Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
tnicoleta spune:
Mami si eu votez pentru salopta de iarna intreaga la bebelusi si copii pana pe la 3 ani.
Compleurile geaca + pantaloni sunt incomode pt ca geaca se tot ridica cand iei copilul in brate si astfel ramane cu spatele gol. Si de preferat sa se inchida cu fermoar, cele cu capse lasa sa intre aerul prin spatiul dintre ele si mai poti avea surpriza sa se si desfaca.
Nicoleta 23+
andie_n spune:
Hello fetelor, ce mai faceti? Eu ma simt asa bine ca nu m-am mai dus pana la munca azi, desi am de lucru si de acasa. Acuma am mancat de pranz si m-a luat somnul, poate fac o pauza juma de ora sa ma odihnesc un pic. Oricum, azi am avut ceva timp si am citit ce ati mai scris. Ieri am fost si noi la Medlife, am semnat contractul, am ales silver single. Acuma sa vedem daca ma intalnesc cu Popi pe acolo .
Bubu, multumim pentru completarile la listutza, ai grija la serviciu sa te odihnesti cat poti.
Angelique, felicitari pentru schimbarea saptamanii, succes sa gasesti un laborator pentru analize.
Gina, felicitari si tie pentru schimbarea saptamanii. Ce putin mai ai! Ai grija de tine si sanatate in continuare.
Dannnah, IR-urile sunt rezistentele pe artere (se masoara la eco, pe modul doppler, pentru arterele uterine, ombilicala si cerebrala). Daca sunt mai mari decat ar trebui, inseamna ca sangele circula mai greu si exista riscul ca bb sa nu se hraneasca cum trebuie, riscul e mai mare la cele care avem trombofilie.
Dana, si tu te-ai distrat in weekend . Ai rezistat la 2 nunti?
Looana, felicitari pentru vestile bune de la eco .
Mica, bine ai revenit!
Aqua, felicitari pentru vestile bune, si bb al tau e mai maricel.
Mami_de2, lasa ca e ok si saptamana viitoare sa-l vezi pe bb.
Iulia, multumim de informatiile despre saltele. Noi am luat de latex din Ikea, ca si patutul tot de acolo il luam, speram sa fie ok.
Onutz, distractie placuta si multumim pentru update-urile de pe prima pagina.
O zi buna in continuare tuturor! Promit ca de azi o sa redevin mai activa pe aici.
Andreea 29+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
bioana spune:
buna burtici,
ONUTZ distractie placuta,sa fiti fericiti si sa va iubiti cel putin ca si pana acum.
MAMI si eu am 2 salopete intregi, cu fermoar.sora mea mi-a mai luat una,cadou,intreaga,ca eu tot voiam sa o scot din spital in rochita.astept sa imi ajunga pachetul, ca am vazut-o numai in poza.
eu sunt cam ametita...ma grabesc sa imi termin mancarea si apoi sa ma odihnesc putin.
pentru ce e crema-cutaden?
embarazada de 26+
o fetita...
dana0000 spune:
Mami de 2 si eu am fost azi la control ca plec duminica cu avionul.Dr mea e in concediu,am mers la o dr f draguta si a zis ca am colul inchis si lung,totul e ok.
Sa am la mine no-spa,uscosin supozitoare si cam atat.Nu am facut eco,la intoarcere.
Gina ,7 sapt? Ce emotii o sa avemStai cumintica acasa ca apoi nu o sa mai ai timp de nimic
Andie am rezistat chiar bine la cele 2 nunti,la una am stat pana la tort.Ce-i drept nu ma tin ligamentele sa dansez mai mult de 2 hore,dar la privit in jur nimeni nu ma intrece.
Iulia eu ma gandeam sa iau saltea dormeo pt bebe,costa max 400ron si stiu ca sunt de calitate.Ma gandisem serios la cocos dar daca nu avem aerisire nu vreau sa risc ganganii sau alte cele.
Am primit patut de la o prietena,e cel de la Ikea si o sa-l duc la tara.Noi mergem des si acolo si trebuie sa avem patut.Pentru camera lui bebe de aici o sa luam altul,probabil alb sa se potriveasca cu mobila.Deocamdata nu avem nici casa,daramite camera.
Nu dati cu rosii,o sa ne mutam probabil cand o sa am 8-9luni (daca nu o sa fiu in deplasare cand vine bebe,pe la prieteni),asta e...nu am ce face,daca statul roman ma tine 2 luni pentru o hartie nenorocita.De fapt nu statul roman,ci niste tanti plictisite carora le e lene sa puna stampila cu "definitiva" pe o hotarare judecatoreasca.
Bebe al meu se misca peste tot,imi misca burtica.Oare asa de activ trebuie sa fie la 27 sapt?
Mi-e asa de somn,as putea sa adorm sub birou
Si ma doare si spatele de nu mai pot
Hai ca m-am plans destul, va pooop
dannnah spune:
Dana - la mine durerile de spate s-au rezolvat cu pantofi cu talpa ortopedica. Sunt aur, mai ales daca obisnuiai sa porti tocuri inainte.
