Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Si eu tot pe stanga dorm sau pe spate...pe dreapta cand ma intorc cred ca nu-i place lui bebe ca ma doare burtica si parca se scurge tot in zona aia ca mi se umfla burta acolo si e tare. Azi dimineata insa cum dormeam pe partea stanga am simtit ca se misca ceva sub mine, dar f finut... initial ma gandisem ca ma asezasem pe caine ( se mai intampla saracuta) dar apoi m-am dezmeticit si mi-am dat seama ca nu avea cum sa fie cainele ca el era la spatele meu...nu va spun cum am sarit si mi-am schimbat pizitia, cred ca ma asezasem pe bebe si el saracutul incerca sa mute namila de pe el
Ma duc la somn ca e f tarziu, somn usor sa aveti si sa visati frumos

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata,

azi schimbam saptamana

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
32+ de si mami de Dienutza 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineata va spun si eu
Valicutza felicitari pt schimbarea saptamanii! Si pt concediu!! Ce as fi vrut si eu o nastere ca a ta Oricum, ma bucur pt tine si sper ca si aceasta sa fie la fel de usoara
Eu am observat ca de cand e mai frig noaptea cam am dureri de burta in zona cezarienei. Si e minunat atunci cand Sofi se gandeste sa faca gimnastica si sa ma loveasca exact acolo. Bebelinuta mea ieri a fost foarte activa! S-a jucat aproape in continuu in burta si abia-abia a adormit azi-noapte. Tati a pus mana pe burta doar-doar o linisteste; si bandita se ducea dupa mana lui si se impingea la el in palma ca o pisicuta care se cere alintata Pana la urma a cedat la rugamintile lui si s-a potolit.
Eu stau tot rau la capitolul oboseala. Parca nu reusesc sa ma odihnesc si acum programul meu depinde si de cel al Andreei. Asta e; nu e usor sa fi mama, dar e frumos

31 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

buna dimineata
am schimbat si noi saptamana si vin raport cu cateva informatii, mai ales ca am vazut ca sunt fete care intreaba pe aici... eu am luat pana acum 16 kg aveam 57 azi am 73kg... burtica parca nu a mai crescut, in schimb bb DA deja face valuri cand se misca, iar miscarile devin usor dureroase...ca si voi cum ies din casa cum se intareste burtica.. dupa cateva minute isi revine...somnul devine dificil, madoare spatele si soldul stang ca si eu dorm numai pe el... intoarcerea de pe o parte pe alta este dureroasa.. pana se muta tot "hotelul " de pe st pe dr, dar nah... ne descurcam noi...
am fost la hematolog, si m-a cam enervat, am facut asa cum mi-a spus am venit cu ultimele analize dica cele din iulie... si bineinteles ca m-a trimis sa le refac... fza este ca desi nu iau supliment de calciu, la mine valoarea este peste 9, iar dr m-a zis sa nu mai iau..hmmm pai nu iau cucoana... fierul era bun si inainte de lua fier.. chir nu stiu de ce-l iau caci in afara de constipatie nu prea vad ce rost are cand eu nu am anemie....
ca sa nu va spun ca m-a certat dr ca am luat prea multe kg, si sa nu mananc dulciuri, ca bb nu ar enevoie de dulciuri.. ei chiar nu exagerez, deci m-am dus bou si m-am intors... oricum am o saptamana incarcata , analize de refacut, vaccinul antitetanos , de mers in 13 cu rezultatul la hematolog iar vineri in sfarsit imi vad minunea 3/4D plus morfofetala de 32 w
eu stiu clar ca voi naste prin cezariana.. asa ca ma pregatesc sufleteste si pentru epidurala, si pentru ce urmeaza dupa...voi mai cere sfaturi ce brau/centura pot purta, ce ceaiuri sunt bune pt stimularea lactatiei...plus saculetul cu medicamente adica calmante fel de fel si alte analgezice sugerate de medic...
am o mica teama caci eu cand am fost operata de apendicita am facut flegmon de perete.. acum ma gandesc ca poate iar organismul meu va face figuri la fir,, dar om trai si om vedea...
in rest, mi-a drag de nu mai pot cum reactioneaza bb ori de cate ori vorbesc cu el, cum raspunde el, Doamne abia astept sa-l tin in brate si sai pupicesc piciorusele alea cu care ma tot inghesuie!

acum voi pleca un picut prin piata, voi gati ceva usor si.. mai vedem... cred ca voi lua lucrusoarele lui bb la mana, sortat si spalat... la noi e targ de bb si gravide.. dar sincer a picat intr-un moment f prost deci pas

va imbratisez, scuze ca nu nominalizez, voi reveni mai tarziu, poate fac ceva poze de sapt 32!!!

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

neata,ce fain ca e inca duminica....cand am deschis azi ochii pe la 7 ma intrebam daca e duminica sau luni...cu mare usurare am constatat ca mai am azi de stat acasa!!

vineri si sambata m-am super odihnit...nu am facut mai nimic, decat plimbari si iarasi plimbari si un somn la amiaza.au inceput aici fiestele.vineri seara am iesit cu niste prieteni si am stat pana pe la 2 noaptea, de am vazut si artificiile.irina a fost foarte activa, nu se mai oprea.am stat tot cu mana pe burtica si i-am explicat ca nu are de ce sa se sperie..ma gandesc ca e posibil sa se fi intor, ca acum simt cum se misca jos si deasupra buricului....inca nu sunt sigura,sa vedem cum o mai simt zilele astea.

hai ca iesim la o plimbare mai lunga prin madrid.va pupacesc pe toate. sa fiti cuminti, sa va odihniti!!

embarazada de 26+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare girls!
In primul rand la multi ani celor cu numele de Ana(daca sunt si purtatoarea acestui frumos nume aici).
Eu am fost la tara ultimele 2 zile si am copt zeci de kile de ardei si am facut zacusca,etc.. Doamne ce chin si ce munca;)noroc de soacramea care m-a ajutat saraca o groaza, ca altfel lesinam...

