300 lei - capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Am fost eu la targul ala al lui Piedone, locuiesc in zona!

Eu nu sunt mare gospodina asa ca nu m-am uitat decat la rosii (2,5lei prunisoare, cele mai scumpe erau 4 lei), vinete (2lei), ardei capia (2-3lei), struguri (2,5lei ceasla - 4lei strugurii cu bobul mare), must proaspat stors (10lei/litru - dar nu mi-a placut la gust)!

Nu stiu sa compar cu preturile din piata, voi stiti mai bine daca merita sau nu! Eu o sa ma duc sa iau niste rosii d-alea mici sa pun pentru iarna cu telina, morcov, ardei la borcan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui h_3llena

Eu nu sunt mare gospodina asa ca nu m-am uitat decat la rosii (2,5lei prunisoare, cele mai scumpe erau 4 lei), vinete (2lei), ardei capia (2-3lei), struguri (2,5lei ceasla - 4lei strugurii cu bobul mare), must proaspat stors (10lei/litru - dar nu mi-a placut la gust)!

Nu stiu sa compar cu preturile din piata, voi stiti mai bine daca merita sau nu! Eu o sa ma duc sa iau niste rosii d-alea mici sa pun pentru iarna cu telina, morcov, ardei la borcan!

poze Edy

Cum le pui?La ce se folosesc puse asa?Suna de-li-cios......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Acu` sa va ic eu pe ce am spanzurat niste parale.....

Mandra mea poarta haine si papuci doar daca le alege ea...deci ne-am luat inima in dinti...si am mers la shopping...

Si-a luat rucsacel cu printese...30 ron o chestie de 20x20cm cu printesele disney,....o pernuta cu aceleasi printese 20 ron,i-am luat pantofi de lac(ca alba ca zapada....) cu piele in interior si prnuta la curbura piciorului 45 ron,niste papucei de interior din material textil cu funde si printese...25 ron...chilotei cu Stefanie o pereche si trei cu...ati ghicit printese,6 ron perechea,sosete cu...ghici trei perechi 4 ron perechea....noroc ca are haine ....uite asa 156 ron...si asta e numai inceputul....i-am luat saltea pentru patut la gradinita,110 ron,am platit 400 ron pentru dotarea clasei,mocheta,masute,scaunele,pictat,varuit si sotul meu a dus si vreo 12 ghivece cu flori....acu` eu l-am trimis cu lista la cumparaturi sa vad cum se decsurca.....

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

mai voi reconstruiti gradinita, ce mai ramane? sa platiti salariile personalului si ceva ma face sa cred ca o veti face si pe asta...

Mergi la inceput

Nu,doar ca dupa cinci ani obiectele chiar erau deteriorate..patuturile aveau balamalele stricate,mocheta era roasa si patata,scaunelele erau descleiate,saltelele...in fine eunu mi-as fi culcat copilul pe ele....iar un var...oricum l-am dus eu aveam de la renovare,ghivece oricum nu au fost o problema,perdelele trebuiau schimbate erau rupte....cinci ani de acum incolo nu vor mai trebui dati bani de dotari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Citat:
citat din mesajul lui h_3llena

poze Edy

Cum le pui?La ce se folosesc puse asa?Suna de-li-cios......

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

ciorbe...sosuri...
noi nu mai punem la sticle , borcane, le punem direct la congelator (fara sa le mai fierbem, tocate, puse in pungute si zdup cu ele in congelator)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Am fost la De Gros azi. In berceni langa noi...
A aparut varza 1,5 lei... nu e prea devreme? cum vi se pare la pret?

Cartofi 1,2 lei
ceapa 1,5 lei
mere avea la 3,5 lei dar erau uratele... o sa ma duc la piata pt fructe.
Am uitat de morcovi asa ca tot de la piata...

& +32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Le fierb si le pun in borcane, pentru ciorbe in special!
Eu am un congelator mic, dar niste dulapuri f generoase in balcon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

On topic: miercuri am gatit pt 2 adulti si 1 copil mancare in valoare de aprox. 8 ron (dovlecei la cuptor umpluti cu rosii), joi de aprox 9 lei (ficat de pui cu orez pilaf), azi am facut ardei umpluti (11 ron), sigur ne vor ajunge si pt maine.

Cumparaturile pt gradinita au fost mirifa suma de... 25 lei, caci le-am luat din timp si majoritatea rechizitelor oricum le aveam.

Saptamana asta am trait din 70 ron, pt saptamana viitoare avem buget de 80 ron. Io sunt chiar mandra ca am reusit sa ne incadram in suma asta, sigur ne vom descurca si de-acum inainte. Si toate astea ca sa am platita intreaga termoizolatie la apartament intr-o saptamana (3000 ron ).

Mergi la inceput

....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eumada, cu organizare la sange, dar la sange si cu multa ambitie ai sa vezi ca se poate! Pe mine m-a ambitionat extrem de mult Histamina, tb sa-i multumesc pt extraordinarele idei de economisit. Este adevarat ca nu a fost cazul de cheltuieli neprevazute, insa este bine ca exercitiu de economisit in perioadele in care am investitii mai mari in in plan. Si la cate planuri de schimbari am...

Mergi la inceput