300 lei - capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmencat

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Am ajuns in piata in jurul pranzului si am luat gogosari cu 2lei/kg.Existau si la 3 lei/kg,insa nu am vazut mari diferente de calitate.I-am curatat si ma pregatesc sa ii cazez in borcanele pregatite.Am mai luat si hrean,un fir l-am pastrat pt gogosari,restul l-am tocat la robot(cu lacrimile aferente)si mi-am pregatit un borcanel pentru mancare(l-am amestecat cu sare,zahar si otet,iar pasta e mult mai ok decat pasta din comert.

vreau si eu reteta, te rog...

Am tocat hreanul,l-am amestecat cu o lingurita de sare mare,2 de zahar,si otet cat cuprinde.Daca e prea tare otetul,se poate dilua.tine si o luna in frigider......asta daca nu se consuma intre timp!

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

eu am fost ieri la piata pucheni. Rosiile erau de la 2 lei (frumoase, sanatoase, dar micute), pana la 3.5, iar cele pt suc, calitatea a doua, 1 leu. Castravetii 1.5-1.8, prune de gem 1.5-2 lei, mere 1.5-2 lei, gogosari 1(calitatea a doua)-2.5, usturoi romanesc 5-6 lei/kg. Vinete n-am vazut nicaieri sa-mi placa, asa ca nu m-am uitat la preturi, erau foarte mari, galbene, urate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dana_Vio, eu folosesc otet alimentar si pun exact cat as pune balsam. Nu pateaza si nici nu ramane mirosul pe haine (se duce de tot la uscat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Adita dau si la kilogram ce ai vazut tu acolo sau doar cantitate mai mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

a pus cineva prune la congelator, fara sambure, pentru prajituri si/sau compotzel facut proaspat din ele iarna?
rezista? merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

am gasit la sectiunea de bucatarie discutia cu prunele, sa trec si eu prin piata sa iau sa pun la congelat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Astazi am reusit si eu sa mai ajung la piata
bine, nici nu prea mai am ce sa cumpar ca am pus cam de toate...
nu de vrednicie cum v-ati gandi ci de frica sa le fac cat mai pot si sa nu ma prinda luna 9 a cu ele ... neterminate.
La p-ta sudului erau:
rosii de salata 3-4 lei
vinete 3 lei/kg -am luat si eu 2 kg pt a face ultima tura de salata, dupa asta cred ca o sa trecem pe ce e in congelator.
dovleceii tot ieftini...
ardei kapia 3 lei/kg ... am luat de 10 lei ca imi plac mult...inca coc la ei. erau f frumosi. cred ca o sa pun din ei si la congelator (ii indes eu cumva)
parca e mai ieftinisera un pic...
numai era gogosarul la 5 lei sau kapia tot la 5 lei ca sapt trecuta...
daca se mai ieftinesc si ma mai tine conditia, o sa mai pun ...
morcov 2 si 3 lei. Am luat de 3 lei ca aratau mai proaspeti si de la omul ala iau de obicei... asa cu pamant pe ei si uratei... dar suculenti si buni.

De alte cheltuieli nu am mai avut timp
sunt iar in santier, copilul dupa mine, burtoiul la purtator asa ca am ramas vrand nevrand la domiciliul.
Dar inca nu e nimic pe lista de pe frigider... asta inseamna ca inca se gasesc de toate prin camara...

& +30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Dana_Vio, eu folosesc otet alimentar si pun exact cat as pune balsam. Nu pateaza si nici nu ramane mirosul pe haine (se duce de tot la uscat).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
tutu

Multumesc, am sa incerc si eu.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Adita dau si la kilogram ce ai vazut tu acolo sau doar cantitate mai mare?

http://alinahandmade.blogspot.com/

La unii scria ca servesc si la kg, noi n-am intrebat, ca oricum ne trebuiau cantitati mari, dar am vazut si batranei cu carucioare de cumparaturi, deci cred ca se poate lua si in cantitati mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Multumesc adita ptr informatii

Mergi la inceput