Mie mi-e asa de drag de asta mic, il iubesc mult mult de tot! Abia stept marea intalnire.In fiecare zi la servici ii pun muzica de relaxare, boxele de la laptop sunt catre burtica si numai bine nu trebuie sa dau foarte tare ca sa auda. Am observat ca ii place vioara si naiul, se misca mult atunci.
Vroiam sa va intreb daca la nou nascuti le trebuie ciorapi lungi. Ce le dam pe picioare cand e frig afara, pe sub salopeta??? Daaaahhhh - parca nu am deja un copil la mine nu era frig la prima nastere si nu m-am confruntat cu situatii de genul asta...
Pup fetele
mamica de Mara - 3 ani si 25+
Mami_de2 spune:
Dannah pai eu una nu cred ca voi lua ciorapi..pt ca eu in casa o sa am minim 22 de grade..ideal pt bebe si o sa il tin numai in salopete intregi care au si sosetzele daca sunt intregi.. iar afara oricum il bag si in salopeta de fash... care e mega calduroasa..asa ca nu cred ca mai cumpar si strampi pt dedesubt ca nu are rost:))
28+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
andie_n spune:
Si eu sunt de acord cu mami_de2 in privin#539;a ciorapilor, dar ar fi utila si p#259;rerea unei m#259;mici care a mai avut bb iarna.
O seara buna tuturor!
Andreea 29+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6, 2 Duphaston
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Almy, de ce nu zisesi inainte sa fac eu "comanda" de Cutaden in pachetul care imi vine din Ro?:) Eu am cerut Baneocin, ceai de colici, camasi de alaptat si alte multe nebuneli, asa ca vin cu jalba in protap la tine daca pachetul doi in care am sa cer Cutaden nu imi ajunge in timp, il imprumut. Si cred ca am mai citit ca e foarte bun pentru colici..na, ca am uitat, ceva cu I..O sa ma uit pe unde am notat.Ceva scump, dar eficient, tot din Ro.. Eu am primit de la o mamica 3 chiloti din aia de unica folosinta, care cred ca chiar sunt pana sub brat!!, dar am vazut ca au deja "pampersul inserat", + ca partea e sus e uriasa si sunt f f moi, cred ca sunt din aia din pungile cu chiloti pt cei ce au incontinenta urinara sau ceva de felul asta, mereu ma intrebam cum or fi chestiile alea din interior...So: sa iau uriesenii din alea de bumbac (in Zellers am vazut cu numai 2 $!) sau sa iau o punga din astia,si nu mai e nevoie de pampersi(tampoane, ma rog), ca au ei deja?? Spune tot, ca matalutza ai experienta, si in Ro si in Ca, mamicutzo! 28 + cu Nicholas |
Ba s-avem pardon, ca pe Cutaden l-am mai ridicat in slavi, pe la inceputuri,cand se discuta de cele trebuincioase. Iti trimit un tub daca ai nevoie.
Chiloti iti da si la spital de-aia de plasa de unica folosinta, dar e bine sa-ti si cumperi, ca stai putin in spital, 1 noapte daca nasti natural. La inceput ai "debit" mare, pe parcurs tampoanele normale fac fatza cu succes.
citat din mesajul lui tnicoleta Alma - Citat din Bia mea, referitor la poza din avatar: "E fetita? E mai frumoasa ca a noastra!" Nicoleta 23+ |
Ce dulcica!! Ba e o frumoasa sora ei, o sa vada ea curand!! Care-i diferenta de varsta intre ele? La mine vor fi 7 ani intre fete.
citat din mesajul lui bioana pentru ce e crema-cutaden? embarazada de 26+ o fetita... |
Cutadenul e o crema cu zinc care vindeca perfect iritatiile de scutec. Am incercat multe alte marci cand nu aveam odata si nimic nu e asa de bun, adica el vindeca efectiv, peste noapte. Asa ca acum nu mai stau cu stocul pe 0, cer sa-mi aduca oricine vine.
citat din mesajul lui andie_n Si eu sunt de acord cu mami_de2 in privin#539;a ciorapilor, dar ar fi utila si p#259;rerea unei m#259;mici care a mai avut bb iarna. O seara buna tuturor! Andreea 29+ cu Emilia |
Eu am folosit dresuletz din bumbac de la inceput chiar, ca la Eleni a venit frigul imediat dupa ce am nascut-o, e tare bun, se muleaza bine pe piciorus, iar iarna e necesar, oricat ar fi de inveliti, cand ii dezbraci piciorusele sunt reci daca au doar pantaloni/salopeta, ca ei nu se misca. Si nu sunt deloc adepta infofolitului, dar dresul mi se pare f util iarna. Primul dres al lui Eleni (0-3 luni) inca il mai am, e asa de comic, e rosu si are un elicopter pe popou.
