Bulgarasi de ian_feb2013, cap21

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Lidia, 10 kg la gemeni e f ok, zic eu. Oricum, toata treaba asta cu nr de kg e ff relativa. Fiecare organism e diferit, bebeii sunt diferiti (unii vor fi mai mari, altii mai mici) etc. Scopul final trebuie sa fie sanatatea! Restul sunt doar detalii

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Blue 5 kg leam luat in 4 luni si 5 kg intro luna de ce nu stiu dar asta e bebicele sa fie sanatoase si slava domnului misca toata ziua si asa imi dau seama ca o duc bine in burtica la mamai.

UM 18.04.2012, DPN 23.01.2013 20+ CU +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kasha_ro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_88

Xtraordinary nui nimic stiai tu ceva de gravidutza cu gemeni si sotul plecat daca nu fac si eu o gafa este diancic
Kasha fetitzele mele nu sunt gemeni identici fiecare e cu placenta ei cu casuta ei deci no sa semene una cu alta, diancic mai are gemeni, sa speram ca dupa ce nastem toate facem o intalnire la bucuresti cu bebeii ca mar incanta ideea sa vedem cum o fi knd vin bebeii dak ne mai lasa timp de ceva
ella eu am luat 10 kg si tot fara excese si eu mananc si majoritatea dietetic
Diancic cum te simti ce fac bebeii?

da,si mie mi-ar placea sa ne cunoastem si noi si bebeii intre ei.cunosc alte fete de la alte odisei care sunt si acum in relatiid e prietenie ...unele chiar s-au si incuscrit : ))) .
in leg cu kg.eu am vreo 10 in plus.mult zic eu ca cica in ultimile luni se ia cel mai bine insa ce sa fac ? sa tin dieta?nu exista regula.fieca burtica si fiecare bebel se dezvolta in felul "personal" .eu am un exemplu de curand la o prietena de-a mea care a pus doar 7kg la 1,75 inaltime.copilul s-a nascut micut 2700 gr si 47 cm insa acum e super rotofei la 3 luni si mancacios si a recuperat in 3 luni super bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui majia

Fetelor, sunteti niste dragute , dar ziua mea este luna viitoare .

lui Tudor si 20+ cu

EU SUNT DE VINAAAAAA !!!!!!scuze

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 13+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu nu m-am mai suit pe cantar de 3 sapt , dar pana atunci (la 10s) luasem 5kg .Eu sunt constienta ca am mancat ca sparta ca sa compensez lipsa tigarilor.Eram din ora in ora la masa , si masa consistenta nu un morcov.De vreo 2 sapt am revenit la mese de om normal

Danku n-am mai facut eco la spital pt ca n-am retinut ca imi trebuie adev de salariat si trimitere de la med de fam (clar nu am memorie deloc), asa ca am fost pana acolo , am vb cu doctorasul meu ( care-i o bunaciune si mai are si accentde ....moldovean cred (nu ma pricep), mi-a zis sa sun pt eco de 22s (o facusem deja), mi-a vazut hartoagele si gata..am plecat!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 13+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELEnNa_12 spune:

Seara buna, fetelor!

Multumesc tuturor care mi-au transmis ganduri bune. Multumesc mult

Nu va mai faceti griji pt kilogramele in plus, pentru parerile oamenilor... n-are niciun rost!! Fiti flexate si intoarceti fundul cand nu va convine ceva
Eu am luat 4 kg pana acum. Dar nu m-am mai ingrasat de vreo 3-4 saptamani deloc. Depinde de fiecare. Eu am trecut prin f multe probleme in perioada asta, ma gandesc ca oricum chiar daca mananc f bine, tot ma consum si poate din cauza asta nu se prinde de mine. Insa la voi e mai bine sa va ingrasati decat sa aveti probleme. :) Nu e niciun stres, aveti ulterior o viata la dispozitie sa redeveniti siluete perfecte :P Eu n-am fost niciodata fotomodel, mereu am avut 2-3 kg in plus, sunt obisnuita cu sunculite, deci nu ma complexeaza nimic.

Maine (da, maine, joi) particip la o cununie civila... si am probat toata ziua rochiile din casa si chiar daca unele imi veneau ... parca nu-mi statea bine, nu stiu. Aveam forma ciudata, de balon!! :D
Asa ca intr-un tarziu m-am hotarat sa ma duc in oras sa-mi caut ceva. Am gasit o rochita draguta in Bucur Obor, am dat vreo 95 lei pe ea si chiar imi place ca pot s-o port si la vara cand n-oi mai fi gravida
Pe seara m-am apucat de gatit. Am facut o supica de pui cu galuste si un papricas de pui. Totul yammy yammy... Va fac pofta ca sa aveti motiv sa-mi faceti vizite

Felicitari fetelor care au schimbat saptamana, felicitari si fetelor care au analize bune ... insanatosire grabnica fetelor care au problemute de diferite feluri (de tranzit, candida, etc)

V-am pupat, noapte buna tuturor! Pupam burticile!

cu nazdravan (Edward) => 23+ , DPN 30.12.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_88 spune:

Elena supa de pui cu galuste nu pot sa o refuz e preferata mea, creca ma bag si eu azi sa fac o supitza da cu gaina de tara si cu taitzei de casa care are mai multe calorii dar e mai gustoasa
Si eu am sambata un botez dar mie nu imi mai vine ce aveam k eu toate rochitele le aveam scurte si cu parca am bluza nu rochitza , asa ca azi ma duc in cautare de rochita.
burticile si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

Majia, repetam si noi ca sa ne iasa perfect luna viitoare.

20+

lui Tudor si 20+ cu

Va iese foarte bine, mi-a placut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_88

Elena supa de pui cu galuste nu pot sa o refuz e preferata mea, creca ma bag si eu azi sa fac o supitza da cu gaina de tara si cu taitzei de casa care are mai multe calorii dar e mai gustoasa
Si eu am sambata un botez dar mie nu imi mai vine ce aveam k eu toate rochitele le aveam scurte si cu parca am bluza nu rochitza , asa ca azi ma duc in cautare de rochita.
burticile si sa aveti o zi frumoasa

M-am decis ce gatesc aaaaziii !!!!!!!!!! Tre sa o sun pe mama ca ea face cea mai buna supa de pui cu taitel de casa. Dhoamne cata pofta am!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 22+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Savuram impreuna o cafeluta cu lapte, un ceai, un fresh?

Eu zic sa nu va mai stresati de ce spun altii la servici. O gravida e normal sa se rotunjeasca... Iar unii oameni fac gafe fara sa-si dea seama ca ating poate puncte sensibile.

Eu am luat 5 kg pana acum, vad ca s-au pus si pe burta dar si in rest . Imi e foame mai ales seara si mananc . Dar nu imi mai fac asa mari probleme, cand vad ce probleme au unii bebelusi , nu mai conteaza cate kg punem pe noi... sanatatea e mai importanta.

lui Tudor si 20+ cu

Mergi la inceput