Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Almy, de ce nu zisesi inainte sa fac eu "comanda" de Cutaden in pachetul care imi vine din Ro?:) Eu am cerut Baneocin, ceai de colici, camasi de alaptat si alte multe nebuneli, asa ca vin cu jalba in protap la tine daca pachetul doi in care am sa cer Cutaden nu imi ajunge in timp, il imprumut.
Si cred ca am mai citit ca e foarte bun pentru colici..na, ca am uitat, ceva cu I..O sa ma uit pe unde am notat.Ceva scump, dar eficient, tot din Ro..

Eu am primit de la o mamica 3 chiloti din aia de unica folosinta, care cred ca chiar sunt pana sub brat!!, dar am vazut ca au deja "pampersul inserat", + ca partea e sus e uriasa si sunt f f moi, cred ca sunt din aia din pungile cu chiloti pt cei ce au incontinenta urinara sau ceva de felul asta, mereu ma intrebam cum or fi chestiile alea din interior...So: sa iau uriesenii din alea de bumbac (in Zellers am vazut cu numai 2 $!) sau sa iau o punga din astia,si nu mai e nevoie de pampersi(tampoane, ma rog), ca au ei deja??
Spune tot, ca matalutza ai experienta, si in Ro si in Ca, mamicutzo!

28 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aqua80 spune:

Buna dimineata fetelor.Revenim si noi cu vesti de la ultimul control.Colul este lung si inchis, bebe s-a intors ( prezentatie craniana), bataile inimii 140/min, greutate 1300 gr.Dupa UM am 28s+3z si ecografic 29s+3z.Ne joaca burtica in toate partile.Aseara baietelul meu s-a apropiat de burtica si i-a spus surioarei lui sa iasa mai repede, sa nu se faca prea grea ca nu poate sa o tina in brate.M-au induiosat vorbele lui dar i-am spus ca m-ai are de stat acolo la caldurica ceva timp.
Va doresc o zii usoara si sanatate multa
28s+mamica de alexandru (10.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

bubu la multi ani!
La voi in spital nu vi se da chiloti de unica folisinta? Aici da. Sunt unii din plasa, gen panty si niste tampoane cum nu am vazut in comert, foarte groase si lungi.
Pentru acasa apoi iti ajung chiloti din bumbac si tampoane mai groase pt. ca sangerarile nu mai sunt asa abundente ca in primele 3 zile.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Neata butici!!! Azi intru si eu in 22 de saptamani si imi simt burtica sarind tot mai des si tot mai frumos.
Bubu, multumim frumos de listuta. Eu o sa o "fur" sa o salvez la mine in pc si pe asta

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 22+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,se pare ca numai dimineata reusesc sa intru.
LOOANA,AGUA felicitari!!!!!

EPOPEASCA, asa de putin mai ai??zboara timpul....

BUBU mersi de lista.mai completam ce mai lipseste.
VREAUSANINGA ce harnicuta!!!!!

chiloti de unica folosinta o sa iau si eu 2 pachete.vin cate 5. sunt suficineti. nu?camasi de noapte pentru alaptat, nu, ca in spital imi dau ei, si acasa ma descurc cu 2 pe care le-am primit...

o zi faina sa aveti!!

embarazada de 26+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici

Va pup in fuga si va trimit floricele

Sunt putin stresata, am o pisica bolnavioara si de cand ne-am trezit am fost la doctor cu ea, apoi am tot stat pe langa ea, sufera mititica de ti se rupe sufletul (vesnicul blocaj al vezicii urinare).

Am citit tot, am vazut listuta lui Bubulici, ma ocup spre seara, acum fug cu iubita mea sa sarbatorim 7 anisori de cand suntem impreuna

Onutz 28+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si eu printre voi.
Bubu - Buna si listuta noua in completarea celei existente.

Alma - Citat din Bia mea, referitor la poza din avatar: "E fetita? E mai frumoasa ca a noastra!"

Felicitari fetelor cu rezultate bune de la eco

Epopeasca - wow ce putin mai ai pana vine printesa mica. Stai linistita. Sa stapaneasca printesele cu placere dulapul cel nou.