ONUTZ, la multi ani fericiti impreuna cu sotul tau si o familie minuata, cat de mare va doriti!!!
Alma 30+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
Almy, zau, acu tu chiar iti imaginezi ca eu imi mai aduc aminte tot tot tot, de la inceputuri?Pai prin cate emotii am trecut noi non stop aici, fata mea, zau ca abia acum am si eu inima sa ma gandesc la ce ne trebuie si de la 1 octombrie sa ma apuc de cumparaturile astea super necesare, de pe listuta,plus ca sa vad intai de mi-a luat cumnata-mea si ma rog, am mai luat si noi cateva, dar multe inca sunt de luat.Dar! Daaaaa, Cutaden vreau, cu imprumut, daca nu imi va ajunge un alt pachet inainte de a naste.Multu anticipat si o sa iti spun ce si cum!
Am facut testul 2 de glicemie azi,m-au intepat de 3 ori:la 8.30 am, la 9.30 a.m si la 10.30 am,nu au luat mult sange, cum eram eu obisnuita, numai cate o eprubeta, dar la 11 parca eram beata,super slabita si imi tremurau picioarele si mainile..Nu prea intra nici mancare..Cand am ajuns la serviciu, mi se parea ca sunt un balon zburator, eram asa, in eter..
Chestia aia de colici nu era Colief, era Infacol; care e mai bun, ce stiti?Oh, eu sper din toata inima sa nu il chinuie colicii pe greiere, ca tare mila ti se face cand se chircesc si apoi, ultimii bebei ai prietenilor mei au scapat fara, asa ca se poate
Onuuuuuutz, scumpa mea, vino incoace sa te pupacesc si sa te imbratisez, sa iti urez toate cele bune, sa aveti parte de o viata la fel de frumoasa in continuare, sa vina si fetita (poate ne programam la aceeasi Odisee daca da Domnul sa ni se implineasca si asta), sa aveti parte de muuulti ani minunati impreuna, sa fiti sanatosi, niste parinti extraodinari pentru pui si sa aveti un pui sanatos si mancacios si vesel!La muuulti multi ani inainte!
Andie, bine ai revenit!
Mami, bine ca ti-a raspuns Iulia, ca nici eu habar nu aveam cum e cu salteaua aia, v-am spus ca am imprumutat listuta de pe un alt forum
Angelique, sper ca ai rezolvat cu analizele!
Fug sa pap ceva, am ajuns la 19.30 azi..Eh, o trece si septembrie..
Va pup pe toate, cu mult drag, burtici!
28 + cu Nicholas
angelique_19 spune:
Neatza fetelor
Sunt destul de matinala desi imi pica ochii in gura de somn nu mai pot dorrmi.Azi-noapte m-au tinut treaza niste contractii si niste dureri de burtica,noroc ca au trecut acum.Analizele am reusit sa le fac dar nu la mine in oras,oricum important este ca le-am facut si o sa le am cand merg la dr.
Menics imi pare bine ca ai scapat de constipatie si de hemoroizi.Eu am mancat pere si apoi iaurt si mi-a fost mai bine.
Dannah felicitari pentru dolofanel nici mie nu mi-a pomenit nimeni de IR-uri aa ca sunt pe dinafara
Almy spor la treaba,eu am terminat in sfarsit si ma simt asa de bine acum.
Epopeasca ma bucur ca v-ati hotarat sa luati dulapul pentru printeseDoamne mai ai atat de putin felicitari
Mena si eu cand imi iau in brate sotul bebelinul meu il loveste pe unde apuca
Loona mai ai foarte putin,felicitari pentru vestile bune,de-abia astept sa fac galerie primilor minuni
Mica bine ai revenit si te mai asteptam cu vesti despre voi
Bubu imi pare rau ca ai avut contractii si ti s-au umflat picioarele mamica sa treaca.Hai ca o sa treaca si septembrie si o sa stai acasa Multumim de listituta este foarte utilaBine ca ai scapat de testul de glicemie o sa vezi ca o sa iasa bine.
Aqua felicitari pentru vestile bune
Mena felicitari pentru schimarea saptamanii
Onutz imi pare rau de pisicuta ta,eu iubesc tare animalele sa vedem unde imi bag catelusa la iarna cand vine bebe,ma da peste cap chestia asta.Voi cum faceti cu animalele cele care aveti cand vine bebe?Sa o dau este exclus.
Mami eu am luat saltea cu cocos am auzit ca este bunicica.Si cu salopetica mi-ai dat o idee super.
Andie ma bucur ca nu mai mergi la munca,chiar daca mai lucrezi o sa fie mai bine s-o faci de acasa
Bioana ai grija de tine
Dana o sa fie greu sa va mutati la 8-9 luni dar tin pumni sa iasa totul bine
Almy multumim de ponturi
Ma duc sa pap ca m-am intins ca o placinta si bebe isi cere mancarica
26+ cu Stefan Lucian