vladut ar fi avut stare. Data viitore vin si eu cu cereale sau altceva de papat...e clar ca tzitzi vrea doar in privat
O zi frumoasa sa aveti!
Alexa_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor! La multi ani, Gianina, iti doresc sanatate si multa, multa fericire alaturi de toti cei dragi tie si mai ales alaturi de minunea ta! La multi ani tuturor celor care isi serbeaza onomastica azi, in special bulgaraselor Flavia Maria, Patricia Maria, Maria Elena, Bianca Maria si Maria Elisa precum si surioarelor de bulgarasi Sara Maria si Marie Rebecca (sper sa nu se supere mami, caci am impresia ca la catolici nu se serbeaza...Lady, spune-mi te rog daca ma insel) si, bineinteles Mariucai mele. SI nu in ultimul rand, la multe lunite, Mihai, Andrei Bogdan, Bianca Maria si Catinca Stefania! de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012) Din ce in ce mai mare Creste si mezina Perlute de domnisoara |
La multi ani, sanatate si fericire si din partea noastra.
gianina1983 spune:
MULTUMIM,MULTUMIM,MULTUMIM
Fetelor cer si eu o parerefiimea azi a papat asnoapte 130ml laptic, dim la 10 iaurt,la 12 a papat cam 90ml de laptic si la 16 a papat bine bine 200gr piure de leg cu carne,la 19 o sa ii dau ceva usor,la 22 laptic,credeti ca e ok asa?oare gresesc daca nu ii dau leg la 14 si un laptic pe la 17?(mananca tare cu mofturi la 14,aproape deloc).
POOP SI SA AVETI O SEARA FRUMOASA IN CONTINUARE SI O DUMINICA LINISTITA
Alexa_G spune:
Gianina si eu in functie de toane mai mut legumele cu carnita la 15 si la 12 papa lapte... Daca asa vrea sa pape las-o asa parerea mea...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza onomastica, in special bulgarasei noastre Ana Beatrice si mamicilor care se sarbatoresc!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
Faith26 spune:
Lexi, multumim pentru urare!
Gianina, la multi ani pentru ieri!!!
Ieri nu am avut timp sa intru, am fost hai-hui cu nasii lui Beatrice.
un sfarsit de saptamana (ce-a mai ramas din el ) cat mai placut!
ursulet33 spune:
salut,
in primul rand, la multi ani tuturor celor care si-au serbat zilele azi sau ieri!
eu n-am mai reusit sa mai scriu nimic, mai intru sa va citesc dar nu apuc sa mai scriu. La birou sunt full job, iar seara cand ajung acasa nu stiu ce sa fac mai intai. Saptamana asta a trebuit sa merg in Bulgaria cateva zile (tot cu munca), asa ca nici macar seara n-am vazut-o pe Iulia. Noroc cu ai mei, altfel nu stiu ce ma faceam (probabil mai stateam acasa, nu incepeam biroul la 6 luni )
oricum, la al doilea copil (care sper sa vina curand) planul e sa stau mai mult acasa - o sa fie si Iulia mai maricica si o sa avem alte activitati.
In rest... se chinuie sa se ridice de tot ce prinde, vorbeste pe limba ei (mai scapa cate un tata din cand in cand), exploreaza si baga in gura tot ce prinde, din astea
fug sa-i fac baie, seara buna sa aveti
suzieq spune:
Am ajuns si noi bine la bunici, de data asta Vladut a fost cuminte pe masina.
Am incalcat toate regulile cu diversificarea si am inceput sa fac tot felul de combinatii numai sa manance, primeste inclusiv biscuiti pentru bebelusi, evident cu zahar. Cum in ultima vreme nu a luat in greutate trebuia sa fac ceva cu mancarea si asa ca i-am facut program:
9-10- mic dejun, cel mai mult ii plac evident biscuitii cu mar, azi am incercat si branzica dar nu i-a placut prea tare
13-14 - pranz cu cupa de legume si piure, i-am pus unt in piure si parca mananca mai bine
17- lapte praf 90 ml (vreau sa-l invat sa manance si lapte praf)
19- un iaurt ce ii place la nebunie
21.30- 200 ml lapte
06.00- lapte
I-am introdus cina in speranta ca nu se mai trezeste noaptea, dar de doua nopti in jur de ora 2 se trezeste si face caca. In prima noapte m-am chinuit o ora cu el ca nu stiam ce are l-am dat cu gel, l-am leganat, i-am dat lapte si tot degeaba pana intr-un final l-am verificat la scutec. Asa ca am renuntat la idea de a elimina din treziri, o va face singur cand va fi pregatit.
Am incercat aseara sa-i fac branzica din lapte matern si nu s-a branzit deloc, a facut cineva? Am incercat si cu tablete de calciu si cu lamaie si degeaba.
Anne cum stai cu pregatirile de nunta?