300 lei - capitolul 3
Raspunsuri - Pagina 15
histamina spune:
cimbrul il iau din en grosul de legume si fructe.
tarhonul,tocmai il usuc.ramane verde si e f parfumat. eu nu pot consuma otet.
din pacate acelasi spate de curcan d ela penes curcanul din hala obor este in alte piete 9.5 lei kg si nu 4 lei cat e in obor.
azi cred ca voi face o placinta cu branza,desigur daca nu imi vine alta idee.sau placinta de cartofi?
v-am zis eu.
cellia78 spune:
Mers si eu azi la Piata Sudului, la Penes Curcanul si cautat spate de curcan; numai ca eu am ajuns tarziu, dupa pranz, ca deh, am avut alte urgente de rezolvat; nu mai aveau, am intrebat si mi-a zis fata de acolo ca aduc si la ei, tot cu 4 lei/kg. Aceeasi piata, alt magazin, aveau spate de curcan dar la 8,5 lei/kg!!!!!!!!!
Merg sa vad maine cum sta treaba.
Histamina, multam de pont!
ela_04 spune:
Eu nu stiu sa dezosez
nici nu vreti sa vede-ti cum arata pieptul de pui cand nu am incotro...
& +32
cellia78 spune:
Ela, pai facand practica, iti formezi mana! Si, la 4 lei/kg de spate de "lucrat" la el, nu e baiul mare, sau e? Iei si tu una bucata, sau hai doua bucati si incerci; dc nu iese, ai oricum spatele pt supe/ ciorbe, dc iti iese, si mai bine! Zic si eu.
ela_04 spune:
Nu`i bai Cellia!
Ma gandeam doar ca daca la piept ciopartesc in asemenea hal... ce s-o alege de spate...
dar merita incercat... vorba ta... practica e baza.
& +32
eumada spune:
Hop si eu......sambata o sa iau gogosari,vinete si ardei sa coc la tra sa le pun la congelator....o sa iau cate un sac din fiecare.....oare cat imi ia sa le coc si sa le pregatesc?
Letitia1 spune:
Citat: |
Hop si eu......sambata o sa iau gogosari,vinete si ardei sa coc la tra sa le pun la congelator....o sa iau cate un sac din fiecare.....oare cat imi ia sa le coc si sa le pregatesc? |
vreo 2 zile.
ni-na spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Hop si eu......sambata o sa iau gogosari,vinete si ardei sa coc la tra sa le pun la congelator....o sa iau cate un sac din fiecare.....oare cat imi ia sa le coc si sa le pregatesc? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
O zi intreaga daca esti singura,mai ales ca trebuiesc curatate si-i o munca migaloasa.Convoaca sotul sa stea la gratar si tu sa pigulesti cojile.Ca si sfat......pregateste castroanele,tocatoarele,pungile,toate accesoriile dinainte,mai ales ca nu esti la tine acasa,mai mult timp iti ia sa pregatesti terenul de lupta decat treaba propriu-zisa.
eumada spune:
Oricum mergem amandoi la tara si facem doua focuri cu doua table de alea de 1*1...cred ca reolv relativ repede...dar eu nu toc...doar curat legumele,le scot de pe cotoare si pun in pungi...cam 500 grame..pentru mancare(ador tocanita de ardei copti cu rosii)salata de ardei copti...si gogosarii merg....
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ni-na
O zi intreaga daca esti singura,mai ales ca trebuiesc curatate si-i o munca migaloasa.Convoaca sotul sa stea la gratar si tu sa pigulesti cojile.Ca si sfat......pregateste castroanele,tocatoarele,pungile,toate accesoriile dinainte,mai ales ca nu esti la tine acasa,mai mult timp iti ia sa pregatesti terenul de lupta decat treaba propriu-zisa. |
Ni-na tu nu lasi vinetele"sa se scurga"?
Eu le las citeva ore minimum(in general peste noapte)zeama aia e tare daunatoare pentru fiere/ficat.
Dana