Mena - Dulce foc pstisorul tau. Auzi la el, daca tati nu il baga in seama, se baga singur.

Nicoleta 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Ziua buna, ca dimineata a trecut
De azi-dimineata ma chinui sa va scriu si eu si netu' asta iar face figuri.
Dragele mele, eu mai am numai 7 saptamani pt ca o sa fie cezariana programata si slabe sanse sa fie mai tarziu de saptamana 38. Si sincer nici eu nu mai am rabdare
Luna asta e cea mai incarcata, iar in octombrie, ce mai ramane pana nasc (sper eu pe 25, urmeaza negocierea cu medicul) nu-mi mai ramane decat sa pregatesc lucrusoarele bebelinei si sa vad ce mai e de cumparat dupa ce primesc arsenalul de sora-mea. Abia astept!
Bubu si Almy listuta si nota despre Cutaden salvate
Pentru cezariene sunt foarte buni chiloteii de bunicute (aia cu talie pana-n gat) ca nu deranjeaza operatia si vorba Almei, de-aia ieftini ca apoi si-asa nu-i mai purtam. Dar sa fie bumbac.
pe burtici!

31 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare fetelor!
am fost ieri la control pt ca am implinit 28 de sapt.. dar nu mi-a facut eco ca cica au trecut abia 3 sapt. si sa revin saptamana viitoare pt eco cand oricum revin sa ridic rezultatele analizelor de sange pe care mi le-a dat sa le fac (hemograma , urina, glicemie,etc..) Offf si ieri abia asteptam vesti de la bebelan:))) desi vesti imi da zilnic acasa..totusi as fi vrut sa il si vaddd iar!!!:))..ma conformez si astept cuminitca saptamana viitoare!
Bubulina cum adica nu saltea iarba?
"3. Saltea Durflex sau Saltea cocos si latex natural (Nu saltea iarba!)"
cum arata salteaua din iarba ca sa nu iau..sau ce are mai exact, iarba de care?? acum caut saltele si vreau sa adun informatii..de aceea intreb :))
ps:pont: eu o sa cumpar o ditamai salopetica din aceea din fash cu puf de pinguin sau nu stiu de care:)) care e ff alduroasa, e intreaga , are si manusi si panlatonii intregi cu totul si si gluga ..deci in aia cica poti baga bebelusul iarna imbracat destul de sumar pe dedesubt (vorba vine) si nu are nevoie de nik altceva ca e extrem de calduroasa.asadar nu o sa mai cumpar toate accesoriile alea cu : manusi, caciula, geaca,etc din fash..iau una si buna..
Bubu vb de Colief? picaturile de colici care-s am inteles cele mai scumpe din Ro la ora actuala sunt Colief (80 de lei 7 ml)

28+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Pup fetele iar pe fuga. Am de lucru la birou si niste zile cam proaste.
In plus sunt rupta dupa 2 zile de alergat in forta. Luni am stat pana tarziu sa gatesc, dupa mers in parc cu Sara, iar ieri am fost la analize si control pt gradi cu ea.

Mami, exista niste saltele din iarba de mare sau ceva de genul, cam la fel de tari cu cea de cocos. Problema la cele "naturale" - cocos sau iarba e ca pot da alergii f nasoale. In odiseea Sarei a fost o mamica care a deslusit misterul unei dermatite atopice dupa ce a inlocuit salteaua naturala cu una sintetica.
Noi, cu cea de cocos n-am avut probleme, dar asa cum spuneam si intr-o postare mai veche, e extrem de important sa fie corect ventilata - noi avem zabrele pe care sta, nu placa intreaga de pal si astfel circula aerul ok. In plus nu avem protectie sintetica, decat o aleza. Altfel, daca nu se ventileaza, face mucegai sau alte ganganii minunate si nu e ok.
Sugestie - daca voi sau sotii va stiti cu sensibilitate sau alergii, mai bine evitati saltelele naturale. Sunt ok pt spate, dar puteti gasi si alte optiuni care sa satisfaca conditia asta.

Pup pe toata lumea si fug iar la treaba!

Iulia, mami de Sara Andreea si 25+

Mergi la inceput