Piersicute de iulie-august 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Ooo Doamne...a fost minunat la mare. Pt niste momente m-am deconectat total. Eram doar eu cu marea si nimic altceva. Aveam maaare nevoie de escapada asta, cum dealtfel cred ca toate avem. Mi-a fost un pic teama de el, dar am zis ca macar 10 min sa stau cu picioarele in apa... Oricum Ile, datorita tie am indraznit .

Da, Laura, exclus cu bebe la nunta.

Ochisorul ne curge si noua inca. Am fost la oftalmolog, dar este canalul infundat asa ca nu e cazul de antibiotic ci doar masaj si ser fiziologic.

Despre pompa de san eu consider ca e de baza si la desfundatul canalelor si la golit sanii. In maternitate aveau medela care m-a ajutat ff mult ca si eu am avut un start ff greoi cu sanii, iar acasa mi-am luat avent electrica si consider ca si-a meritat toti banii. Ee ff eficienta si chiar scoate tot.

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Laura : lasati-l pe bebe acasa, spune-i sotului tau ca ai si tu nevoie de relaxare, o noapte linistita faca minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Aruba , am pompa manuala de la tommee tippee , am obs si eu ca la 30 ml este apa chioara laptele .
Ii dau 60 ml de lp ca sa-l amagesc pana acasa , dupa ce il bea si il iau in brate tace circa 10 min , suficient pana ajungem sa ne mufam la tzatza
O sa incerc si eu cu berea asta fara alcool , poate face vre-o minune sa iesim si noi la plimbare cu lm

Carmen ,asa vrem si noi sa tragem o fuga dar cred ca w/e asta este destul de urat afara .
Eu lactate nu mananc , oricum nu sunt mare fan lactate si daca are intoleranta la lactoza , asta cum mai trece ?!? Trece de la sine ? Habar nu am ... trebuie sa fac ceva special ? eu am crezut ca este de colici si atat .

Ilenutza , daca il iau pe Andrei la nunta ni se da camera pt el. Tinerii care au nunta au in jur de 400 de invitati si sunt multe familii cu copii mici iar ei s-au oferit sa ne ia camera pentru cei care venim cu piticii , problema este ca trebuie sa o iau si pe mama cu mine , ca singur nu sta in camera

Acum doarme ca este obosit baiatul meu , deeeeh a afost toata noaptea in club

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

Da, Laura, exclus cu bebe la nunta.

Ochisorul ne curge si noua inca. Am fost la oftalmolog, dar este canalul infundat asa ca nu e cazul de antibiotic ci doar masaj si ser fiziologic.

Mami de brotac Patrick Andrei
nascut la 38 sapt, pelviana

Cum a spus si Dana , eu am incercat in doua reprize cu lapte pus in ochi , dar direct in ochi sa-i curga macar 3 picaturi si am scapat , acum nu stiu ce sa zic ... la noi a functionat si la fel ii curgea ochisorul si lacrimile erau galbene .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Neata !

Laura : lasati-l pe bebe acasa, spune-i sotului tau ca ai si tu nevoie de relaxare, o noapte linistita faca minuni.

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia (26.06.2012 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Asta incerc si eu sa-i explic ... vreau o noapte pentru mine , chiar nu merit ?
Problema este ca si mama pune paie pe foc ca este sugar si daca nu se intelege cu el si vrea tzatza noaptea , ce face ? Ea ma suna sa vin la Bucuresti , nu-l lasa sa planga
Parca vad ca pe la 12 vin fuga inapoi , ca asa mi-a facut si la botez ... ma chemat acasa si Andrei era bine merci dar ei i sa parut ca plange dupa mine si copilul nu avea nici o treaba . Am intrebat-o daca nu cumva ii era ei dor de mine

Mergi la inceput

Merge cineva la targ ? am inteles ca este acum pe 21/23 sept ?

Ce chef am de vb , daca doarme copilul . Am o liniste in casa , beau cafeaua si vb cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Se pare ca pana la urma problema e la mama ta, ar trebui sa ii spui ca o noapte cu copilul nu inseamna paza non stop ci poate sa doarma si cand face nani. Am o prietena care la fel pateste, cand plange fiica-sa ( care are 2 ani si .... deci ar trebui sa se inteleaga ) o suna ca disperata ca sa vina acasa ca nu o poate potoli pe pitica ... in schimb daca o lasa la nasa copilului micuta nu are nici o treaba .
Ar trebui sa acceptati camera de hotel si sa o luati pe mama ta cu voi, poate daca te stie aproape e si ea mai linistita ... cu conditia sa te cheme daca chiar nu are incotro .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza si multam de cafea!

