300 lei - capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 19
blackgirl0 spune:
Off topic: pentru covor am cumparat un aspirator cu samponare si spalare. Odata pe luna (cand era copilul mic) il scoteam si faceam mocheta (pe atunci) ca noua.
Legat de covoare: azi mi-am luat 2 covorase super shaggy pt dormitor, sunt albe ca spuma laptelui. Oare merg spalate la masina? Si alta dilema: pt sufragerie am de ales intre un covor de lana 100% sau unul shaggy. Mie imi place cel de lana (arata altfel), sotului ii place shaggy. Din experienta si tinand cont ca Dragos se joaca cel mai mult in sufragerie care merita? Se preteaza amandoua, mai ales ca urmeaza sa schimbam curand si parchetul, intr-o nuanta de stejar inchis (nu wenge, urac curentul acesta ).
eumada spune:
Black eu sunt adepta shaggy.....merg de minune....covoarele de lana sunt greu de intretinut..covoare albe?...ai curaj.....
Eu am in trei camere,living hol si bucatarie.....un covor oval pe crem si maro in camera Evei....iar in restul casei...4 covorase ovale si unul crem,bej,maro cu alb in dormitor de 1x1...ata..in rest parchet si gresie...urasc covoarele.....
Gata cu 20 kg vinete,10 ardei 10 gogosari....le-au copt afara pe gratar(ca stam spre padure) sotul si cumatrul le-am curata afara am adus doar de splat si pus in pungi.....ce mai sunt gospodina lu` papuc..e prima data cand facem si noi.....
ma lauda cineva?Parca-s fiica-mea...
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Si alta dilema: pt sufragerie am de ales intre un covor de lana 100% sau unul shaggy. |
Eu am avut din lina alb cu ceva maro in living......dupa 1 an l-am aruncat.
Noi in living petrecem cea mai mare a timpului, se vedea si urma papucului de casa.
Nu conta ca il aspiram in fiecare zi , la scurt timp vedeam fire de lina pe parchet.
Acum avem unul shaggy cu 'parul mai lung' si il iubesc
ela_04 spune:
Mie nu mi-au placut covoarele astea...
eu am avut parul lung pana de curand si ramanea o groaza de par in ele incolacit care nu iesea cu aspiratorul.
Cele din lana...sunt ok dar... cand le dai cu peria ramane o groaza de lana in perie... iar cele din par de oaie lasa par de-a dreptul! Adica cat sa-l iei pe picioare... ih.
Eu orice covor care merge bagat in masina de spalat il spal acolo
daca il impaturesc si intra...un pic ajutat... e ok. Nu il las sa il stoarca bine sa nu descentralizez cuva de la masina.
Adica o data l-am lasat pana la sfarsitul programului si facea cuva aia ca toate minunile...
Astazi ...in lipsa de activitate si bani... ca daca aveam bani de cheltuit gaseam eu ce sa fac, am strans via si ne-am hotarat sa facem vin
(noi nu avem de nici unele pt aceasta operatiune)
Asa ca am adunat ciorchinii, apoi am pigulit boaba cu boaba strugurii, apoi i-am bagat la storcator si uite mustul!
Maine il trimit pe d-l sot sa cumpere o damigeana!
Deja ma bombane ca l-am muncit ca pe un sclav ...
habar nu am daca iese vin sau nu... dar merita incercat. Chiar daca mainile noastre arata... intr-un mare fel! Si ale baiatului la fel... ca ne-a ajutat si el... sa facem mancare...
& +33
blackgirl0 spune:
Deocamdata l-am adus pe cel de lana acasa. L-am aspirat, a iesit o gramada de puf, azi cu Dragos topaind ca "iepulasu' dagalasu' " a mai iesit o tura de puf. Deocamdata il tinem pe acesta o saptamana, mie imi place de mor, si dc vad ca-i greu de intretinut il iau pe cel shaggy (chit ca tot poporu' are un astfel de covor pe undeva prin casa). L-am convins, in sfarsit, pe sot sa schimbam parchetul mai repede, el tare-i reticent, dar arata ca la grajd (aidoma usile, dar aici inca mai am de lucru cu el). Motivul: nu-i place, dom'le, cu economia! Ne-am si certat, el nu intelge de ce "dintr-o data" mi s-a pus pata pe casa. In fine, ramane sa economisesc eu (chit ca va fi foarte greu de una singura) si sa-i dau suma intreaga.
andacos spune:
Black...sa stii ca o economie de asta la singe si pe perioade indelungate nu mi.ar place nici mie!Deloc....
Asa ca lasa asa cume ,economiseste doar tu si gata.
Dana
ela_04 spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Deocamdata l-am adus pe cel de lana acasa. L-am aspirat, a iesit o gramada de puf, azi cu Dragos topaind ca "iepulasu' dagalasu' " a mai iesit o tura de puf. Deocamdata il tinem pe acesta o saptamana, mie imi place de mor, si dc vad ca-i greu de intretinut il iau pe cel shaggy (chit ca tot poporu' are un astfel de covor pe undeva prin casa). L-am convins, in sfarsit, pe sot sa schimbam parchetul mai repede, el tare-i reticent, dar arata ca la grajd (aidoma usile, dar aici inca mai am de lucru cu el). Motivul: nu-i place, dom'le, cu economia! Ne-am si certat, el nu intelge de ce "dintr-o data" mi s-a pus pata pe casa. In fine, ramane sa economisesc eu (chit ca va fi foarte greu de una singuriar daca) si sa-i dau suma intreaga. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Asa o sa iasa mereu. Chiar daca il speli, il dai cu otet... tot asa o sa iasa puful ala.
Nici eu nu pot sa o tin intr-o economie perioade lungi de timp...de ex:
Acum cativa ani am luat masina prin leasing... numai ideea ca am un credit nici noaptea nu puteam sa dorm. ma tot gandeam ce va fi daca... si daca... pitici pe creier...
asa ca am inceput sa strang. Dupa un an am achitat tot.
Dupa ce am terminat cu masina mi-am facut cadou o intreaga garderoba noua, ieseam prin restaurante etc...
Cand am gasit alt obiectiv important iar in recesiune... apoi iar relaxare totala...
cam asa sunt si acum. dupa fiecare obiectiv atins am tendinta de a exagera cu cheltuielile...
nici eu nu as putea decat daca as fi nevoita sa strang cureaua la infinit.
& +33
Selene_Bunny spune:
Io nu stiu ce-i ala "covor shaggy". Ma face sa ma gandesc la personajul Shaggy din desenele cu Scooby Doo.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ela_04 E ala latos...si pufos. Au diverse denumiri si modele. Eu ii spun latzos. & +33 |
Am cautat poze, vazut acum.