300 lei - capitolul 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

de pelagra ati auzit ?
apare exclusiv la consumatorii de mamaliga...

Ingrid si Cristi 9 ani

Pelagra se datoareaza lipsei de vitamina C, respectivii mancau mamaliga dar nu si fructe si legume. Manaliga in sine nu dauneaza doar sa nu fie hrana exclusiva, atunci e o problema.

carenta de vitamina C este scorbutul...nu pelagra...pelagra e si ea o deficienta dar de vitamina B3

Nina,mami de,

Imi cer scuze pr confuzie

Pai cred ca era : apare la consumatorii de mamaliga exclusiv ...

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

exact exact.. pelagra apare la cei care nu consuma decat mamaliga.. era foarte raspandita la sate pe vremuri..

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eumada, are dreptate Otilia, tu mereu scrii aici din categoria: ia sa vedeti pe ce prostii am mai spart eu banii - mofturile copilului. La un moment dat e si oarecum sfidator la adresa celor care intr-adevar nu stiu cum sa-si chiverniseasca bugetul ca sa cumperei lucruri de calitate.

Cumparatul de tot felul de prostii numai pentru a satisface un moft de moment al copilului si care in scurt timp ajung la gunoi nu contribuie la o buna educatie pe termen lung. Gandeste-te ce fel de om vrei sa devina? Un om victima a marketingului, care arunca banii pe toate nimicurile care ii ies in cale si apoi se intreaba unde s-au dus?

Eu prefer sa cumpar copiilor o jucarie de calitate la ocazii speciale decat 10 prostii de 10 lei toata ziua buna ziua care apoi ajung la gunoi sau mai rau, imi umplu casa aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

A venit frigul si am constatat ca nu mai avem incaltaminte adecvata, toate incaltarile tip pantof, adidas, i-au ramas mici.
Am gasit niste ghetute de toamna foarte dragute la piciul, cam piparate, dar nu avem ce sa facem, 130ron.
Hainutele nu am probleme sa le iau cat de ieftin pot.
Luna asta suntem complet dati peste cap cu socru in spital de 2 saptamani deja si nu sunt semnale ca s-ar rezolva prea repede.
Asa ca... economie la sange sa putem sustine spitalizarea, ca medicamente cumparam noi, pampersi si restul de consumabile noi, cotizatiile cotizatii...
Deci idei va rog, ce se mai poate reduce, pe unde se mai poate reduce...

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Folositi cashout.ro?

Am aflat de el de prin prieteni. Nu l-am testat personal dar e o idee de luat in considerare.

Carmencat, pe aici se cer ghete de iarna dar si cizme de ploaie la gradinita si raman la ei. Iar copilele mele au nevoie dar deocamdata punem preturile cat inca nu e frig. In formula de acum ne pica bine o promotie 3 la pret de 2 .

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

avem fix 400 pentru o luna.
din ei consum strict pt urgente.
am facut pachetele cu albitura si morcov la congelator, am suc de ardei+rosii=leustean+telina cu sare, pt ciorbe, doar cu rosii si ardei pt mancaruri.
am reusit sa iau cartofi cu 70 de bani kg.
in Obor, in hala, langa hala veche de carne, e magazinul Penes curcanul.acolo are spate proaspat de curcan, la 4 lei kg. din 6 buc,aprox 50 lei, am scos 7 kg carne macra, prin dezosare de catre subsemnata.s-au facut pachetele si al congelator.ele vor deveni carne pt ciorbe,mancaruri, chiftele, musaca,sarmale.
paine mai fac in casa.
dulciuri:de mare succes gogsile unguresti, cornuletele facute de subsemnata.
am dat 30 de lei pe 12 kg de prune si am facut dulceata de prune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

avem fix 400 pentru o luna.
din ei consum strict pt urgente.
am facut pachetele cu albitura si morcov la congelator, am suc de ardei+rosii=leustean+telina cu sare, pt ciorbe, doar cu rosii si ardei pt mancaruri.
am reusit sa iau cartofi cu 70 de bani kg.
in Obor, in hala, langa hala veche de carne, e magazinul Penes curcanul.acolo are spate proaspat de curcan, la 4 lei kg. din 6 buc,aprox 50 lei, am scos 7 kg carne macra, prin dezosare de catre subsemnata.s-au facut pachetele si al congelator.ele vor deveni carne pt ciorbe,mancaruri, chiftele, musaca,sarmale.
paine mai fac in casa.
dulciuri:de mare succes gogsile unguresti, cornuletele facute de subsemnata.
am dat 30 de lei pe 12 kg de prune si am facut dulceata de prune.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Cat?!
Eu una sunt verde de invidie, pai la mine toate sunt mai scumpe?!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Folositi cashout.ro?

Am aflat de el de prin prieteni. Nu l-am testat personal dar e o idee de luat in considerare.

Carmencat, pe aici se cer ghete de iarna dar si cizme de ploaie la gradinita si raman la ei. Iar copilele mele au nevoie dar deocamdata punem preturile cat inca nu e frig. In formula de acum ne pica bine o promotie 3 la pret de 2 .

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Trebuie sa cheltuiesti mult ca sa merite.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Histamina sincer esti un model ptr mine si cred ca si ptr altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Histamina, eu am mare admiratie pt tine si cum reusesti sa te gospodaresti! Ieri am cheltuit 45 lei pt 3 piepti de pui (unul pt snitele, alti 2 in congelator), o paine, apa minerala 3 sticle, suc de rosii 2 l (am facut azi supa de rosii), 3 gogosari, 10 oua, 3 caiete maculator pt gradinita copilului.

Incaltaminte pt cel mic: Deichmann (chestii ieftine, insa nu din piele, dar aratoase), "Depozitul de incaltaminte" (i-am luat o pereche de ghetute inalte din piele la 70 ron, arata foarte bine), Selgros (cand au promotii).

Mergi la inceput