La noi se duse naibi programul...daca sta 2 ore intre mese sunt multumita.Macar am reusit sa nu mai fiu pe post de suzeta si asta e o realizare pentru mine.Stiu ca pot pleca si eu 2 ore pentru mine sa nu ma duc cu capul.
Acum nu stiu cum sa-l fac sa stea mai mult jos,ori in patut,ori in carucior,ori in leagan...orice dar nu numai in brate.sa vedem ce ne iasa.

Laura,eu i-as spune mamei sa-i dea si LP o noapte ca n-o fi asa bai.Nu se intarca el de la atat si dupa asta sigur sta mai linistit si doarme.
Eu in seara asta sunt plecata de acasa si o sa alaptez inainte sa plec,dar voi sta vreo 4-5 ore.iar cum de muls n-am reusi,va trebui tati sa-i dea ceva LP,sa se invete si cu sticla.
Eu inteleg ca alaptatul are rolul si beneficiile lui,dar cum zicea si Aruba,nu trebuie sa fie capat de tara daca primeste si LP.

Carmen sa va fie de bine iesirea...la mare chiar n-am cum sa ajung,dar asa mi-e de dor...
Ce putin mai ai de slabit...respect!

Aruba,ce tare esti cu rochiile tale cambrate,haha.
Eu as fi fericita sa incap in niste blugi de dinainte.Dar in afara de cei de gravi si colanti,nu am inca sanse.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Laura,cand te citesc parca ma aud pe mine!Suntem intr-o situatie foarte similara si noi si bebeii nostrii.
Am incercat acuma sa pompez si eu sa vad situatia,si nu e prea roz .Este lapte cat manca ea,ca altfel nu ar creste as bine,dar daca nu reusesc sa scot nici 30 ml cu tot stimulatul...ma intreb oare cat manca la o masa?30 ml la o luna jumate?Pai de aia sta doar o ora intre 2 mese...
Bine stiu ca ea scoate mai mult decat pot sa scot cu pompa,dar totusi...cu Timea scoteam cate 100 de ml la 3 saptamani,cu aceeasi pompa.
Mi se terminase galaforul si am luat galafor forte,dar nu mi se pare la fel de eficient.Oare e posibil,ca doar zice ca e formula imbunatatita.
Ceai beau cam 6 cani pe zi,plus un pahar de bere,plus cam un pahar de lapte,plus apa,deci lichide beau suficiente zic eu.
De cand am avut discutie despre alimentatie,manc si proteine.
Off,oare nu as putea sa ma relaxez odata?E prost capul asta...nu stiu ce am,ca Emma e chiar grasunica.

Alt stres,botezul .Eu de cand am nascut am dat jos numai 2 kg.Mai am 8 in plus,de imi vine sa ma dau cu capul de pereti.Nimic nu-mi vine,si mai am doar o saptamana sa-mi gasesc ceva.Plus ca eu nu am carnet si sunt destul de izolata,stau la 8 km de oras.

Ati depus dosarul pentru indemnizatie?Cand?Inainte sa se termine concediul?Saptamana viitoare o sa trec pe la asistenta sociala ca nu e departe de mine,apoi la servici sa iau si de acolo hartiile necesare,sa nu ma trezesc ca e prea tarziu,ca ma sugruma sotul.

Am vazut pozele noi .Doamne ce piersicute dragalase si durdulii.Pe Emma nu o peteste nici un flacau?Cred ca o sa-mi gasesc greu cuscra ca e prapadita si mamoasa tare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Laura,eu i-as spune mamei sa-i dea si LP o noapte ca n-o fi asa bai.Nu se intarca el de la atat si dupa asta sigur sta mai linistit si doarme.
Eu in seara asta sunt plecata de acasa si o sa alaptez inainte sa plec,dar voi sta vreo 4-5 ore.iar cum de muls n-am reusi,va trebui tati sa-i dea ceva LP,sa se invete si cu sticla.
Eu inteleg ca alaptatul are rolul si beneficiile lui,dar cum zicea si Aruba,nu trebuie sa fie capat de tara daca primeste si LP.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Asa am zis si eu ca 120 ml de lp in 24 de ore nu o fi un capat de tara si mai raman si eu cu creierii intregi , sper ca de la bere sa stochez si eu lapte inainte de plimbare

Mergi la inceput