Melodia verii 2012
Desi e inceput de septembrie ... sa nu uitam vara care tocmai a trecut pe langa noi, ca un tren foarte grabit.
Dar vara ... ah vara, acest anotimp cu cer inalt nu merita lasata sa plece asa de repede.
V-ati suprins frenodand ceva in aceasta vara? Daca da, merita consemnat aici, in topicul nostalgic al verii 2012.
Sa incep eu. Am fredonat pana la obsesie un hit romanesc Eu vara nu dorm - dar si I am bullet proof - (pe care mi l-as pune la maxim pana ma reclama vecinii la politie pentru ne-respectarea linistii)
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
Rufus spune:
Aaaaa...ce subiect fain!
Vara asta am fredonat connect-r cu vara lui si holograf-cat de departe...
http://www.youtube.com/watch?v=W_kiV_SOKmw
Rufus, Tora si iadele
felicityhope spune:
Love Rhianna too,
Si mai am o slabiciune mare Pitbull (vara asta cu Back in time)
mamica de Sanducu
szivarvany spune:
Si eu am fredonat cu mult spor "Eu vara nu dorm" pentru ca eu chiar nu dorm din cauza alergiei
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
glimmer spune:
Am auzit o glumita la radio duminica asta si m-a amuzat:
"Alo, Connect-R? A venit toamna, poti sa te culci!"
Raza de soare spune:
Eu vara nu dorm
DE VANZARE
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Laura25 spune:
Noi am ascultat intens melodia asta:
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me