Eu dorm doar pe stanga sau pe dreapta, incerc sa nu dorm pe spate ca am inteles ca se apasa vena cava si nu respira bebe cum trebe, asa ca evit pzitia pe spate. Dorm f prost... ma trezesc la baie din 2 in 2 ore.. si oricum am somnul prost ce sa mai... saptamanal ma chinuie si cate un carcel sau doi..dar Slava Domnului nu mai des (pt ca iau oricum 3 magneziu forte pe zi:)) pt asta ).
Am fost si la hematolog joi si la ginecolog insa nu am nici o veste in plus, fara control, fara nik decat m-au trimis la analize hemograme, glicemie si urina.. abia marti il vad si eu pe bebe la ecografie cand revin cu rezultatele la analize. Abia astept! La hematolog toate analizele f bune in parametri, revin peste o luna aici.
Si la mine bebe sughite cred ca aproape zilnic de vreo saptamana incoa'. Miscari ritmate ca un puls fin care dureaza cateva minute bune ori pe langa buric, ori mai jos, ori mai sus..cred ca depinde de pozitia lui.
Voi sunteti prigramate pt morfofetala de trim 3?? la cate saptamani?

eu sunt la 31 de sapt programata..de capul meu ma duc la un ecografist,..ca ginecologul nu mi-a impus nimic.

PS: fetelor voi cele care aveti peste 28-29 e sapt si ati intrat si voi in trim 3, cum mai stati cu activitatea sexuala? Oare mai avem voie? eu inca nu am sistat-o insa acum ma gandesc de 2 ori parca inainte.. oare nu il deranjeaza pe bebe?:))sau nu stiu...nu starnim pe acolo contractii sau ceva..aveti idee? e ok? voua medicii ce v-au zis?

28+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, cucuietele

Alina, de dormit eu dorm prost. Stau numai pe partea stanga, nasul e vesnic infundat si ma doare soldul stang. (Eu si babele )
Mami, pe mine ma iau contractiile numai cand ma gandesc. Inca nu am sistat nimic (sunt si eu om ), de durut nu doare nimic, lui nu ii face rau, dar, asa cum ziceam, mi se intareste burtica numai cand ma gandesc, asa ca si eu ma gandesc de 2 ori inainte. Mi-e mila de hazband, dar mai mila mi-e de , prevad o sistare curand.

Daca e confortabil si placut nu vad de ce n-am avea voie

Onutz 29+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Din pacate pe mine ma apuca si contractiile si durerile de cum incepem vreo tentativa, asa ca...pas

31 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Fetele, noi plecam la tara maine, asa ca ne citim vineri, sa vedem daca mai reusesc printre picaturi sa va citesc

Onutz 29+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Buna!
Scuze pentru absenta.A inceput activitatea la scoala. Lucrez la orar, saptamana viitoare am niste activitati pentru care inca nu mi-am pregatit toate materialele. Probabil ca in perioada urmatoare o sa am mai putin timp sa va scriu, dar de citit v-am citit tot timpul.

Felicitari pentru bebeii care s-au facut mari! Si noi am facut morfo de trim. 3. Suntem bine, avem 1780 g. Pozitia e ok, dam tot timpul din piciruse. Dormim la fel de putin si de prost ca voi toate.
Am mai facut si cateva cumparaturi. Noi am luat cadita gonflabila cu 3 pozitii si suport gonflabil care impiedica puiul sa alunece cand e foarte mic. La Petri am avut intai o cadita obisnuita care era grea, incomoda, rigida, pe care am folosit-o maxim 2 saptamani, cat mi-era greu sa ma aplec. Apoi i-am cumparat suport pentru baie EASY BATH, care pluteste pe apa din cada. Am fost foarte multumita. L-as fi cumparat si acum, dar din pacate cadita din baia lui Petri e mica si de colt, iar noi avem cabina de dus. Bubule, multumim pentru lista "imprumutata".
Andie_n si Ipopica voi chiar va puteti prinde in spital. Teoretic o sa nasteti in zile consecutive. Eu inca nu mi-am semnat contractul pentru nastere, iar dr. e plecata la un congres, deci nu am putut s-o intreb cum sa procedez. Imi programasem morfo in asa fel incat imediat dupa sa ma duc cu rezultatul la ea, dar cum nicio programare de eco de la Medlife nu a fost respectata, am intarziat 30-35 minute si am ratat intalnirea cu dr. mea.
In ceea ce priveste sexul, mai rarut e mai dragut. Nu cred ca face bine organsmului abstinenta, dupa cum nici prea mult nu cred ca e indicat. La sarcina trecuta n-am incetat sa ne mai iubim, dar am fost foarte atenti sa nu "deranjam" prea tare.
mamici si burtici

Silvia 30 mami de Maria si Petri 6 ani

Mergi la inceput