300 lei - capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 6
paulinio spune:
Bun subiectul... l-am urmarit de la inceput, haideti sa nu-l deviem catre altceva.
Mie mi-e foarte greu sa spun cat cheltui pe mancare... da' uite ca m-ati pus pe ganduri si luna asta o sa fac un calcul. Inainte de copil aveam exceluri intregi cu ce bani cheltui si pe ce se duc... acum, abia daca mai scriu in mare ce datorii am... si ce ramane mancare+benzina (ca tot deviase subiectul catre scumpirea benzinei).
Eu cred ca te poti descurca cu suma asta... si cred ca multi o fac... dar: carnea o ieri din batatura de la mama (sau de la unchiu, platesti mai putin probabil), legumele din gradina... si mai dai bani pe sucuri (eventul), lactate, oua, detergenti sau altele. A... si provizii de zacusti, zarzavaturi si muraturi.
Trebuie gospodarire pentru asta. Sigur nu prea merge pentru mamicile "corporatiste" care ajung acasa cand piata e demult inchisa... dar se poate, sunt convinsa.
Si ca sa contibui si eu la idei: eu aleg in piata legumele mai mici... mi se pare mai sanatoase si mai tot timpul sunt muuuult mai ieftine si gustoase. De exemplu am luat ieri rosii mici cu 2 lei... Am ales cam 3 kg... le luasem sa le bag la congelator; pentru salata am luasem altele mai mari de 4 lei. Acasa am avut o surpriza: cele mici erau mult mai gustoase decat celelalte (f apoase si tari).
teolinda spune:
Ref la autostrazi... avem "3".. da? Nu se poate sa-i jigniti pe mai marii nostri care s-au straduit cu mare pompa si fast sa le inaugureze cu fiecare km inaintat.
So... avem si A2 - Buc-Constanta - max. 130km/ora si A3 (de doar 58km) de la Bucuresti la Ploiesti.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teolinda Ref la autostrazi... avem "3".. da? Nu se poate sa-i jigniti pe mai marii nostri care s-au straduit cu mare pompa si fast sa le inaugureze cu fiecare km inaintat. So... avem si A2 - Buc-Constanta - max. 130km/ora si A3 (de doar 58km) de la Bucuresti la Ploiesti. LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005) www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE MONICA70 ARE NEVOIE DE NOI "Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!" |
Uite ca cineva s-a prins.....de ceea ce vroiam sa zic eu...
Mai stiti ce cred eu?Ca in curand va trebui schimbat titlul in"ce se poate face cu 300 ron..."
asteryaro spune:
Foloseste cineva bila pentru spalat rufe, la masina?
Eu DA, de cateva luni.
In special la rufele inchise la culoare, doar bila si atat, nici macar balsam.
Am fost placut surprinsa de felul cum arata si se simt la mana rufele spalate cu aceasta bila.
Am cumparat-o din Penny, cu 20 lei (cu card Penny), fara card costa 25.
Merita sa incercati.
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui asteryaro Foloseste cineva bila pentru spalat rufe, la masina? Eu DA, de cateva luni. In special la rufele inchise la culoare, doar bila si atat, nici macar balsam. Am fost placut surprinsa de felul cum arata si se simt la mana rufele spalate cu aceasta bila. Am cumparat-o din Penny, cu 20 lei (cu card Penny), fara card costa 25. Merita sa incercati. Cristina si Razvan (31.01.2006) |
interesant, unde pot vedea bila asta?!..ce nume are, producator...adica vreau sa o vad pe net, in poza , sa imi fac o idee
edit: am gasit
http://www.bizoo.ro/produse/bile-pentru-spalat-fara-detergent/start-0/10/
michelle-usa spune:
eu folosesc in loc de balsam 2 bile in uscator.
http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=151796&catid=198308&aid=335944&aparam=dryer_max_dryer_balls_2&CAID=e18fca42-9ab9-41ef-90f0-93f81293c7be
michelle
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui michelle-usa eu folosesc in loc de balsam 2 bile in uscator. http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=151796&catid=198308&aid=335944&aparam=dryer_max_dryer_balls_2&CAID=e18fca42-9ab9-41ef-90f0-93f81293c7be michelle |
Si eu .