Piersicute de iulie-august 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Aruba, eu alaptez exclusiv si Riana e constipata. Face un kk la 2-3 zile.

Marti mergem la mare si stam o saptamana. Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Noi am avut o noapte normala,adica treziri la 2 ore pentru papa,doar ca aseara a adormit tare greu,doar pe la 12.Am mancat ieri cam multa ciocolata ,cred ca de acolo se trage.In rest eu chiar manc aproape orice,si nu vad sa o afecteze.
Aruba,eu alaptez exclusiv,ma rog,i-am dat de 2 ori pana acuma cate 30 ml lp.Si da,se mai constipa si ea.Cum zici si tu,se screme saracuta cate 2-3 ore pana face,si culmea nu face tare.Oricum pana la o luna facea cam de 5 ori pe zi,si si noaptea,si dupa aceea a ajuns sa faca doar o data pe zi.Maxim de 2 ori.
Ooo,avem 2 petitori frumosi foc .Acuma nu pot sa aleg eu.O sa decida ea,mai tarziu .Fleur,incercam long distance relationship,ca eu as face-o de maine canadianca daca ar fi dupa mine!
Gata pauza de cafea!
Si eu golesc sanul din care a papat.Aseara am congelat 110 ml.Eu adun sa pot sa ma duc la o manichiura...sau ce o fi .
Si la voi e mai slaba productia seara?
Nu mai tin minte cum era cu timi,dar emma de la o luna,daca o pun pe-o parte,se intoarce pe burta.bine-nteles ca de pe spate nu.
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Neata, fetele. Ieri am scris doua mesaje super lungi. Si mi s-au sters. Noi am plecat la Tara. Ne tinem dupa Soacra-mea ca Mai putem si noi pleca. Am noroc ca nu este departe de Buc. 35 km. Asa. Carmen, arati foarte bine. Porumbita , ce fain o fi de tine la mare. Ali, si al meu Mai fornaie.Ali, sper sa faceti o alegere buna. Balanta, o sa te tin la curent. Cirstoveanu vine dupa 14 din concediu. Laura,Maine la Ghighiu, bravo. Tare poza cu Andrei. Aruba, si noi avem o nunta de fite. Iar IMi trebuie Alta rochie. Dc. Ai vazut ceva Mai deosebit spune-mi si mie. Nectarel s-a invatat rau in brate. De mancat 90-100. Nu stiu daca e bine. Saptamana viitoare facem si. Noi 4 kg, iar pe 5 sept am facut o luna. De la iesirea din spital. Greu rau cu varsta asta. Aa, Aruba am o prietena care alapteaza exclusiv si tot la fel IMi spun ca a inceput sa I se constipe. Noi, botezul il facem prin octombrie. Sper sa-I Mai fie bune hainutele ca I-am dat comanda ptr. Costum national cu clop de maramuresan. Daca tot va incuscriti, noi o petim pe Laila si pe Ana a Ioanei, ca sunt Mai micute ca noi.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

Porumbita, distractie placuta. Stati tot we? Dar de ce ati oprit? Eu l-am mufat pe drum cand a inceput sa se agite, a tras de cateva ori apoi a adormit pana la destinatie. Valabil si la dus si la intors. In schimb pe plaja n-a dormit mai deloc, dar nici galagie n-a facut. A stat singurel si cuminte in landou.

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

in madina nu nu merg cu el decat in scoica si cel mare in scaunul lui de masina.

victor doarme si pe plaja in carucior la umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Bine v-am gasit in casuta noua.
Va invidiez cand va aud cu marea, nuntile, botezurile.....Mi-e greu sa imi inchipui ca vin si asa vremuri.
Eu inca ma chinui cu sanii din cand in cand. Aurora mananca rau de la san, nu trage si plange. Ma mulg si ii dau din biberon. Laptic este si congelez destul de mult pe zi. Eu il tin la frigi si congelez la sfarsitul zilei surplusul. Sper sa nu gresesc. Noaptea se trezeste cam de doua ori.
Mi-e groaza cand se va duce sotul la munca si voi ramane singura cu ea. Mi se pare ca sotul e mai priceput decat mine.
Vomita si ea din cand in cand cu jet, tot ce a papat. Ma sperie teribil.
Aruba te invidiez ca prin tot ce ai trecut cu alaptatul acum o hranesti exclusiv la san. Eu o pun la san si ma mulg pt ca stiu ca asa e cel mai bine, dar mi se pare inca greu, uneori dureros si abia astept sa se incheie perioada asta. Poate si factorul psihic joaca un rol...
Distractie placuta pe la mare/munte/nunti, dupa caz.
Va pup pe toate.

35+

Mergi la inceput

aruba victor face ingeneral odata pe zi.cel mare facea de 6-7ori.

eu mananc de toate.colici nu pare sa mai aiba de ceva timp.

dc se screme prea tare ii dau infacol.da de ex azi s a scremut de la 6 la 7 dim si kk a facut pe plaja acum 40 min. si pt prima data a iesit prin pampers pe la spate

Mergi la inceput

muraturica factorul psihic e super imp in alaptat. dc nu chemi o consultanta in lactatie acasa? te ar ajuta sa o mufezi cum trebuie.sau o prietena care a alaptat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Cele care scoateti lapte manual, cum procedati? In ce il scoateti? Unde il tineti pana se aduna o cantitate pt o masa? Cate zile il tineti la frigider?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

aruba si noi ne constipam si nu stiu de la ce.este cand nu face si 2 zile.
si noi am adormit tare greu aseara si a fost agitat.cred ca de la strugurii ce i am mancat eu
si mie mi se pare ca e mai putin lapte seara.
ramona concediu placut sa aveti.cum mai stai cu slabitu?eu vad ca tot slabesc desi mananc orice(evit doar ce cred ca ii face rau la bebe).ce bine ar fi daca ar fi tot asa sa slabesc mancand.dar stiu ca minunea nu va tine mult
ada sper sa te relaxezi la tara si sa nu te mai agite socrul
cum ati reusit voi performanta sa nu iasa kk prin pampi?ce marca folositi?eu folosesc pampers albastru si iese aproape de fiecare data.cateodata ajunge pana la urechi.sau suntem noi mai prea kkciosi?
fleur cum mai stati cu buricul?al nostru s a mai retras dar tot mai e putin in afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ali, nu mai bombane, ca de dimineata in sala de sport de la casa am gasit eu un prezervativ si l-a parat mama lui adica strabunica lui Nectarel ca Domnu are alte preocupari cu o tinerica. Cancanul este mare aici. Vezi , dc. Am socru tanar si in putere. Poate acum ii face un Frate lui barbatu- meu.

Ada

Mergi la inceput