Bulgarasi de ian_feb2013, cap21
Raspunsuri - Pagina 11
vikisor spune:
mena, m-a lasat pe mine ca a vazut ca eram razboinica si eu sunt destul de rea mai nou cred ca e tendinta de a proteja bebeii
Katy, nu te mai stresa cu lungimea colului daca era ceva grav, iti spunea doctorul daca nu a spus nimic, inseamna ca totul e ok
22+ cu printesa
Blue_sea spune:
Eu inainte sa raman ma luam de cei care nu ofereau locul (daca si eu stateam in picioare). O data m-a revoltat un taranoi ca statea o femeie super gravida si mai ca nu il lovea cu burta peste fatza si el se uita in gol. Si m-am luat de el si nesimtitul nu a schitat nici un gest, dar s-au ridicat vreo 2 pustani Acum, din fericire, vin cu masina.
20+
lauraf89 spune:
Aurrora stiu e complicat sa iti explic..e undeva langa palas..in spatele benzinariei Lukoil de pe strada Sf Lazar...eu am parcat jos la Auchan, am urcat sus, traversat straduta spre Palas si apoi din fata intrarii am facut un picut dreapta..apoi stanga pe langa Mall si apoi se continua cu alte cladiri..si chiar in prima daca te uiti ce birouri sunt scrie Cabninet dr Iliev...e cam complicat..daca vrei merg cu tine:D sau poate e Pisigri mai coerenta :D:))
20+ cu
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikisor mena, m-a lasat pe mine ca a vazut ca eram razboinica si eu sunt destul de rea mai nou cred ca e tendinta de a proteja bebeii Katy, nu te mai stresa cu lungimea colului daca era ceva grav, iti spunea doctorul daca nu a spus nimic, inseamna ca totul e ok 22+ cu printesa |
Da, e tendinta de a proteja bebelusii si cred ca mai sunt si hormoneii care isi fac de cap. Eu nu ma enervam atat de rau inainte. Ma enervam dar nu sa ajung sa comentez si sa ma cert cu lumea :))). Acum ma uimesc si eu pe mine cat de agresiva am devenit.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 22+ cu Eduard
In love with my little kid :X
xtraordinary spune:
deci hormoneii Mena asa-i?!
Lidia scuze ca te-am confundat, am impresia ca era altcineva cu gemeni... Ce sa fac, sper sa-mi recapat memoria dupa ce nasc
Mai bine asa, ma bucur ca al tau sotzior e langa tine...
Cris si
simina_kin spune:
Buna ziua fetele
Am ramas in urma rau cu cititul, trebuie sa citesc cand mi-oi gasi timp
Acum vreau doar sa spun
LA MULTI ANI MAJIA , sarcina usoara in continuare si sa nasti un bebe frumos si sanatos!!!!
si
Maggie ca pana la urma bebe sa fie bine
Si noi am luat rezultatele la DT, si acele analize multe multe....totul bine
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 13+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
kasha_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_88 Neatza astazi schimbam saptamana si am ajuns si la jumatea drumului o zi buna UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 20+ CU + |
lidia,felicitari pt babylushe.cred ca tre sa fii super fericita.mai sunt alti gemenutzi pe aici?promite-ne ca ne faci si noua cunostiintza cu bebelinele candva.
ps.aveam niste colege in facultate gemene identice.ne distram cu ele de lesinam.se duceau la intalniri una in locul alteia,la examene...erau super haioase.cateodata cica nici parintii nu le nimereau din prima.era o placere sa stai cu ele de vb.
xtraordinary spune:
LA MULTI ANI si de la mine Majia!
kasha_ro, cred ca numai lidia si diancic (baiat+fetitza)
simina dupa atatea vesti, DTul tau este minunat! felicitari!
ME>>> 15+
There are 168 days until my due date on February 18, 2013.
I'm 112 days pregnant.
I'm 3.7 months pregnant.
I'm in my 4th month of pregnancy.
My 1st trimester: May 14, 2012 to August 12, 2012. (0 - 12 weeks)
My 2nd trimester: August 13, 2012 to November 25, 2012. (13 - 27 weeks)
My 3rd trimester: November 26, 2012 to February 18, 2013. (28 - 40 weeks)
mena1906 spune:
La multi ani, Majia!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 22+ cu Eduard
In love with my little kid :X