300 lei - capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 20
dana vio spune:
Noi spalam covoarele la spalatoria auto. La curatatorie am platit 80RON si la spalatorie am dat 30RON ptr acelasi covor. Dar l-au spalat foarte bine si l-am adus uscat. Eu am 2covoare bleumarin , unul in bucatarie. Nu va recomand.
Alexandra Maria
14.12.2007
ingridnen spune:
n-am reusit sa spal covorul in week-end, am avut altele ...asa ca am amanat, sper sa mai tina vremea buna
Ingrid si Cristi 9 ani
Selene_Bunny spune:
Io am reusit sa pierd 50 de lei, proasta proastelor am fost pe ziua de azi, i-am pus in buzunarul de la haina de trening, peste ei am pus un pachet de servetele, am zis ca nu o sa cada pana ajungem la gradinita, aham, dusi au fost...
Pumni in cap sa-mi dau, nu alta...
padi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Io am reusit sa pierd 50 de lei, |
nasol cu banii pierduti
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui padi
nasol cu banii pierduti Adriana Incerc sa-mi simplific viata! |
Apoi am zis eu ca la mine e ca un facut, mereu apare cate ceva... Sa pierd bani chiar nu mi s-a intamplat de secole...
Ca sa nu spun ca iar s-a stricat dusul, aici e o apa asa de coroziva, de periodic se intampla chestii de-astea.
blackgirl0 spune:
Selene, eu am reusit sa pierd acum o luna 100 ron (o avere, in conditiile date). La noi s-a spart teava de apa calda sambata seara (fiind schimbata in primavara): noroc ca eram acasa, ca Bricostore este la 2 pasi de noi si ca am sot priceput
Dana_vio, am mai auzit de covoare in bucatarie pe gresie (ca tine mai cald), dar mai repede sterg gresia cu mopul decat sa aspir/spalat covorul.
ela_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina avem fix 400 pentru o luna. din ei consum strict pt urgente. am facut pachetele cu albitura si morcov la congelator, am suc de ardei+rosii=leustean+telina cu sare, pt ciorbe, doar cu rosii si ardei pt mancaruri. am reusit sa iau cartofi cu 70 de bani kg. in Obor, in hala, langa hala veche de carne, e magazinul Penes curcanul.acolo are spate proaspat de curcan, la 4 lei kg. din 6 buc,aprox 50 lei, am scos 7 kg carne macra, prin dezosare de catre subsemnata.s-au facut pachetele si al congelator.ele vor deveni carne pt ciorbe,mancaruri, chiftele, musaca,sarmale. paine mai fac in casa. dulciuri:de mare succes gogsile unguresti, cornuletele facute de subsemnata. am dat 30 de lei pe 12 kg de prune si am facut dulceata de prune. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Ai avut dreptate Histamina!
Are si la Big spate de curcan. Am luat doar unul de sacrificiu si un piept de pui de rezerva
Am ciopartit cat am putut si cred ca a iesit mai bine de 500gr doar din unul mititel pe care am dat 5 lei.
Asa ca am facut ciorba cu restul de spate, ca a ramas carne destula si ardei umpluti din pieptul de pui si curcan
Asa ca mancarea pe 3 zile a fost de 5 lei curcanul+ 7 lei pieptul = 12 lei pe total.
Am mai cumparat ardeiul mare, frumos, 2 lei si kapia de 2 lei si dovlecei de 1 leu si am pus din fiecare ca mie asa imi place
Multumesc!
& +33
histamina spune:
cu placere ela.bravo!
super reteta
500 de gr de carne de curcan o tocati impreuna cu 2 ardei capia, 1 cartof,1 dovlecel, 4 legaturi de marar,2 cepe, o capatana d eusturoi(optional).amestecati totul cu 3 oua, 2 linguri de pesmet,sare.puneti la cuptor.iese un feld e rulada de carne pe car eo puteti servi calda cu garnitura de cartofi,sau rece pe post de gustare sau intre doua felii de paine,ca hamburger.
costa totul vreo 15 lei,cu tot cu gazele consumate si aveti cam 3 zile din ea.
alina_satena spune:
Histamina crede-ma ca ar trebui sa scoti o carte de bucate cu retete de astea economice ca esti o sursa de inspiratie
>>>Continuare