Bulgarasi de ian_feb2013, cap21

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

fetelor,... la mine e una din zilele alea m-am enervat si la munca o groaza si am inceput sa fac alergie la intrebarea: cate kg ai pus pana acum?? si dupa ce raspunzi, vine comentariul automat: e cam mult! eu cand am fost gravida, atat am luat in 8 luni/ pana la final etc... femeile de genul asta chiar isi inchipuie ca sunt modelul dupa care trebuie sa ne ghidam toate??? si mai e comentariul: dar ai burta cam mare... credeam ca ai mai multe luni! ce naiba au oamenii astia?? au innebunit cu totii? fiecare femeie este diferita, fiecare femeie reactioneaza diferit la sarcina, fiecare sarcina se dezvolta altfel, fiecare burtica are alta forma este atat de greu de inteles?? si eu, ca proasta plina de mormoni, pun totul la suflet si ma pleostesc si mai tare:(

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Multumesc de sustinere fetele!
Majia la multi ani!

14+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Viki la mine e invers. Dar cum, deja ai aflat ca e baiat, ca nici nu pari gravida, unde ti-e burta? Nu poti sa-i impaci pe toti. Cainii latra, caravana trece!

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Viki la mine e invers. Dar cum, deja ai aflat ca e baiat, ca nici nu pari gravida, unde ti-e burta? Nu poti sa-i impaci pe toti. Cainii latra, caravana trece!

14+ cu

oameni rautaciosi

22+ cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Viki, draguta, da-le si tu un raspuns de genul: "Eu am inceput sarcina cu mai putine kg..." sau "Si bebe nu a avut retard de crestere daca ai luat asa putin?".

Eu am marele noroc ca lucrez intr-un mediu f ok, multi tineri (22,23,24 ani) si f putini au copii. Asa ca la mine totul e "Vai dar ce bine arati cu burtica", mai vin baietii de la IT (pustani) si ma intreba daca pot pune mana pe bebe si sar de parca am un resou sub bluza. E distractiv.

Majia, cu intarziere, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si fericita!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Fetelor, sunteti niste dragute , dar ziua mea este luna viitoare .

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Majia, repetam si noi ca sa ne iasa perfect luna viitoare.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Viki asa e si la mine. Citez :
- Vaaaaai, ce a crescut, zici ca nasti in curand!
- E mai mare decat trebuie?
- Mananci tu mai mult?
- Mai stai mult la birou, cu burta asta nu o sa mai poti in curand,
- Am si eu o fina in acelasi nr de sapt cu tine si la ea nici nu se prea vede
- De abia luna a 5-a? N-as fi zis, credeam ca esti in 7-8 luni...

Parerea mea: ignore total! Daca bebe e bine , ma doare la basca! Pai ce, suntem trase la indigo? Eu ma vad cu burta mare si ca am luat 7kg dar sincer nu am facut excese, nici cura de slabire. Asa a evoluat burtica mea pana acum. Pur si simplu....

+22s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Katy eu sunt la sentiment cu tine..si eu tot din colectia: "DA ESTI INSARCINATA?IN 5 LUNI? DAR NU SE VEDE DELOC" "SIGUR AI ASA MULT?"

20+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Xtraordinary nui nimic stiai tu ceva de gravidutza cu gemeni si sotul plecat daca nu fac si eu o gafa este diancic
Kasha fetitzele mele nu sunt gemeni identici fiecare e cu placenta ei cu casuta ei deci no sa semene una cu alta, diancic mai are gemeni, sa speram ca dupa ce nastem toate facem o intalnire la bucuresti cu bebeii ca mar incanta ideea sa vedem cum o fi knd vin bebeii dak ne mai lasa timp de ceva
ella eu am luat 10 kg si tot fara excese si eu mananc si majoritatea dietetic
Diancic cum te simti ce fac bebeii?

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 20+ CU +

Mergi la inceput